Eπιλαχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giorgos_dr »

Greek 15800εγω κ η βαση στα 15876 πιστευεις εχω ελπιδες ως επιλαχων! Γνωριζεις πανω κατω ποσα ατομα φευγουν καθε χρονο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μπορείς να διαβάσεις το περσινό θέμα
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Παιδιά πρόσφατα έμαθα οτί είμαι 14ος επιλαχών γενική σειρά. Πώς το βλέπετε; Εχώ κάποιες πιθανότητες; Πιστεύω από 364 δεν είναι απίθανο 14 να μην θέλουν να πάνε ή να πάνε και να παραιτηθούν.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Σπυρο ποσα μόρια έχεις; και απο που το έμαθες;
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Πως μπορω να μαθω τη σειρα εχω στους επιλαχοντεσ...
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

15814 μόρια. Πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο. Μάλλον οι ελάχιστες ελπίδες που είχα πάνε να γίνουν μηδενικές μέρα με την μέρα. Εχω Σκάσει από το άχγος αυτές τις μέρες.
GIORGOS

Δημοσίευση από GIORGOS »

Σπύρο τι σου ειπαν απο το υπουργείο; Ρωτησες αν δεν εχουν παρουσιαστει ατομα η αν εχουν φυγει κάποια?
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

20 μέρες πρίν από Την κατάταξη έμαθα απλά ότι πήγαν όλοι για αποτυπώματα στα αστυνομικά τμήματα άρα λογικά δεν υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να μπούν άρα περιμένω μόνο από αυτούς που μπήκαν αν παραιτηθούν 14. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια ξέρω από γνωστό οτι στην σμυν έχουν φύγει 7-8 στους 108 πού είναι περίπου 25 στους 364 (γενική σειρά). Απο την άλλη δεν νόμιζω ότι το επίπεδο δυσκολίας στην βασική να είναι το ίδιο. Τι να πώ; Απλά περιμένω και ελπίζω να τα καταφέρω γιατί είναι το όνειρο μου από παιδί.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης