Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

"Χαζομάρες" διαβάζω κ εγώ!

Φίλε μου Αλέξανδρε επίσης με όλο το σεβασμό ώς ένας άνθρωπος 30 χρονών θα σου Πω Ότι Είναι δικαίωμα σου να Παραθέσεις Την άποψη σου για το σώμα. Και εννοείται πως είναι δικαίωμα σου αφού είσαι τόσο απογοητευμένος να επιλέξεις την ΞΕΝΙΤΙΆ Που αυτή τη στιγμή φαντάζει¨ως η καλύτερη επιλογή... Γιατί αν νομίζεις πως οι άλλες υπηρεσίες τοοοοοσα χρόνια ήταν/είναι καλύτερες Από Την Πυροσβεστική Αυταπατάσαι... ! Θες Να μιλήσουμε για εφορία/πολεοδομία/νομαρχία/δικαστικό σύστημα/νομικό; ... Η να μιλήσουμε για τον ιδιωτικό τομέα που μπορώ να στον αναλύσω με κάθε λεπτομέρεια (7 χρόνια μετράω) έτσι ώστε να Σιχαθείς Από Κάποιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του; Όχι οτι ισοπεδώνω τα πάντα, αλλά μη ξεχωρίζεις την πυροσβεστική... Δες την όλη εικόνα...

Σε όλα αυτά θα ήθελα να δώσω έμφαση σε κάτι πολύ σημαντικό... Έχοντας επιτύχει στα αγωνίσματα Από Το Φλεβάρη Μάλλον έχω υποστεί τεράστια αναμονή και πίστεψε με είχα φτάσει στο σημείο Να χάσω όλες τις Ελπίδες Μου σχεδόν για την Προκήρυξη... Ή να διατηρώ πολύ λίγες για να μπορώ να αρχίσω να επενδύω κάπου αλλού Σοβαρά Στη ζωή μου... Έτσι Ώστε να είμαι έτοιμος για όλα (να Μην Περιμένω δηλαδή την Προκήρυξη) ! Ο θυμός μου λοιπόν ήταν Κατά Περιόδους μεγάλος... Και ήταν μεγάλος όχι Γιατί Πάγωσε η προκήρυξη, Αλλά Κυρίως Γιατί Δεν είχαμε καμία ενημέρωση Από Κανέναν!πάραυτα Είμαι αναγκασμένος να παραδεχτώ ότι αυτό που είδα με τα μάτια μου στη διαδικασία... Τουλάχιστον ότι είδα εγώ, ότι άκουσα και έμαθα... Μου έδειξαν οτι όλα πηγαν/πάνε κατα γράμμα όπως τα λεέι η προκήρυξη (για αυτό και αργήσαμε τόσο) ... Κάτι που οφείλω να παραδεχτώ οτι με εξέπληξε ευχάριστα! Τώρα η κατάσταση της αβεβαιότητας είναι ένα φάουλ Τους αλλά πραγματικά κοίτα γύρω σου... Και πές μου τι βλέπεις... Παντού... Βλέπεις κάτι σίγουρο; Θέλω να πώ Ότι Για αυτήν την "προχειρότητα" ενημέρωσης οφέιλεται όλο το σύστημα. Όχι μόνο το σώμα!

Εκεί που θέλω να καταλήξω με όλο Αυτό Το κουραστικό μήνυμα είναι ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις... Μπορείς να μη δώσεις καν τα ψυχοτεχνικά... Αλλά είναι λίγο άσχημο να ισοπεδώνεις όνειρα κάποιων άλλων απλά Γιατί Δεν είναι δικά σου...

Γιατι Εγώ προσωπικά και περήφανος θα είμαι αν Μπω Στη σχολή και θα προσπαθήσω να κάνω τον δικό μου αγώνα μέσα στο σώμα που δεν είναι κανενός δικαίωμα να μου τον μειώσει!

Σίγουρα θέλουν πολλά λοιπόν αλλαγή στις μέρες μας (και σίγουρα και το πώς σκεφτόμαστε εμείς οι ίδιοι) Αλλά Η ισοπέδωση δεν είναι καλός σύμμαχος! Καλά έκανες και μας ενημέρωσες για την επιπλέον θέση Αλλά Αμφιβάλλω αν αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που αποχωρείς... Μεταξύ μας!Σκέψου το καλά αυτό έχω μόνο να σε συμβουλέψω!

Υ. Γ Δεν είναι για δέκα χρόνια μόνο... Αυτό είναι κάτι που Γράφουν Όλες οι συμβάσεις μονίμου προσωπικού ακόμα π. Χ και αν Μπεις Στο δημόσιο απο Σχολή Δημόσιας διοίκησης!

Αααααα και παρεπιμπτόντως αν είσαι κάποιος άλλος αποτυχών και το παίζεις επιτυχών που θα παραιτηθεί είσαι γ. Μω τα παιδιά Εικόνατι να πω! Αν είπα. Έτσι; Για να μη παρεξηγηθούμε

Αυτά... Ευχαριστώ

Υ. Γ1 Εκτός αν είσαι αποτυχών και απλά το παίζεις επιτυχών που παραιτείται οπότε τι να πωΕικόνα... Είσαι γα. Ω τα παιδιά! Αν είσαι Είπα... Έτσι; Μην παρεξηγηθούμε.

Αυτά. Ευχαριστώ

GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Αν κάποιος έχει κανένα νέο από την σημερινή εξέλιξη των αθλητικών δοκιμασιών ας ενημερώσει.

Στέλιος

Δημοσίευση από Στέλιος »

Παιδιά κανένα νεότερο από σημέρα; Ξέρει κανείς τι έγινε?
Pascal

Δημοσίευση από Pascal »

Για να καλούνε και άλλους νομικούς δε βλέπω να τα πήγαν καλα οι σημερινοί... μας έχουν καταστρέψει αυτοί οι δικηγόροι... τόσο αμπαλοι...
Στέλιος

Δημοσίευση από Στέλιος »

Αν είναι δυνατόν, βγήκε ανακοίνωση για υγειονομικές εξετάσεις... Πάμε για 2/10. Δείτε... Μάλλον σμρ δεν πήγε κανένας και καλέσανε άλλους 6 δικηγόρους για μία ή για 2 θέσεις... Ε Λ Ε Ο Σ...
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Ήμαρτον με αυτούς τους δικηγόρους... Ρε παιδιά κάντε καμιά προπόνηση για όνομα του Θεού...

Βοήθεια παρέχεται απλόχερα από 48 επιτυχόντες. Πληροφορίες εντός.Εικόνα

tavla
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tavla »

Σημερα η κοπελα κοπηκε και το παλικαρι δεν ηρθε. Οι κενες θεσεις για τη νομικη ειναι 2. Δεν ξερω αν υπαρχουν κενες θεσεις απο αλλες κατηγοριες.
buldog

Δημοσίευση από buldog »

Κανονικά απο τους Δικηγόρους και τους Οικονομολόγους θα έπρεπε να ζητούσαν λιγότερες θέσεις και περισσότερες απο τις άλλες ειδικότητες... Και αν οχι ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί;
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Το μόνο θετικό που βλέπω εγώ είναι ότι έμειναν μόνο 6 νομικοί για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτή την ειδικότητα. Εάν δεν μπορούν, καλύτερα να μείνουν έξω όλοι τους για να ανοίξουν περισσότερες θέσεις από άλλες ειδικότητες και άτομα με περισσότερα προσόντα από αυτούς... Γιατί τόσο καιρό λέμε για το σώμα, και τις περισσότερες φορές δικαιολογημένα, αλλά και οι υποψήφιοι αυτού του διαγωνισμού είμαστε ΓΤΠΚ τελικά... Μια με τις αναβολές, μια που έχουν κάνει αιτήσεις και δεν εμφανίζονται, μια με εγκυμοσύνες-εάν ισχύει τελικά-, μια που δεν μπορούν να περάσουν τα αθλήματα... Αμάν πια!

La bomba

Δημοσίευση από La bomba »

Εσυ που λες αυτο το πραγμα, πρεπει πρωτος να μας εξηγησεις γιατι το λες και απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα... Επισης απο ποια ειδικοτητα θα σε εξυπηρετουσε καλυτερα να φωναξουν... Δηλαδη ημαρτον ρε φιλε, δεν ξερουν αυτοι που βγαζουν την προκηρυξη τι αναγκες εχει το σωμα και μπαινεις Εσυ Και το παιζεις ειδικος;

theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

tavla έγραψε:Σημερα η κοπελα κοπηκε και το παλικαρι δεν ηρθε. Οι κενες θεσεις για τη νομικη ειναι 2. Δεν ξερω αν υπαρχουν κενες θεσεις απο αλλες κατηγοριες.

οι κενες θεσεις ειναι δυο αλλα περιμενει ενα παιδι που εχει παρει αναβολη λογω -πραγματικου - τραυματισμου να δωσει και αυτος.
αρα μια καθαρη θεση και βλεπουμε.
παιδιά προπόνηση
αν καποιος διαβαζει το φορουμ και προκειται να δωσει ας ρωτησει ελευθερα.48 αναμενοντες υποψηφιοι συσιστουν προπονηση. Αυτοι ξερουν!

Παρατήρηση: Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα είναι σαν να φωνάζεις Greek_Army
buldog

Δημοσίευση από buldog »

Ειδικός δεν είμαι ούτε εξυπνάκιας, αλλα είμαι ένας απο αυτούς που πέρασαν τα αθλήματα απο τους πρώτους χωρίς αναβολές και με δύσκολες για τότε καιρικές συνθήκες και έχουν περάσει τόσοι μήνες και είναι αδικαιολητο οι διαγωνιζόμενοι που είχαν τόσο χρόνο για να γυμναστούν να κόβονται- που σημαίνει οτι δεν τους ενδιαφέρει τόσο- οι δικηγόροι έχουν φτάση στην 85 θέση. Όσο για τους πολύτεκνους καλύτερα να διαγωνίζονταν μεταξύ τους και όχι να έπερναν τις θέσεις ατόμων που έχουν περισσότερα μόρια (μεταπτυχιακά, προυπηρεσία, κ. Α.) και έχουν ήδη δώσει αθλήματα. Κλείνοντας οπως σέβομαι τις γνώμες των άλλων και παρακολουθώ το φόρουμ απο την αρχή είναι δικαίωμά μου να εκφράζω την γνώμη μου είτε σου αρέσει έιτε όχι... :)
EΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Δημοσίευση από EΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ »

Στις χθεσινές δοκιμασίες συμμετείχε και ένα άτομο εξ'αναβολής το οποίο και πέρασε με επιτυχία.

Συνεπώς σήμερα λογικά διαγωνίζονται 2 ενώ οι κενές θέσεις είναι 3... Νομίζω...

EΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

Δημοσίευση από EΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ »

Και μετά και την σημερινή ανακοίνωση, κατά την οποία αποκλειστηκε η γυναίκα, συμπεραίνω πως πέρασαν και οι δυο άνδρες.
New member

Δημοσίευση από New member »

Τι κατηγορια ηταν το παιδι; Δικηγορος;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης