Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο

Είναι δίκαια τα κριτήρια;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Δεκ 10, 2014 1:28 pm

Ναι
244
65%
Όχι
119
32%
Δεν γνωρίζω
14
4%

Σύνολο ψήφων: 377

Στρατός και θητεία
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Δεν ειναι ολοι απο ειδικες δυναμεις ουτε εφεδροι ουτε και τα δυο μαζι ουτε και απαραιτητα εχουν διπλωμα μηχανης. Μονο εκει εδωσαν μορια. Αλου επρεπε να δωσουν. ...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:δεν ειναι ολοι απο ειδικες δυναμεις ουτε εφεδροι ουτε και τα δυο μαζι ουτε και απαραιτητα εχουν διπλωμα μηχανης. Μονο εκει εδωσαν μορια. Αλου επρεπε να δωσουν.
ρε φιλε αν δεν εισαι απο ειδικες δυναμεισ, δεν εισαι δοκιμοσ, και δεν εχεις δηπλωμα μηχανης τι θελεις στην προκυρηξη των ειδικων φρουρων; Κανε τα χαρτια σου για τον ο. Τ. Ε.Εικόναυπαρχει λογος που δεινουν εκει βαση. Δεν νομιζεισ;
...
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από sta8hsss »

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:δεν ειναι ολοι απο ειδικες δυναμεις ουτε εφεδροι ουτε και τα δυο μαζι ουτε και απαραιτητα εχουν διπλωμα μηχανης. Μονο εκει εδωσαν μορια. Αλου επρεπε να δωσουν.
δηλαδη που 8α επρεπε κατα την γνωμη σου να δωσουν μορια; ...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Ναι αλλα δεν ειναι ολοι απο ειδικες δυναμεις ουτε εφεδροι ουτε και τα δυο μαζι ουτε και απαραιτητα εχουν διπλωμα μηχανης. Μονο εκει εδωσαν μορια. Αλου επρεπε να δωσουν.
αν το παμε ετσι ουτε ολοι ειναι τριτεκνοι η πολυτεκνοι, ουτε εχουν ολοι αριστη γνωση 2 ξενων γλωσσων, ουτε πτυχιουχοι.Εικόνα
policeman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από policeman »

Όποιος εχει τα μόρια καλώς θα περάσει. Είτε ειναι Ειδικοδυναμιτης ειτε Πτυχιούχος ειτε ειτε... Η αστυνομία δεν έχει ανάγκη απο κομάντα (καλά κι αυτα) αλλα πολύ σημαντικο ειναι να ειναι πειθαρχημενο ατομο και μυαλό.
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Καλο θα ηταν να δωσουν μορια και σε παιδια που τελειωσαν τει και αει. Δεν ειναι δυνατον να ασκει εξουσια καποιος που απλα τον περασανε στο σχολειο και πηρε ενα 10 η 11 επειδη πηγε ειδικες δυναμεις. Οσο για τον φιλο που μου ειπε για τον οτε θα το εχω υπ΄¨οψην μου τον ευχαριστω.
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nikoslok »

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Καλο θα ηταν να δωσουν μορια και σε παιδια που τελειωσαν τει και αει. Δεν ειναι δυνατον να ασκει εξουσια καποιος που απλα τον περασανε στο σχολειο και πηρε ενα 10 η 11 επειδη πηγε ειδικες δυναμεις. Οσο για τον φιλο που μου ειπε για τον οτε θα το εχω υπ΄¨οψην μου τον ευχαριστω.
φιλε αντωνη ουτε μαγκας θελω να στο παιξω ουτε τπτ η προκυριξη Αν προσεξεις Δινει μορια σε οτι εχεις κανει συνολικα Και εγω πτυχιουχος ειμαι αλλα φιλε μου ειπα κατσε να παω και ειδικες μπας και ποτε Δω τα σκουρα να εχω μια εναλακτικη και να που ηρθε αυτη η μερα Αν εισαι καλος γενικα μεχρι τωρα στην ζωη σου και εχεις κανει πραγματα πιστεψε με περασανε και παιδια χωρις ειδικες δυναμεις οι δοκιμοι αν εσυ εχεις ενα 18 απολυτιριο και ενα προφισενσυ και τα απλα διπλωματα νομιζεις δεν θα μπεις... ; Το ειπα αυτο γιατι καταλαβα Οτι εισαι πτυχιουχος Δεν ειναι αδικια για κανεναν αυτο που γινετε η προκυρηξη βγαινει κοντα 10 χρονια τωρα μην λεμε οτι θελουμε Αμα θες να μπεις κανε οτι εκαναν και οι αλλοι που δεν πηγαν Ειδικες Βγαλε Προφισενσι βγαλε οτι θες παντος μην Λες για ειδικες δυναμεις η για δοκιμους γιατι οταν εσυ ησουν στο φιλακιο Σου η στην μοναδα σου και αραζες καποιος αλλος φανταρος σαν εσενα πηγενε σε ασκηση η τον καψςναρανε ενω εσυ επινες τον καφε σου... Στα λεω φιλικα Ειναι Ο πιο δικαιος διαγωνισμος στην ελλαδα Δινει σε ολα εισαι μορφομενος σου δινει εχεις παει ειδικες σου δινει το μονο κακο κατα την γνωμη μου ειναι που δεν δινει στα παιδια με ενα γονεα ειδικα οταν αυτος ειναι ο πατερας Αυτο φιλε μου επρεπε να πεις και οχι για τα αει και τα τει...

Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Whiteyez »

nikoslok έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Καλο θα ηταν να δωσουν μορια και σε παιδια που τελειωσαν τει και αει. Δεν ειναι δυνατον να ασκει εξουσια καποιος που απλα τον περασανε στο σχολειο και πηρε ενα 10 η 11 επειδη πηγε ειδικες δυναμεις. Οσο για τον φιλο που μου ειπε για τον οτε θα το εχω υπ΄¨οψην μου τον ευχαριστω.
φιλε αντωνη ουτε μαγκας θελω να στο παιξω ουτε τπτ η προκυριξη Αν προσεξεις Δινει μορια σε οτι εχεις κανει συνολικα Και εγω πτυχιουχος ειμαι αλλα φιλε μου ειπα κατσε να παω και ειδικες μπας και ποτε Δω τα σκουρα να εχω μια εναλακτικη και να που ηρθε αυτη η μερα Αν εισαι καλος γενικα μεχρι τωρα στην ζωη σου και εχεις κανει πραγματα πιστεψε με περασανε και παιδια χωρις ειδικες δυναμεις οι δοκιμοι αν εσυ εχεις ενα 18 απολυτιριο και ενα προφισενσυ και τα απλα διπλωματα νομιζεις δεν θα μπεις... ; Το ειπα αυτο γιατι καταλαβα Οτι εισαι πτυχιουχος Δεν ειναι αδικια για κανεναν αυτο που γινετε η προκυρηξη βγαινει κοντα 10 χρονια τωρα μην λεμε οτι θελουμε Αμα θες να μπεις κανε οτι εκαναν και οι αλλοι που δεν πηγαν Ειδικες Βγαλε Προφισενσι βγαλε οτι θες παντος μην Λες για ειδικες δυναμεις η για δοκιμους γιατι οταν εσυ ησουν στο φιλακιο Σου η στην μοναδα σου και αραζες καποιος αλλος φανταρος σαν εσενα πηγενε σε ασκηση η τον καψςναρανε ενω εσυ επινες τον καφε σου... Στα λεω φιλικα Ειναι Ο πιο δικαιος διαγωνισμος στην ελλαδα Δινει σε ολα εισαι μορφομενος σου δινει εχεις παει ειδικες σου δινει το μονο κακο κατα την γνωμη μου ειναι που δεν δινει στα παιδια με ενα γονεα ειδικα οταν αυτος ειναι ο πατερας Αυτο φιλε μου επρεπε να πεις και οχι για τα αει και τα τει...

Καλά τα λές φίλε nikoslok, αλλά δυστυχώς σε κάποια άλλα forum μας λένε και αμόρφωτους όλους τους Ε. Φ. Γιατί δεν μπήκαμε με πανελλαδικές και ότι αν δεν είχαμε βύσμα για να μπούμε θα καθαρίζαμε κουτσουλιές.

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από bonito »

Θα καθαριζαμε κουτσουλιες! Ααχχαχαχααχ... Θα τριβαμε τους καδους ανακυκλωσης για να γυαλισουν... Χααχα

μητσο μην ξενερωνεις ρε χαζε σιγα... Αν το θες πολυ καντο... Και εκτος απο αυτο δεν θα ειναι για παντα στην αθηνα... Ασε που θα σου αρεσει... (ολοι ετσι λενε εγω σαλονικη θελω) χαχα

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Φιλε white απο εδω και περα εχεις να ακουσεις τετοια... Ειτε απο ζηλεια, ειτε απο κακια ειτε απο κομπλεξ ειτε απο 1002! Μην ακουτε τιποτα και καντε αυτο που γουσταρετε (στα λογικα παντα πλαισια) ! Αφηστε τους καλοθελητες να λενε! Εσυ μεσα σου ξερεις τι εισαι και τι κοπο εκανες για ολα και οτι ουτε βυσμα εβαλες ουτε κουτσουλιες θα καθαριζεις ουτε τιποτα! Και στα παιδια που περιμενουν αλλη προκυρηξη μαζευτε μορια και υπομονη! Ποτε δεν ξερεις! Προκυρηξη θα ξαναβγει αν οχι σε 10 μηνες σε 14 σε 16, ποιος ξερει; Παντως θα βγει και αυτοι που ειναι να μπουν Θα μπουν... ...
ΕΛΛΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Νικο δεν διαφωνω μαζι σου απλα θεωρω πως δεν ειναι και σωστο να μπαινει ενας που ισα που περασε την ταξη. Και να πω στον φιλο Δημητρη οτι δεν προκειτε να αλλαξουμε κατι εμεις απλα ανταλαζουμε αποψεις και πληροφορειες Και νομιζω οτι βοηθαει γενικα.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τα κριτηρια μοριοδοτησης οπως και ολη η διαδικασια για μενα ειναι πολυ σωστη και αξιοκρατικη. Εχουμε ακουσει γνωμες απο ασχετους μεχρι αστυνομικους να το επιβεβαιωνουν. Διαβασα αρκετες φορες στην προκυρηξη την παραγραφο μοριοδοτησης πριν απαντησω και ειλικρινα δεν βρεικα τιποτα να προσθεσω. Πιστευω οτι τα εχουν μοιρασει ισαξια και δικαια. Νομιζω πως οποιος εχει τα βασικα (στρατιωτικο-δηπλωμα μηχανησ-αυτοκινητου-αγγλικα) και σε συνδιασμο με ενα μετριο βαθμο απολυτηριου σχολειου ειναι μεσα στους επιτυχοντεσ.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Θεωρω αδικο η υπερβολικο να μοριοδοτούνται μαζι ειδικες δυναμεις+ δοκιμοι ειδικων δυναμεων με 500+500 μορια. Θα μπορουσε να ηταν λιγο διαφορετικο το συστημα εκει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
kevlar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kevlar »

Ευτυχως η δυστυχως... Η μοριοδοτηση δεν γινεται με βαση τι πιστευει κ τι θεωρει δικαιο ο καθενας...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από REPAINER »

Εγω ξερω οτι οποιος εχει τα μορια τα θεωρει ολα δικαια. Οποιος δε φτανει τα μορια λεει οτι αλλου επρεπε να δωσουν. Και μαλλον εννοει ο φιλος στα πτυχια. Λες και αν ο αλλος εει τελειωσει διακοσμητικη πρεπει να τον μοριοδοτησουμε κιολας για την αστυνομια. Αλλωστε οποιος ηταν καλος μαθητης μοριοδοτειται απο το απολυτηριο του. Και επισης οσον αφορα τα πτυχια που συχνα πολλοι εννοουν να πω επισς το απλο. Οτι καποιος που τελειωνει γερμανικη φιλολογια λογου χαρη, θα πρεπει να μοριοδοτηθει με πτυχιο πανεπιστημιου επειδη μπηκε στη σχολη με 7 η 10 η και γω δεν ξερω; Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του αναλογα με το πως τον συμφερει, ας αφησουμε τις κλαψες αν ειναι δικαια τα κριτηρια η οχι, εφοσον αυτα θελουν αυτα ειναι και δικαια, σαν να πας σε μια επιχειρηση που να ζηταει πτυχιουχο λογιστικης και συ με πτυχιο ηλεκτρολογου να αρχισεις να τους λες οτι δεν ειανι δικαιο και οτι μπορει να μην εχω το πτυχιο αλλα ειμαι αξιος. ΜΠΟΥΡΔΕΣ, βαρεθηκα πολυ με αυτη τη καραμελα, και στη τελικη, οσοι ανακαλυψαν τελευταια στιγμη την προκυρηξη και δεν εχουν τα μορια ας τα βαλουν με τον εαυτο τους. ΑΙΝΤΕ ΚΛΑΨΕΣ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 9 επισκέπτες