IT έγραψε:Κανένας από Θεσσαλονίκη για να κατεβούμε παρέα; Λέω να πάω αύριο να κλείσω εισιτήρια με τρένο. Για το που θα μείνουμε δεν έχω ιδέα... Πρώτη φορά πάω Αθήνα.
Αδερφέ και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και μάλλον με τρένο θα κατέβω, από Αθήνα δεν ξέρω πολλά πάντως ξενοδοχείο από όσο κατάλαβα πρέπει να ψάξουμε στον Πειραιά.Για πότε θα κλείσεις εισιτήρια;
Maria2 έγραψε:Βρε παιδιά στους Υπαξιωματικούς από τα 1035 άτομα που κάλεσαν για υψομέτρηση περάσαν μόνο οι 558. Πώς έγινε αυτό;
Δείγμα του τι λαός είμαστε...
Και εδώ πέρα ήταν μία κοπέλα στις αρχές που δεν είχε το ύψος και ρώταγε αν πάει σε γιατρό και της βάλει παραπάνω αν θα την πιάσουνε μετά στις εξετάσεις.
Για να περάσεις το στάδιο της υψομέτρησης πρέπει απλά να είσαι πάνω απο το όριο που αναφέρει η προκύρηξη ή παίζουν ρόλο και άλλα. Έρχομαι απο μακρυά και θέλω να ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Για να περάσεις το στάδιο της υψομέτρησης πρέπει απλά να είσαι πάνω απο το όριο που αναφέρει η προκύρηξη ή παίζουν ρόλο και άλλα. Έρχομαι απο μακρυά και θέλω να ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
Θα πρέπει να είσαι στον πίνακα καλούμενων υποψήφιων από εκεί και πέρα αν η επιτροπή σε βγάλει 1.60 περνάς και συνεχίζεις στα επόμενα στάδια αν σε βγάλει 1.59,8 σε κόβουν
Οχι φιλε δεν θα καλεσουν αλλους, γι αυτο καλεσαν κ τοσους πολλους! Για το αλλο που ρωτας δεν ξερω ποσους καλεσαν, πρεπει να δεις στα ποσα μορια ειναι ο τελευταιος παο την κατηγορια που ψαχνεις...
Πηγε και η κοπελα μου (Γ. Κ 19000μορια) λιγες ελπιδες αλλα η προσπαθεια μετραει... Τα αθληματα της ειπαν θα γινουν την αλλη εβδομαδα... Τωρα για τα ψυχοτεχνικα γνωριζει κανεις κατι;7 το απογευμα ειπαν θα βγαζανε προγραμμα ακομα περιμενουμε...
Οι υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες διαπιστώθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Υψομέτρησης ότι δεν διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος, ή που δεν παρουσιάσθηκαν για υψομέτρηση, σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, αποκλείονται του διαγωνισμού.
Οι καλούμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν την 27-12-2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο Πειραιάς) για Υψομέτρηση Ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Υψομέτρησης, φέροντας απαραιτήτως μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα
Α οκ σε ευχαριστω. μηπως γνωριζεις και ποσο θα χρειαστει να μεινω αθηνα; Θα γινει οπως πριν καθε μερα και διαφορετικη διαδικασια;(ψυχολογικα. υγε... κολυμ... αθληματα)