Που πουλάνε γεμιστήρα Μ16;
Γεια σας παιδια θελω μια βοηθεια οποιος μπορει και κυριως απο θεσσαλονικη, εγινε μια μαλακια στη βολη που πηγαμε, και εχασα μια γεμιστηρα απο μ16, μαλλον ενας μ... Ας το πηρε, μου ειπε ο ανθυπας αν παω να αγορασω αν δεν την βρω. Αλλα δεν ξερω που πουλαει και ποσο εχει. Αν μπορειτε... Πειτε κατι.
Πήγαινε ρώτα σε καταστήματα στο Βαρδάρη. Αν δεν έχουν ρώτα τους αν μπορούν να στον παραγγείλουν.
Γενικά παρελκόμενα πολεμικού τυφεκίου πολύ δύσκολο να βρείς στην Ελλάδα. Ούτε κάν να το σκεφτείς να το πάρεις από Internet γιατί είναι παράνομο.
Γενικά παρελκόμενα πολεμικού τυφεκίου πολύ δύσκολο να βρείς στην Ελλάδα. Ούτε κάν να το σκεφτείς να το πάρεις από Internet γιατί είναι παράνομο.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Μοναστηρακι... αν εχεις γνωστους...
Ρε φιλε τετοιες μαλ****ς δεν τις κανουν... Καμπανα δεν επεσε;
για πες να γελασουμε λιγο.
για πες να γελασουμε λιγο.

Και στο Βολο απο εναν ειχαν παρει 1-2 αλλα τις πληρωσε 25 ευρω τη μια και ολα οκ.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Στο μοναστηράκι έχει σίγουρα. Μέχρι και κοντάκιο έχουν βρει φίλοι μουNassos έγραψε:Γενικά παρελκόμενα πολεμικού τυφεκίου πολύ δύσκολο να βρείς στην Ελλάδα.

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Ταξίαρχος
Κοντακια για Μ16 υπαρχουν και μαλιστα κ πολυ εξεζητημενα οντως!Black_Knight έγραψε:Στο μοναστηράκι έχει σίγουρα. Μέχρι και κοντάκιο έχουν βρει φίλοι μου
Δεν Εφταιγα Εγω, μας Ζητησαν Γεμιστηρες Για Την Βολη, εδωσα 4 Και Στο Τελος Πηγα Να Της Παρω Και Με Λενε Εμειναν 3, ο Μ, κας Ο Δοκιμος Που Ηταν Εκει Τη Γλυτωσε Στο Τσακ , για Να Τον ξαπλωσω Κατω, με Λεει Να Προσεχες. Ακου Απαντηση , αν Ξαναδοσw, κατι, να Με Τρυπισουν Τη Μυτη Και Να Με Βαλουν Χαλκα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μα ποσο μαλ#*#@ ηταν αυτος που τον πηρε και σεβαλε σε μπελαδες για το τιποτα...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Ασε φιλε ειναι πολλοι οι γιωταδες που προκαλουν προβληματα... Καποιο μελος Το φορουμ δε θυμαμαι ποιο μας ειχε πει μια ιστορια με ενα βλακα που ανοιξε τη περονη απο τη χειροβομβιδα και τη κρατουσε! Για πολλα γελια και πολλα κλαματα
-
- Ταξίαρχος
Αυτη ειναι κλασσικη μαλακια που η την κανουν πολλοι η την εκανε ενας κ εγινε θρυλος... Οσο για την γεμιστηρα ειναι απλο! καποιανου του ελλειπε κ "πηρε" με αυτον τον τροπο την δικια σου. Τι να σου πω 2 λυσεις υπαρχουν: η την πληρωνεις η κλεβεις οπως σε εκλεψαν, ανηθικο μεν, αλλα ειναι αδικο να πληρωσεις μ@λακιες αλλωνωνsintoma lokatzis έγραψε:Ασε φιλε ειναι πολλοι οι γιωταδες που προκαλουν προβληματα... Καποιο μελος Το φορουμ δε θυμαμαι ποιο μας ειχε πει μια ιστορια με ενα βλακα που ανοιξε τη περονη απο τη χειροβομβιδα και τη κρατουσε! Για πολλα γελια και πολλα κλαματα
Ρε παιδια παιζει να πεσει καμπανα απο τετοιο σκηνικο; Μου εκπεψαν κι εμενα εναν, θα δανειστω για να βγω με αδεια, και ελπιζω να βρω στο μοναστηρακι, αν δεν βρω τι παιζει;
-
- Στρατηγός
Για καμπάνα δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα θα φας χρηματικό πρόστιμο
- Ο_ΤΟΛΜΩΝ_ΝΙΚΑ
- Στρατιώτης
Μάγκες και εμένα μια από τα ίδια... Έχω ακούσει οτι τρως 5 μέρες φυλακή για κάθε γεμιστήρα + στέρηση εξόδου (για την στέρηση δεν είμαι σίγουρος) και επιπλέον πληρώνεις την γεμιστήρα κανά 20ρικο...
Στις φυλακές Τρικάλων πουλάνε σίγουρα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες