"Χαζομάρες" διαβάζω κ εγώ!
Φίλε μου Αλέξανδρε επίσης με όλο το σεβασμό ώς ένας άνθρωπος 30 χρονών θα σου Πω Ότι Είναι δικαίωμα σου να Παραθέσεις Την άποψη σου για το σώμα. Και εννοείται πως είναι δικαίωμα σου αφού είσαι τόσο απογοητευμένος να επιλέξεις την ΞΕΝΙΤΙΆ Που αυτή τη στιγμή φαντάζει¨ως η καλύτερη επιλογή... Γιατί αν νομίζεις πως οι άλλες υπηρεσίες τοοοοοσα χρόνια ήταν/είναι καλύτερες Από Την Πυροσβεστική Αυταπατάσαι... ! Θες Να μιλήσουμε για εφορία/πολεοδομία/νομαρχία/δικαστικό σύστημα/νομικό; ... Η να μιλήσουμε για τον ιδιωτικό τομέα που μπορώ να στον αναλύσω με κάθε λεπτομέρεια (7 χρόνια μετράω) έτσι ώστε να Σιχαθείς Από Κάποιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του; Όχι οτι ισοπεδώνω τα πάντα, αλλά μη ξεχωρίζεις την πυροσβεστική... Δες την όλη εικόνα...
Σε όλα αυτά θα ήθελα να δώσω έμφαση σε κάτι πολύ σημαντικό... Έχοντας επιτύχει στα αγωνίσματα Από Το Φλεβάρη Μάλλον έχω υποστεί τεράστια αναμονή και πίστεψε με είχα φτάσει στο σημείο Να χάσω όλες τις Ελπίδες Μου σχεδόν για την Προκήρυξη... Ή να διατηρώ πολύ λίγες για να μπορώ να αρχίσω να επενδύω κάπου αλλού Σοβαρά Στη ζωή μου... Έτσι Ώστε να είμαι έτοιμος για όλα (να Μην Περιμένω δηλαδή την Προκήρυξη) ! Ο θυμός μου λοιπόν ήταν Κατά Περιόδους μεγάλος... Και ήταν μεγάλος όχι Γιατί Πάγωσε η προκήρυξη, Αλλά Κυρίως Γιατί Δεν είχαμε καμία ενημέρωση Από Κανέναν!πάραυτα Είμαι αναγκασμένος να παραδεχτώ ότι αυτό που είδα με τα μάτια μου στη διαδικασία... Τουλάχιστον ότι είδα εγώ, ότι άκουσα και έμαθα... Μου έδειξαν οτι όλα πηγαν/πάνε κατα γράμμα όπως τα λεέι η προκήρυξη (για αυτό και αργήσαμε τόσο) ... Κάτι που οφείλω να παραδεχτώ οτι με εξέπληξε ευχάριστα! Τώρα η κατάσταση της αβεβαιότητας είναι ένα φάουλ Τους αλλά πραγματικά κοίτα γύρω σου... Και πές μου τι βλέπεις... Παντού... Βλέπεις κάτι σίγουρο; Θέλω να πώ Ότι Για αυτήν την "προχειρότητα" ενημέρωσης οφέιλεται όλο το σύστημα. Όχι μόνο το σώμα!
Εκεί που θέλω να καταλήξω με όλο Αυτό Το κουραστικό μήνυμα είναι ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις... Μπορείς να μη δώσεις καν τα ψυχοτεχνικά... Αλλά είναι λίγο άσχημο να ισοπεδώνεις όνειρα κάποιων άλλων απλά Γιατί Δεν είναι δικά σου...
Γιατι Εγώ προσωπικά και περήφανος θα είμαι αν Μπω Στη σχολή και θα προσπαθήσω να κάνω τον δικό μου αγώνα μέσα στο σώμα που δεν είναι κανενός δικαίωμα να μου τον μειώσει!
Σίγουρα θέλουν πολλά λοιπόν αλλαγή στις μέρες μας (και σίγουρα και το πώς σκεφτόμαστε εμείς οι ίδιοι) Αλλά Η ισοπέδωση δεν είναι καλός σύμμαχος! Καλά έκανες και μας ενημέρωσες για την επιπλέον θέση Αλλά Αμφιβάλλω αν αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που αποχωρείς... Μεταξύ μας!Σκέψου το καλά αυτό έχω μόνο να σε συμβουλέψω!
Υ. Γ Δεν είναι για δέκα χρόνια μόνο... Αυτό είναι κάτι που Γράφουν Όλες οι συμβάσεις μονίμου προσωπικού ακόμα π. Χ και αν Μπεις Στο δημόσιο απο Σχολή Δημόσιας διοίκησης!
Αααααα και παρεπιμπτόντως αν είσαι κάποιος άλλος αποτυχών και το παίζεις επιτυχών που θα παραιτηθεί είσαι γ. Μω τα παιδιά

Αυτά... Ευχαριστώ
Υ. Γ1 Εκτός αν είσαι αποτυχών και απλά το παίζεις επιτυχών που παραιτείται οπότε τι να πω

Αυτά. Ευχαριστώ