Επιλαχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2011)
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Οχι ρε ***** το δεν περασα για 14 μορια αν ειναι δυνατον
Θα εισαι επιλαχων φιλε...
"Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος"
Ειδατε που λεγατε θα πεσει στα 12000;
Λευτερη δεν νομιζω να εχει επιλαχων, στην αεροπορια και το στρατο καταργηθηκε απο περυσι, για αστυνομια δεν ειμαι σιγουρος
Λευτερη δεν νομιζω να εχει επιλαχων, στην αεροπορια και το στρατο καταργηθηκε απο περυσι, για αστυνομια δεν ειμαι σιγουρος
Αν δεν κάνω λάθος η προκήρυξη γράφει για επιλαχών...
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Τι σημαινει αυτο?
Σημαίνει οτι ο αριθμός όσων φύγουν από τη σχολή θα καλυφθεί με τους επιλαχώντες.
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Εχει σημασια που ανηκω στους πολυτεκνους και σε αυτην την ειδικη κατηγορια εχασα την θεση για 14 μορια?
Δεν γνωρίζω παραπάνω φίλε να σου πώ...
Αυτό λέει η προκήρυξη:Τα κενά που δημιουργούνται από την για οποιοδήποτε λόγο μη κατάταξη ή την παραίτηση από την εκπαίδευση υποψηφίων, εντός μηνός από την κατάταξη, καλύπτονται με απόφαση του Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού από τον πίνακα επιλαχόντων υποψηφίων, ανά σύστημα και κατηγορία.
Αυτό λέει η προκήρυξη:Τα κενά που δημιουργούνται από την για οποιοδήποτε λόγο μη κατάταξη ή την παραίτηση από την εκπαίδευση υποψηφίων, εντός μηνός από την κατάταξη, καλύπτονται με απόφαση του Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού από τον πίνακα επιλαχόντων υποψηφίων, ανά σύστημα και κατηγορία.
Καλη σταδιοδρομια σε ολουσ... οσους βιαστηκαν να με πουν κακο... κακοπροαιρετο... ανιδεο και αλλα πολλα... απλα... επιβεβαιωθηκα για βαση 90%πανω απο 13500μορια... (michael18 nef lefterisg k αλλοι πολλοι) και αφηστε τον κ. κουτρουμπελη να κανει εκτιμησεις του κ... υ -_- ... να ειστε ολοι καλα... και οσοι δεν περασανε προσωπικη μ αποψη να ξαναδωσουνε... δεν τους πηραν τα χρονια. ισα ισα το χρονο που θα πηγαιναν στρατο θα τον κανουν στο σωμα... γεια σασ... τελειωσε και ενα δυσκολο καλοκαιρι αγχους και στρεσ... με θετικο προσημο... :)
μακαρι να μπεις αυτο σημαινει οτι θα μπει κ η κοπελιαμ να γλιτοσουμε τα κλαματαjohn 7 έγραψε:Παιδιά με 13330 παίζε να πάω επιλαχών;
Παιδια ειμαι με τι 10% για αστυφυλακων εμεινα απ εξω! Βοηθεια! Θελω να μου πειτε για τους πινακες επιλαχοντων. Πως μπορω να εχω προσβαση ς αυτον;
Γνωρίζει κάποιος μέχρι πόσα μόρια περίπου θα μπούν επιλαχόντες; Για το τι έγινες σε προηγούμενα χρόνια;
Απαγορεύονται τα κεφαλαία (Nassos)
Απαγορεύονται τα κεφαλαία (Nassos)
Παιδια πρεπει να παρουμε τηλεφωνο στο υπουργειο ή στη ΓΑΔΑ για να ρωτησουμε τη σειρα ειμαστε επιλαχων!
Ποτε να παρουμε; Δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με αυτη την διαδικασια! Καποιος που εχει περισσοτερες γνωσεις ας μπει στον κοπο να απαντησει... Επισης περισυ με το 10% πηραν επιλαχοντεσ; ... Και ποσουσ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες