Κλοπές στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό

Σας έχουν κλέψει κατά τη θητεία σας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ Απρ 15, 2018 10:40 pm

Ναι, χρήματα
12
7%
Ναι, αντικείμενα
67
36%
Ναι, χρήματα και αντικείμενα
13
7%
Ναι, αλλά μικρής αξίας
12
7%
Όχι
80
43%

Σύνολο ψήφων: 184

Στρατός και θητεία
ΛΑΕΡΤΗΣ

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από ΛΑΕΡΤΗΣ »

Θυμαμαι εμενα με ειχαν κλεψει ολα τα μπλουζακια την πρωτη μερα μεσα και ακομα αναρωτιεμαι πως.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

Στην σταδιοδρομία μου ως πρώην Στρατιωτικός, μου έχουν κλέψει φορτιστή κινητού. Επίσης οι "παλιοί" κλέβανε γεμιστήρες του G3 επειδή τις έκλεβαν σε εκείνους, και για να ξεχρεώσουν τις βούταγαν. Έτσι μου έκλεψαν κι εμένα κάποιες γεμιστήρες. Μετά όμως ήρθε η ώρα να ξεχρεώσω κι εγώ. Οπότε. Ο νοών Νοεί το.
ΣΤΡΠΒ

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από ΣΤΡΠΒ »

Σε περίπτωση απώλειας γεμιστήρα G3A3 απο στρατιώτη, τι ποινές υπάρχουν; Επίσης υπάρχουν στο εμπόριο για αντικατάσταση;
Άβαταρ μέλους
ArtillerySoldier
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από ArtillerySoldier »

Εμένα μού έκλεψε κάποιος (υποψιάζομαι ποιός, ένας ήσυχος αλλά περίεργος τυπάκος που κοιμόταν απέναντί μου στο θάλαμο) στο Κέντρο τις παντόφλες του Στρατού... Την υπόλοιπη Θητεία τήν πέρασα με δικές μου...
Giouli έγραψε: Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει;
Σε ό, τι αφορά εμένα χρήματα στο πορτοφόλι στη τσέπη. Πάντα. Όπως και τα κλειδιά για τα λουκετάκια. Ο κλειδαράς μού είχε δώσει μαζί με τα λουκετάκια με τα κλειδιά τους και μιά μικρή θήκη να τά έχω όλα μαζί.
pavilion_alex έγραψε: Μου ειπε ο πατέρας μου να κλειδώνω με λουκέτο τις αρβύλες για να μην μου τις κλέψουν.υπάρχει περίπτωση να το κάνουν; Και που να τις κλειδώσω;Εικόνα

Τα άρβυλα εγώ τά έδενα μεταξύ τους με το λουκετάκι περνώντας το από τις δύο πρώτες τρύπες πάνω-πάνω που περνούν τα κορδόνια... Έπειτα, τά άφηνα στα πόδια του κρεββατιού μου.
Άβαταρ μέλους
georgegr94
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από georgegr94 »

Το θέμα όμως φίλε είναι, σε περίπτωση που κάνεις "έρπειν" όπως είπε και ένας φίλος απο πάνω, τι θα γίνουν τα λεφτά + το κινητό που είναι στην τσέπη. Βέβαια, όλο και κάποιο μέρος ασφαλές θα έχουμε ο καθένας για να αφήσουμε τα πράγματα αλλά πες μας και εσύ το δικό σου tip :p
" Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες " ~Βολταίρος
Άβαταρ μέλους
ArtillerySoldier
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κλοπές στο στρατό

georgegr94 έγραψε: Το θέμα όμως φίλε είναι, σε περίπτωση που κάνεις "έρπειν" όπως είπε και ένας φίλος απο πάνω, τι θα γίνουν τα λεφτά + το κινητό που είναι στην τσέπη. Βέβαια, όλο και κάποιο μέρος ασφαλές θα έχουμε ο καθένας για να αφήσουμε τα πράγματα αλλά πες μας και εσύ το δικό σου tip :p
Αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα. Κατά την άποψή μου ή ασφαλίζεις το πορτοφόλι και το κινητό κάπου πάνω σου όσο καλύτερα μπορείς, ή, εάν πρόκειται για Εκπαίδευση ή Άσκηση, κλειδώνεις το πορτοφόλι κι όλα τα "ευαίσθητα" αντικείμενα στο φοριαμό ή, εάν δεν έχει ο θάλαμος (όπως στη δική μου περίπτωση), στο σάκο σου... Βέβαια, όταν μιλάμε για πορτοφόλι και χρήματα δεν πιστεύω ότι συζητάμε για κανενα ιλλιγγιώδες ποσό... Ίσα-ίσα να καλύπτονται βασικά έξοδα... Στην επόμενη έξοδο, ανεφοδιάζεσαι!
Άβαταρ μέλους
georgegr94
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από georgegr94 »

Έχεις δίκαιο, η καλύτερη λύση είναι να προμηθευτούμε κανά λουκετάκι της προκοπής ώστε να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο και σε περίπτωση άσκησης τα "σημαντικά" αντικείμενα στον φοριαμό μέσα η στον σάκο.

Σ' ευχαριστώ φίλε

" Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες " ~Βολταίρος
Άβαταρ μέλους
ArtillerySoldier
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κλοπές στο στρατό

Παρακαλώ,georgegr94... Να είσαι καλά και εάν ετοιμάζεσαι να υπηρετήσεις να έχεις μιά καλή Θητεία!
SteveMc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από SteveMc »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
kampf έγραψε:Εγω ειχα παει σε 6 στρατοπεδα. ΟΥΤΕ ευρω δεν πειραζαν. Ισως γιατι ειμασταν καλες σειρες. Ολοι πολυ καλα παιδια. Πορτοφιλια αφηναμε πανω στα κρεββατια και δεν πειραζε κανεις τιποτα. Τωρα στα κεντρα μπορει να υπαρχει κανενας, αλλα δεν κοτανε να κλεψουν πλεον γιατι την τρων ολοι μετα.
Ναι! Οτι ειναι να γινει θα γινει στο κεντρο, στις Μοναδες δεν γινεται τιποτα... Τωρα που το θυμηθηκα, ειχε βγει μια βρωμα στο Πευκο οτι οι εκπαιδευτες "εκλεβαν" επιτηδες πραγματα, τα οποια τα ξαναεμφανιζαν, με σκοπο να εχουν αφορμη για καψωναρισμα... Οταν ειχα παει εγω εκπαιδευτης δεν ειδα κατι τετοιο να γινεται ουτε το εκανα ποτε. Εβρισκα παντα πιο σοβαρο λογο για να καψωναρω Εικόνα
Στις μονάδες γιατί δεν γίνεται τίποτα;

ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Γιατι ειναι λιγα ατομα και ολοι γνωριζονται, θα μαθευτει πολυ ευκολα αν εκλεψες κατι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

SteveMc έγραψε:Στις μονάδες γιατί δεν γίνεται τίποτα;

Είναι θέμα Στελεχών. Οι περισσότεροι πετάνε χαρταετό και αδιαφορούν για τους εφέδρους. Πίστεψε με αν θέλει ο Λοχαγός σου να μάθει ποιος έχει κλέψει αυτό μπορεί να γίνει θέλετε δεν θέλετε.

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από greenalexyo »

Πειτε οτι εχετε τα καλυτερα λουκετα.
και ολα τα αντικειμενα κλειδωμενα...
με τα κλειδια τι παιζει;
εγω πρωσοπικα σκευτομαι σε κανα μαξιλαρι για πιο ασφαλεια...
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από aris 1943 »

Στο κεντρο θελει μεγαλη προσοχη ειχαν κλεψει αρκετα i-phone σε εμας στη μοναδα ειναι λιγα ατομα ειναι αλλιως στο κεντροο θελε μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ!
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

greenalexyo έγραψε:Πειτε οτι εχετε τα καλυτερα λουκετα.
και ολα τα αντικειμενα κλειδωμενα...
με τα κλειδια τι παιζει;
εγω πρωσοπικα σκευτομαι σε κανα μαξιλαρι για πιο ασφαλεια...

Στην τσέπη σου μόνιμα τα κλειδιά και όχι σε σημεία ευπαθή ή ευδιάκριτα όπως κάτω από μαξιλάρια κλπ.

Έχει τύχει πολλές φορές παιδιά να χάνουν τα κλειδιά τους από αμέλεια ή απροσεξία δική τους.

Στην τσεπούλα σου ότι καλύτερο για να είσαι σίγουρος ακόμη και τις ώρες που θα ξεκουράζεσαι / αναπαύεσαι.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες