Σε εκτέλεση των ανωτέρω σχετικών, καλούνται οι επιτυχόντες ιδιώτες υποψήφιοι των επισυναπτόμενων πινάκων πλην του μονίμου πυροσβεστικού προσωπικού και των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, να προσέλθουν στις 30-01-2012 από Ω/08:00 έως και Ω/14:00 στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Διεύθυνση Προσωπικού Τμήμα 5ο, προκειμένου να παραλάβουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης για να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις, έχοντας μαζί τους τα ατομικά βιβλιάρια υγείας (με αναγραφόμενο τον Α. Μ. Κ. Α.), την αστυνομική ταυτότητα και δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.
Οι υποψήφιοι που θα παραλαμβάνουν τα δελτία υγειονομικής εξέτασης θα μεταβαίνουν σε Κρατικά Νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας προκειμένου να υποβληθούν στις υγειονομικές εξετάσεις που αναφέρονται σε αυτά.
Στις 03-02-2012 ημέρα Παρασκευή και Ω/08:00 οι εν λόγω υποψήφιοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (Μάτσα 32 Κ. Κηφισιά) για να προσκομίσουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης στην Επιτροπή
Αναρρωτικών Αδειών του Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αττικής, η οποία θα αποφανθεί για την καταλληλότητα τους ή μη
Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
-
- Στρατηγός
Στη συνέχεια οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν κριθεί κατάλληλοι για κατάταξη θα
προσέλθουν στις 06-02-2012 ημέρα Δευτέρα και Ω/08:00 στα Βίλλια Αττικής και στις 07-02-2012 ημέρα
Τρίτη στο Χαλικάκι Ηλιούπολης, για την διεξαγωγή των αθλητικών δοκιμασιών (οι υποψήφιοι να έχουν
μαζί τους αθλητικές φόρμες και υποδήματα).
προσέλθουν στις 06-02-2012 ημέρα Δευτέρα και Ω/08:00 στα Βίλλια Αττικής και στις 07-02-2012 ημέρα
Τρίτη στο Χαλικάκι Ηλιούπολης, για την διεξαγωγή των αθλητικών δοκιμασιών (οι υποψήφιοι να έχουν
-
- Στρατηγός
Οι υποψήφιοι που θα κριθούν ικανοί στις αθλητικές δοκιμασίες θα υποβληθούν σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες στις 08-02-2012 ημέρα Τετάρτη (οι υποψήφιοι να έχουν μαζί τους δύο (2) μολύβια τύπου Faber μαύρα, μία (1) γομολάστιχα άσπρη και μία (1) ξύστρα
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 109
Greek_Army έγραψε:Στη συνέχεια οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν κριθεί κατάλληλοι για κατάταξη θα
Σωστός ο διαχειριστής... Επομένως επαναλαμβάνω ότι την Τρίτη στα αθλήματα θα υπάρχει συνέχη ενημέρωση και ανταπόκριτές θα μεταδίδουν σε ζωντανή σύνδεση τις αθλητικές δοκιμασίες... Είδωμεν...
Πότε μην μετανιώνεις..
Μπραβο αλεξ! Και ******* Οι παρεες σου!
Α και ξεχασα να πω, ως απαντηση στα παιδια που αναρωτιουνται για το ποσοι θα κοπουν, αν εφαρμοστουν αυστηρα τα ορια θα πεσει μεγαλη σφαγη. Πηγα στα αθληματα των λιμενοφυλακων (πολυ πιο ευκολα εννοειται) απροπονητος και σαρωσα, κ δε φημιζομαι για τη σχεση μου με τον αθλητισμο τα τελευταια χρονια. Και μιλαμε για ατομα μαξιμουμ 26 ετων. Εδω την κατηγορια μου φανταστειτε ειμαι ο μικροτερος εγω, τιγκα στους 30αρηδες ειναι. Οχι οτι η ηλικια λεει απαραιτητα κατι, αλλα σε ενα δειγμα πληθυσμου μαζικα ανα συγκρινω με το λιμενικο μιλαμε για τρελες αποτυχιες. Αρα το θεμα ειναι ενα, κατα ποσο προβλεπε θα ειναι. Γιαυτο παρακαλουμε τον αλεξανδρο να δωσει βαση σε αυτο το θεμα με τον παρατηρητη που θα βαλει.

Α και ξεχασα να πω, ως απαντηση στα παιδια που αναρωτιουνται για το ποσοι θα κοπουν, αν εφαρμοστουν αυστηρα τα ορια θα πεσει μεγαλη σφαγη. Πηγα στα αθληματα των λιμενοφυλακων (πολυ πιο ευκολα εννοειται) απροπονητος και σαρωσα, κ δε φημιζομαι για τη σχεση μου με τον αθλητισμο τα τελευταια χρονια. Και μιλαμε για ατομα μαξιμουμ 26 ετων. Εδω την κατηγορια μου φανταστειτε ειμαι ο μικροτερος εγω, τιγκα στους 30αρηδες ειναι. Οχι οτι η ηλικια λεει απαραιτητα κατι, αλλα σε ενα δειγμα πληθυσμου μαζικα ανα συγκρινω με το λιμενικο μιλαμε για τρελες αποτυχιες. Αρα το θεμα ειναι ενα, κατα ποσο προβλεπε θα ειναι. Γιαυτο παρακαλουμε τον αλεξανδρο να δωσει βαση σε αυτο το θεμα με τον παρατηρητη που θα βαλει.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
rasald μηπως ομως ηταν πολλα υπερβαρα ατομα στα αθληματα του λιμενικου λογω του οτι δεν τους ειχαν μετρησει ΔΜΣ;
Όχι Γιάννη είχα πάει και εγώ στο λιμενικό, είχε δείκτη μάζας σώματος τοθς υπέρβαρους τους κόβαν απλά δεν μπορούσαν παρόλο που τα όρια ήτνα πολύ πιο χαμηλά
-
Μαλλον εχετε δικιο. Οποτε μενει να δουμε την Τριτη ποσο προβλεπε θα ειναι.
Ισως υπαρχουν νεα απο την Δευτερα, καθως θα κοπει κοσμος και την Δευτερα.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Πάιδες τα αθλήματα της Δευτέρας είναι αθλήματα που πρέπει ο υποψήφιος να είνια καλά γυμνασμένος όσον αφορά την μυική δύναμη... Όποιοι είναι αδύναμοι μυικα δεν θα περάσουν γτ πολύ απλά δεν θα μπορέσουν να κάνουν 5 έλξεις που είναι ζόρι... Την τρίτη τα αθλήματα είναι του στίβου...4λεπτά 1000άρι δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον που δεν γυμνάζεται εννοώ τρέξιμο φυσική κατάσταση κλπ... Όπως επίσης και το μήκος...
Την τριτη θα φανεί πόσο κόπηκαν την Δευτέρα... Θα ενημερώσω πάντως.
Πότε μην μετανιώνεις..
Καλησπερα! Μπορούν να υπάρχουν θεατές στο χαλικάκι; Να κάθονται στις κερκίδες εννοώ...
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
c_h_r έγραψε:Καλησπερα! Μπορούν να υπάρχουν θεατές στο χαλικάκι; Να κάθονται στις κερκίδες εννοώ...
Ναι φίλε μπορούν
Πότε μην μετανιώνεις..
Alexandros9 έγραψε:c_h_r έγραψε:Καλησπερα! Μπορούν να υπάρχουν θεατές στο χαλικάκι; Να κάθονται στις κερκίδες εννοώ...
Ναι φίλε μπορούν
Κατα τη γνώμη μου όχι απλά μπορούν αλλα πρε΄πει να υπάρχουν άτομα που είναι κοντά στους επιτυχόντες (στα μόρια) και στα βίλλια... Που μάλιστα εκεί είναι το πιο πιθανόν να κοπούν οι περισσότερες τουλ γυναίκες! Οι διαγωνιζόμενοι κ οι εξεταστές πρέπει να ξέρουν οτι περιμένουν ενεργά άτομα που θέλουν αξιοκρατικές διαδικασίες... !
ευχαριστώ
-
Alexandros9 έγραψε:Πάιδες τα αθλήματα της Δευτέρας είναι αθλήματα που πρέπει ο υποψήφιος να είνια καλά γυμνασμένος όσον αφορά την μυική δύναμη... Όποιοι είναι αδύναμοι μυικα δεν θα περάσουν γτ πολύ απλά δεν θα μπορέσουν να κάνουν 5 έλξεις που είναι ζόρι... Την τρίτη τα αθλήματα είναι του στίβου...4λεπτά 1000άρι δεν είναι καθόλου εύκολο για κάποιον που δεν γυμνάζεται εννοώ τρέξιμο φυσική κατάσταση κλπ... Όπως επίσης και το μήκος...
Επισης πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι η προετοιμασια για τα συγκεκριμενα αθληματα, κατα την γνωμη μου τουλαχιστον 1-2 βδομαδων. Ειναι ενα ερωτηματικο ποσοι αφιερωσαν χρονο (απο αυτους που εχουν καποια φυσικη κατασταση). Ακομα κι αν εχει φυσικη κατασταση καποιος και τρεχει σαν χομπι η παει γυμναστηριο ξερω γω, δεν σημαινει οτι απλα θα παει ετσι στο ξεκαρφωτο και θα κανει τα 1000 σε 4 λεπτα στο ταρταν (που δεν ειναι το ιδιο με τον διαδρομο) η το μηκος 4 μετρα χωρις να χει δουλεψει τον ρυθμο, την τεχνικη κτλ. Εκτος αν μιλαμε για πρωην αθλητη του στιβου, εκει αλλαζει.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
μηχανικός 81 έγραψε:Alexandros9 έγραψε:c_h_r έγραψε:Καλησπερα! Μπορούν να υπάρχουν θεατές στο χαλικάκι; Να κάθονται στις κερκίδες εννοώ...
Ναι φίλε μπορούν
Κατα τη γνώμη μου όχι απλά μπορούν αλλα πρε΄πει να υπάρχουν άτομα που είναι κοντά στους επιτυχόντες (στα μόρια) και στα βίλλια... Που μάλιστα εκεί είναι το πιο πιθανόν να κοπούν οι περισσότερες τουλ γυναίκες! Οι διαγωνιζόμενοι κ οι εξεταστές πρέπει να ξέρουν οτι περιμένουν ενεργά άτομα που θέλουν αξιοκρατικές διαδικασίες... !
ευχαριστώ
Πηγαίνε αν ειναι ρε φίλε στα βίλια να δεις... Εγώ από βόρειο ελλάδα δεν μπορώ να παω...
Πότε μην μετανιώνεις..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες