Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)
Για το 2013 δεν προβλέπονται να εισαχθούν στις σχολές ΕΛ. ΑΣ. Αξιωματικοί και αστυνομικοί ενώ στις καλένδες παραπέμπεται και ο διαγωνισμός Ειδικών Φρουρών.
Μεσοπρόθεσμο: Θα προσληφθούν 3.571 μόνιμοι μέσα στο 2013
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
giannhsK έγραψε:Για το 2013 δεν προβλέπονται να εισαχθούν στις σχολές ΕΛ. ΑΣ. Αξιωματικοί και αστυνομικοί ενώ στις καλένδες παραπέμπεται και ο διαγωνισμός Ειδικών Φρουρών.
Καλά, φέξε μου και γλίστρησα... Πιστεύω πώς εάν γίνουν εκλογές θα βγάλουν προκήρυξη. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και το ρουσφέτι καλά κρατεί και θα κρατεί για πάντα.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Η προκήρυξη των φρουρών πάντα έβγαινε με τη μορφή του κατεπείγοντος, για αυτό σχεδόν πάντα επιβάρυνε τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς.
Θελω και μπορώ !
κατεπειγοντος και το ξεραμε 5 μηνες πριν βγει...
Εννοούμε ότι δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η προκύριξη των ειδικών φρουρών αλλά μόνο οι σχολές...
Παιδια να ρωτησω κατι, για να περασεις ειδικος φρουρος με προκυρηξη Λεει οτι πρεπει να εχεις Κανει την στρατιοτικη σου θητεια, πρειπει να ειναι ειδηκες δηναμεις η μπορεις να μην πας ειδηκες. Αααα και τι βαθμο εχεται εσεις αν επειτρεπεται. Σχετικα με την προκυρηξη αποτη ακουσα απο εναν φιλο μου που ειναι δοκιμος αστυφλακας λεει οτι απο πανεληνιες δεν θα παρουν απο προκυρηξεις κανονικα
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
alex47 έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι, για να περασεις ειδικος φρουρος με προκυρηξη Λεει οτι πρεπει να εχεις Κανει την στρατιοτικη σου θητεια, πρειπει να ειναι ειδηκες δηναμεις η μπορεις να μην πας ειδηκες. Αααα και τι βαθμο εχεται εσεις αν επειτρεπεται. Σχετικα με την προκυρηξη αποτη ακουσα απο εναν φιλο μου που ειναι δοκιμος αστυφλακας λεει οτι απο πανεληνιες δεν θα παρουν απο προκυρηξεις κανονικα
Πρέπει να έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Εάν τις έχεις εκπληρώσει στις Ειδικές Δυνάμεις τότε παίρνεις 500 μόρια παραπάνω. Για τα μόρια όμως υπάρχει ξεχωριστό θέμα. Για να ενημερωθείς καλύτερα διάβασε μιά οποιαδήποτε προκύρηξη και θα καταλάβεις τί παίζει. Μακάρι να έχει δίκιο το φιλαράκι σου.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Εγω Δεν θελω να παω ειδηκες δυναμεις, μπορω να παω σαν κανωνικος στρατιωτης. Το ξερω γαι τα μορια που περνεις παραπανω και εχω διαβασει και προκυρηξη.
Μπορείς να μην πας ειδικές δυνάμεις ούτε έφεδρος αξιωματικός και να είσαι απλώς στρατιώτης στο στρατό απλώς οι πιθανότητες για να μπεις είναι ελάχιστε. Δες πως βαθμολογούντε οι υποψήφιοι πόσους παίρνουν και ποιες είναι οι βάσεις του 2011. Από την άλλη να πας ειδικές δυνάμεις χωρίς να θέλεις και να πας μόνο για μόρια είσαι άξιος της μοίρας σου...
Όσο για την προκήρυξη μακάρι να πάρουν άτομα, όσο δεν παίρνουν μαζεύονται και άλλοι υποψήφιοι και στο τέλος θα εκτοξευτούν τα μόρια
Όσο για την προκήρυξη μακάρι να πάρουν άτομα, όσο δεν παίρνουν μαζεύονται και άλλοι υποψήφιοι και στο τέλος θα εκτοξευτούν τα μόρια
alex47 έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι, για να περασεις ειδικος φρουρος με προκυρηξη Λεει οτι πρεπει να εχεις Κανει την στρατιοτικη σου θητεια, πρειπει να ειναι ειδηκες δηναμεις η μπορεις να μην πας ειδηκες. Αααα και τι βαθμο εχεται εσεις αν επειτρεπεται.
Καλησπέρα φίλε μου, διάβασε το πρώτο link του φόρουμ μας που παραθέτω για να δεις με τι βαθμό μπορείς να μπεις, και το 2ο link για να δεις τα κριτήρια, ως προς το θέμα της στρατιωτικής θητείας.
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς
Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών
alex47 έγραψε:Εγω Δεν θελω να παω ειδηκες δυναμεις, μπορω να παω σαν κανωνικος στρατιωτης. Το ξερω γαι τα μορια που περνεις παραπανω και εχω διαβασει και προκυρηξη.
Αν έχεις κανένα απολυτήριο 17-18 και να μην πας αν έχεις άλλα προσόντα (διπλώματα, ξ. Γλώσσες) νομίζω πως μπορείς να περάσεις. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τελειώσει ειδ. Δυνάμεις αλλά παίρνεις μόρια και σε περίπτωση ισοψηφίας με κάποιος που έχει υπηρετήσει εκεί προηγείται.
Με 18 απολυτήριο θα πάει ΕΦ ενώ μπορεί να δώσει και να μπει σίγουρα σε ένα καλό ΤΕΙ ίσως και ΑΕΙ ;
Τέλος πάντων δεν είναι εδώ το θέμα να μιλάμε για μόρια...
Τέλος πάντων δεν είναι εδώ το θέμα να μιλάμε για μόρια...
Μπορεί να ναι από ΕΠ. ΑΛ και να το γουστάρει επίσης μην ξεχνάμε ότι πολλοί παν για την αποκατάσταση, τραγικό βέβαια αλλά τι να κάνουμε, μπορείς να του αλλάξεις γνώμη;
Θα αλλάξει μόνος του γνώμη άμα πάει για τα 700 ευρώ,+ότι είναι και επικίνδυνο
Ξέρει κανένας πότε είχε ανακοινωθεί το 2011 ότι τον Αύγουστο θα βγει προκήρυξη ;
Ξέρει κανένας πότε είχε ανακοινωθεί το 2011 ότι τον Αύγουστο θα βγει προκήρυξη ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες