ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2013)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
krls77
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από krls77 »

Παιδια καλησπερα ειμαι καινουργιος και θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεμα. Εχω περασει μηχανολογια στο τει χαλκιδας αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι και γενικα βλεπω πως δεν προκειται να παρω πτυχιο ευκολα και γρηγορα. Οποτε ας μπω κατευθειαν στο θεμα μου. Ηθελα να δηλωσω απο την αρχη στο μηχανογραφικο μηχανικος στις ακαδημιες του εμπορικου ναυτικου αλλα δεν ηθελε η οικογενεια μου και με επηρεασε με αποτελεσμα τωρα να εχω μετανιωσει. Τα μορια μου που εβγαλα φετος ειναι 10900 και εχω λοιερ και απολυτηριο λυκειου 14.8. Το ερωτημα ειναι θα μπορεσω του χρονου με 10% Η με καπιο αλλο τροπο να Μπω μηχανικος Ωστε να ειμαι ευχαριστημενος γιατι μεχρις στηγμης εχω απογοητευτεi;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Οι τρόποι που υπάρχουν είναι 3
1. Δίνεις πάλι πανελλήνιες
2. Δίνεις με το 10%
3. Δίνεις με το απολυτήριο λυκείου

Διάβασε το περσινό θέμα

Για τα μόρια θα διαβάσεις εδώ

krls77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από krls77 »

Με το 10% πιστευεις οτι εχω πιθανοτητες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σου έδωσα να διαβάσεις το περσινό θέμα και επίσης για τα μόρια γράφουμε σε άλλο θέμα
krls77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από krls77 »

Συγνωμη αλλα ειμαι ασχετος και δεν ξερω καθολου απο αυτα αν μπορεις να με βοηθησεις θα σου ειμαι ευγνωμων.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2012)
Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2013)

α) Χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση του φόρουμ", και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες. Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.

krls77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από krls77 »

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθηεια σου γιατι ειμαι σε μεγαλη συγχυση. Προσωπικα πως εξεταζεις την περιπτωση μου?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Είσαι ιδιάζουσα περίπτωση (πλάκα κάνω), δεν γνωρίζω από εμπορικό ναυτικό, αν διαβάσεις τα θέματα που σου έδωσα θα δεις αρκετές γνώμες από παιδιά που είναι ποιο σχετικά από εμένα
krls77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από krls77 »

Και παλι σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. Αν μαθεις κατι σε παρακαλω ενημερωσε με.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Να σε ενημερώσω για ποιο πράγμα; Χέρια έχεις, όραση έχεις, εγώ σου έδωσα τα θέματα που χρειάζεσαι για να σε βοηθήσω, εσύ τώρα θα πρέπει να τα αξιοποιήσεις, αν δεν το κάνεις είναι δικό σου το πρόβλημα, εγώ δεν πρόκειται να κάνω κάτι παραπάνω
krls77
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από krls77 »

Οκ. Και παλι σε ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
Phyro
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Phyro »

Παιδια καλησπερα ειμαι φοιτιτης χαλκιδας και εγω μηχανολογος και η κοπελα μου με επηρεασε μπλα μπλα... Το θεμα μου ειναι οτι επειδη εχω μια μεγαλη δυσκολια και ειμαι τελειωμενος απο χαλκιδα μπωρει καποιος να μου πει που και ποτε θα βγει η προκυριξη για αυτους με απολυτηριο επαλ ενα λινκ θα ηταν οτι πρεπει... Εψαξα στο υποθργ. Εμπορ. Ναυτιλιας αλλα δεν καταφερα να βρω τιποτα...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Phyro έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι φοιτιτης χαλκιδας και εγω μηχανολογος και η κοπελα μου με επηρεασε μπλα μπλα... Το θεμα μου ειναι οτι επειδη εχω μια μεγαλη δυσκολια και ειμαι τελειωμενος απο χαλκιδα μπωρει καποιος να μου πει που και ποτε θα βγει η προκυριξη για αυτους με απολυτηριο επαλ ενα λινκ θα ηταν οτι πρεπει... Εψαξα στο υποθργ. Εμπορ. Ναυτιλιας αλλα δεν καταφερα να βρω τιποτα...

Καλησπέρα και σε εσένα. Όσο και να ψάχνεις, δεν θα βρεις κάτι, γιατί απλά είναι πολύ νωρίς. Από τέλη Μαϊού ξεκινήστε να ενδιαφέρεστε. Ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Phyro έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι φοιτιτης χαλκιδας και εγω μηχανολογος και η κοπελα μου με επηρεασε μπλα μπλα... Το θεμα μου ειναι οτι επειδη εχω μια μεγαλη δυσκολια και ειμαι τελειωμενος απο χαλκιδα μπωρει καποιος να μου πει που και ποτε θα βγει η προκυριξη για αυτους με απολυτηριο επαλ ενα λινκ θα ηταν οτι πρεπει... Εψαξα στο υποθργ. Εμπορ. Ναυτιλιας αλλα δεν καταφερα να βρω τιποτα...

Όταν βγει η προκήρυξη δηλαδή περίπου τέλη Μαΐου θα την αναρτήσουμε στο φόρουμ, την περσινή μπορείς να την δεις εδώ .
Άβαταρ μέλους
kallinikos333
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kallinikos333 »

Γνωρίζει κανείς αν το απολυτήριο των ειδικών δυνάμεων σου προσθέτει μόρια στην προκήρυξη?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης