Κλοπές στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση

Σας έχουν κλέψει κατά τη θητεία σας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ Απρ 15, 2018 10:40 pm

Ναι, χρήματα
12
7%
Ναι, αντικείμενα
67
36%
Ναι, χρήματα και αντικείμενα
13
7%
Ναι, αλλά μικρής αξίας
12
7%
Όχι
80
43%

Σύνολο ψήφων: 184

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 3

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Επειδή συχνά γίνονται ερωτήσεις σχετικά με αντικείμενα που θέλουν να φέρουν οι νεοσύλλεκτοι στα στρατόπεδα, έλεγα να δούμε πόσοι έχουν 'χάσει' πράγματα στο στρατό, τι ήταν και τι αξίας.Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό κλοπής, αλλά ήμουν ΔΕΑ και ουσιαστικά μόνο 1 μήνα έκατσα σαν ως απλός στρατεύσιμος.

Παρόλα αυτά, στη σειρά μου υπήρξε ένα κρούσμα κλοπής αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δεν θυμάμαι τι χάθηκε, ούτε αν βρέθηκε.

LastOfTheMohicans
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από LastOfTheMohicans »

Ωραίο θέμα. Με νιώθεις Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Εμενα ποτέ, ούτε σε κάποιο άλλο άτομο στο θάλαμο μου. Το θετικό ήταν ότι οι περισσότεροι έβαζαν όλα τα πράγματα, ακόμη και τα άρβυλα (τυλιγμένα σε σακούλες) μέσα στο φοριαμό.

Αξίας πράγματα (λάπτοπ,MP3,PSP κλπ.) στη σειρά μου όχι.

Αν όμως είσαι σε θάλαμο χωρίς φοριαμό, την έκατσες...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μια απο τα ίδια και με την δικιά μου την σειρά. Γενικότερα θέλει προσοχή και... 'λουκέτωμα' σε πράγματα αξίας (κυρίως) Εικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

297 σειρα 11ΣΠ ΚΕΝ 1ος Λοχος κλεψανε πατους αρβυλων... ΚΕΕΔ εκλεψαν κινητο αξιας 400ε δωρο της μανας στον νεοσυλεκτο γιο της (για μενα φταιει ο νεος περισσοτερο απο τον κλεφτη). Την ωρα που μαζευαμε τα πραγματα για μεταθεση ενα παιδι παραπονεθηκε οτι του πηραν τα αρβυλα κ εγω δεν εβρισκα τις σαγιναρες μου κ παραλιγο να μου καβατζωσουν κ την γραβατα της εξοδου. Θεωρω οτι ΜΡ3 λαπτοπ PSP και τα περιλοιπα δεν εχουν θεση στο στρατοπεδο και ειναι επικυνδινο να τα εχει κανεις στο ΚΕΝ...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μου είχανε κλέψει "παλιοί" τις κουβέρτες γιατί δεν είχανε δικές τους να παραδώσουνε όταν φεύγανε για μετάθεση. Το ίδιο έκανα και εγώ βέβαια.
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από REPAINER »

Μου πηρε ενας αγρινιωτης 300 ευρω απο το σακο. Σημειωτεων, μια βδομαδα πριν του ειχα δωσει δανεικα και αγυριστα 50 ευρω γιατι ηταν φτωχαδακι. Ετσι ξηγηθηκε η μουσιτσα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Θυμήθηκα περιστατικό με κλεμμένες αρβύλες από παλιούς. Να σημειώσω εδώ ότι τα λουκέτα είναι δυστυχώς εναλλάξιμα, δηλαδή με το κλειδάκι σου ανοίγεις και άλλα λουκετάκια συνήθως.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Όσοι ανέφεραν κλοπές μην ξεχάσουν να ψηφίσουν...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

yandr έγραψε:Να σημειώσω εδώ ότι τα λουκέτα είναι δυστυχώς εναλλάξιμα, δηλαδή με το κλειδάκι σου ανοίγεις και άλλα λουκετάκια συνήθως.
Αυτο ισχυει με τα λουκετα του ΚΨΜ γιατι η εταιρια φτιαχνει 1.000.000.000 λουκετα αλλα εχει μονο πχ 1000 συνδιασμους κλειδιων, αρα αργα η γρηγορα θα τυχει 2 φανταροι να αγορασουν λουκετο με ιδια κλειδαρια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κλοπές στο στρατό

Από την στιγμή που όλοι έχουνε ξιφολόγχη ανοίγεις για πλάκα οποιοδήποτε λουκέτο
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:Από την στιγμή που όλοι έχουνε ξιφολόγχη ανοίγεις για πλάκα οποιοδήποτε λουκέτο
Ε ναι ρε συ... αλλα αλλο ειναι να βρεις το λουκετο παραβιασμενο και αλλο να το βρεις κομπλε και τα πραγματα να λοιπουν... αλλωστε απο το σακιδιο μπορεις να παρεις πραγματα ακομη κ οταν ειναι κλειδωμενο χωρις να ανοιξεις το λουκετο... οι παλιοι "ξερουν"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κλοπές στο στρατό

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Από την στιγμή που όλοι έχουνε ξιφολόγχη ανοίγεις για πλάκα οποιοδήποτε λουκέτο
Ε ναι ρε συ... Αλλα αλλο ειναι να βρεις το λουκετο παραβιασμενο και αλλο να το βρεις κομπλε και τα πραγματα να λοιπουν... αλλωστε απο το σακιδιο μπορεις να παρεις πραγματα ακομη κ οταν ειναι κλειδωμενο χωρις να ανοιξεις το λουκετο... Οι παλιοι "ξερουν"

ΕικόναΕικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κλοπές στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Ε ναι ρε συ... Αλλα αλλο ειναι να βρεις το λουκετο παραβιασμενο και αλλο να το βρεις κομπλε και τα πραγματα να λοιπουν... αλλωστε απο το σακιδιο μπορεις να παρεις πραγματα ακομη κ οταν ειναι κλειδωμενο χωρις να ανοιξεις το λουκετο... Οι παλιοι "ξερουν"
ΕικόναΕικόνα
Ετσι! αρα γιατι να χρεισημοποιησεις την ξιφολογχη... κλεβεις κ αφηνεις τον αλλο να ψαχνεται...sad but true!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κλοπές στο στρατό

Χωρίς πλάκα.2-3 φορές που είχα χάσει τα κλειδιά από εφοριαμό και όπλο. Με έσωσε η ξιφολόγχη Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες