Κλοπές στο στρατό
Κλοπές στο στρατό
Θυμαμαι εμενα με ειχαν κλεψει ολα τα μπλουζακια την πρωτη μερα μεσα και ακομα αναρωτιεμαι πως.
Κλοπές στο στρατό
Στην σταδιοδρομία μου ως πρώην Στρατιωτικός, μου έχουν κλέψει φορτιστή κινητού. Επίσης οι "παλιοί" κλέβανε γεμιστήρες του G3 επειδή τις έκλεβαν σε εκείνους, και για να ξεχρεώσουν τις βούταγαν. Έτσι μου έκλεψαν κι εμένα κάποιες γεμιστήρες. Μετά όμως ήρθε η ώρα να ξεχρεώσω κι εγώ. Οπότε. Ο νοών Νοεί το.
Κλοπές στο στρατό
Σε περίπτωση απώλειας γεμιστήρα G3A3 απο στρατιώτη, τι ποινές υπάρχουν; Επίσης υπάρχουν στο εμπόριο για αντικατάσταση;
- ArtillerySoldier
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Κλοπές στο στρατό
Εμένα μού έκλεψε κάποιος (υποψιάζομαι ποιός, ένας ήσυχος αλλά περίεργος τυπάκος που κοιμόταν απέναντί μου στο θάλαμο) στο Κέντρο τις παντόφλες του Στρατού... Την υπόλοιπη Θητεία τήν πέρασα με δικές μου...
Σε ό, τι αφορά εμένα χρήματα στο πορτοφόλι στη τσέπη. Πάντα. Όπως και τα κλειδιά για τα λουκετάκια. Ο κλειδαράς μού είχε δώσει μαζί με τα λουκετάκια με τα κλειδιά τους και μιά μικρή θήκη να τά έχω όλα μαζί.Giouli έγραψε: Τα χρηματα για να μην σε κλεψουν τα παιρνεις παντα στη τσεπη σου η και να τα κλειδωσεις καπου εισαι ενταξει;
Τα άρβυλα εγώ τά έδενα μεταξύ τους με το λουκετάκι περνώντας το από τις δύο πρώτες τρύπες πάνω-πάνω που περνούν τα κορδόνια... Έπειτα, τά άφηνα στα πόδια του κρεββατιού μου.pavilion_alex έγραψε: Μου ειπε ο πατέρας μου να κλειδώνω με λουκέτο τις αρβύλες για να μην μου τις κλέψουν.υπάρχει περίπτωση να το κάνουν; Και που να τις κλειδώσω;
- georgegr94
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Κλοπές στο στρατό
Το θέμα όμως φίλε είναι, σε περίπτωση που κάνεις "έρπειν" όπως είπε και ένας φίλος απο πάνω, τι θα γίνουν τα λεφτά + το κινητό που είναι στην τσέπη. Βέβαια, όλο και κάποιο μέρος ασφαλές θα έχουμε ο καθένας για να αφήσουμε τα πράγματα αλλά πες μας και εσύ το δικό σου tip :p
" Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες " ~Βολταίρος
- ArtillerySoldier
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κλοπές στο στρατό
Αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα. Κατά την άποψή μου ή ασφαλίζεις το πορτοφόλι και το κινητό κάπου πάνω σου όσο καλύτερα μπορείς, ή, εάν πρόκειται για Εκπαίδευση ή Άσκηση, κλειδώνεις το πορτοφόλι κι όλα τα "ευαίσθητα" αντικείμενα στο φοριαμό ή, εάν δεν έχει ο θάλαμος (όπως στη δική μου περίπτωση), στο σάκο σου... Βέβαια, όταν μιλάμε για πορτοφόλι και χρήματα δεν πιστεύω ότι συζητάμε για κανενα ιλλιγγιώδες ποσό... Ίσα-ίσα να καλύπτονται βασικά έξοδα... Στην επόμενη έξοδο, ανεφοδιάζεσαι!georgegr94 έγραψε: Το θέμα όμως φίλε είναι, σε περίπτωση που κάνεις "έρπειν" όπως είπε και ένας φίλος απο πάνω, τι θα γίνουν τα λεφτά + το κινητό που είναι στην τσέπη. Βέβαια, όλο και κάποιο μέρος ασφαλές θα έχουμε ο καθένας για να αφήσουμε τα πράγματα αλλά πες μας και εσύ το δικό σου tip :p
- georgegr94
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Κλοπές στο στρατό
Έχεις δίκαιο, η καλύτερη λύση είναι να προμηθευτούμε κανά λουκετάκι της προκοπής ώστε να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο και σε περίπτωση άσκησης τα "σημαντικά" αντικείμενα στον φοριαμό μέσα η στον σάκο.
Σ' ευχαριστώ φίλε
Σ' ευχαριστώ φίλε
" Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες " ~Βολταίρος
- ArtillerySoldier
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κλοπές στο στρατό
Παρακαλώ,georgegr94... Να είσαι καλά και εάν ετοιμάζεσαι να υπηρετήσεις να έχεις μιά καλή Θητεία!
Κλοπές στο στρατό
Στις μονάδες γιατί δεν γίνεται τίποτα;297ΙΜΑΚ έγραψε:Ναι! Οτι ειναι να γινει θα γινει στο κεντρο, στις Μοναδες δεν γινεται τιποτα... Τωρα που το θυμηθηκα, ειχε βγει μια βρωμα στο Πευκο οτι οι εκπαιδευτες "εκλεβαν" επιτηδες πραγματα, τα οποια τα ξαναεμφανιζαν, με σκοπο να εχουν αφορμη για καψωναρισμα... Οταν ειχα παει εγω εκπαιδευτης δεν ειδα κατι τετοιο να γινεται ουτε το εκανα ποτε. Εβρισκα παντα πιο σοβαρο λογο για να καψωναρωkampf έγραψε:Εγω ειχα παει σε 6 στρατοπεδα. ΟΥΤΕ ευρω δεν πειραζαν. Ισως γιατι ειμασταν καλες σειρες. Ολοι πολυ καλα παιδια. Πορτοφιλια αφηναμε πανω στα κρεββατια και δεν πειραζε κανεις τιποτα. Τωρα στα κεντρα μπορει να υπαρχει κανενας, αλλα δεν κοτανε να κλεψουν πλεον γιατι την τρων ολοι μετα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Κλοπές στο στρατό
Γιατι ειναι λιγα ατομα και ολοι γνωριζονται, θα μαθευτει πολυ ευκολα αν εκλεψες κατι.
Κλοπές στο στρατό
SteveMc έγραψε:Στις μονάδες γιατί δεν γίνεται τίποτα;
Είναι θέμα Στελεχών. Οι περισσότεροι πετάνε χαρταετό και αδιαφορούν για τους εφέδρους. Πίστεψε με αν θέλει ο Λοχαγός σου να μάθει ποιος έχει κλέψει αυτό μπορεί να γίνει θέλετε δεν θέλετε.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Κλοπές στο στρατό
Πειτε οτι εχετε τα καλυτερα λουκετα.
και ολα τα αντικειμενα κλειδωμενα...
με τα κλειδια τι παιζει;
εγω πρωσοπικα σκευτομαι σε κανα μαξιλαρι για πιο ασφαλεια...
με τα κλειδια τι παιζει;
- aris 1943
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες
Κλοπές στο στρατό
Στο κεντρο θελει μεγαλη προσοχη ειχαν κλεψει αρκετα i-phone σε εμας στη μοναδα ειναι λιγα ατομα ειναι αλλιως στο κεντροο θελε μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ!
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Κλοπές στο στρατό
greenalexyo έγραψε:Πειτε οτι εχετε τα καλυτερα λουκετα.
με τα κλειδια τι παιζει;
Στην τσέπη σου μόνιμα τα κλειδιά και όχι σε σημεία ευπαθή ή ευδιάκριτα όπως κάτω από μαξιλάρια κλπ.
Έχει τύχει πολλές φορές παιδιά να χάνουν τα κλειδιά τους από αμέλεια ή απροσεξία δική τους.
Στην τσεπούλα σου ότι καλύτερο για να είσαι σίγουρος ακόμη και τις ώρες που θα ξεκουράζεσαι / αναπαύεσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες