Greek 15800εγω κ η βαση στα 15876 πιστευεις εχω ελπιδες ως επιλαχων! Γνωριζεις πανω κατω ποσα ατομα φευγουν καθε χρονο;
Eπιλαχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2012)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Μπορείς να διαβάσεις το περσινό θέμα
Παιδιά πρόσφατα έμαθα οτί είμαι 14ος επιλαχών γενική σειρά. Πώς το βλέπετε; Εχώ κάποιες πιθανότητες; Πιστεύω από 364 δεν είναι απίθανο 14 να μην θέλουν να πάνε ή να πάνε και να παραιτηθούν.
Πως μπορω να μαθω τη σειρα εχω στους επιλαχοντεσ...
15814 μόρια. Πήρα τηλέφωνο στο αρχηγείο. Μάλλον οι ελάχιστες ελπίδες που είχα πάνε να γίνουν μηδενικές μέρα με την μέρα. Εχω Σκάσει από το άχγος αυτές τις μέρες.
Σπύρο τι σου ειπαν απο το υπουργείο; Ρωτησες αν δεν εχουν παρουσιαστει ατομα η αν εχουν φυγει κάποια?
20 μέρες πρίν από Την κατάταξη έμαθα απλά ότι πήγαν όλοι για αποτυπώματα στα αστυνομικά τμήματα άρα λογικά δεν υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να μπούν άρα περιμένω μόνο από αυτούς που μπήκαν αν παραιτηθούν 14. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια ξέρω από γνωστό οτι στην σμυν έχουν φύγει 7-8 στους 108 πού είναι περίπου 25 στους 364 (γενική σειρά). Απο την άλλη δεν νόμιζω ότι το επίπεδο δυσκολίας στην βασική να είναι το ίδιο. Τι να πώ; Απλά περιμένω και ελπίζω να τα καταφέρω γιατί είναι το όνειρο μου από παιδί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες