Yψομέτρηση Δόκιμων Λιμενοφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
M16Carbine
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από M16Carbine »

IT έγραψε:Κανένας από Θεσσαλονίκη για να κατεβούμε παρέα; Λέω να πάω αύριο να κλείσω εισιτήρια με τρένο. Για το που θα μείνουμε δεν έχω ιδέα... Πρώτη φορά πάω Αθήνα.

Αδερφέ και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και μάλλον με τρένο θα κατέβω, από Αθήνα δεν ξέρω πολλά πάντως ξενοδοχείο από όσο κατάλαβα πρέπει να ψάξουμε στον Πειραιά.Για πότε θα κλείσεις εισιτήρια;

Άμα είναι να κατέβουμε μαζί.

Άβαταρ μέλους
M16Carbine
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από M16Carbine »

Maria2 έγραψε:Βρε παιδιά στους Υπαξιωματικούς από τα 1035 άτομα που κάλεσαν για υψομέτρηση περάσαν μόνο οι 558.
Πώς έγινε αυτό;

Δείγμα του τι λαός είμαστε...

Και εδώ πέρα ήταν μία κοπέλα στις αρχές που δεν είχε το ύψος και ρώταγε αν πάει σε γιατρό και της βάλει παραπάνω αν θα την πιάσουνε μετά στις εξετάσεις.

Έλεος, λιμενοφύλακας ύψος 1.50.

Εικόνα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Δημοσίευση από ΧΡΙΣΤΙΝΑ »

Για να περάσεις το στάδιο της υψομέτρησης πρέπει απλά να είσαι πάνω απο το όριο που αναφέρει η προκύρηξη ή παίζουν ρόλο και άλλα. Έρχομαι απο μακρυά και θέλω να ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΧΡΙΣΤΙΝΑ έγραψε:Για να περάσεις το στάδιο της υψομέτρησης πρέπει απλά να είσαι πάνω απο το όριο που αναφέρει η προκύρηξη ή παίζουν ρόλο και άλλα. Έρχομαι απο μακρυά και θέλω να ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

Θα πρέπει να είσαι στον πίνακα καλούμενων υποψήφιων από εκεί και πέρα αν η επιτροπή σε βγάλει 1.60 περνάς και συνεχίζεις στα επόμενα στάδια αν σε βγάλει 1.59,8 σε κόβουν

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Παιδια μια ερωτηση αν κοψουν πολλα ατομα θα καλεσουν κ αλλους επιλαχων; Και ξερει κανεις ποσα ατομα καλεσαν απο την κατηγορια 401?
polithis

Δημοσίευση από polithis »

Οχι φιλε δεν θα καλεσουν αλλους, γι αυτο καλεσαν κ τοσους πολλους! Για το αλλο που ρωτας δεν ξερω ποσους καλεσαν, πρεπει να δεις στα ποσα μορια ειναι ο τελευταιος παο την κατηγορια που ψαχνεις...
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikosl86 »

Ειδα και ατομα με 18300 μορια οποτε πρεπει να καλεσαν σιγουρα γυρω στα 700 ατομα και βαλε στην γενικη.
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Οχι φιλε μου δεν γινεται να πας αλλη μερα δυστυχως! Να δουμε ποτε θα βγαλουν το προγραμμα των ψυχοτεχνικων, απογευματακι ελεγαν...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 310LELE »

Πηγε και η κοπελα μου (Γ. Κ 19000μορια) λιγες ελπιδες αλλα η προσπαθεια μετραει... Τα αθληματα της ειπαν θα γινουν την αλλη εβδομαδα... Τωρα για τα ψυχοτεχνικα γνωριζει κανεις κατι;7 το απογευμα ειπαν θα βγαζανε προγραμμα ακομα περιμενουμε...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πίνακας επιτυχόντων στην υψομέτρηση

Οι υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες διαπιστώθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Υψομέτρησης ότι δεν διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος, ή που δεν παρουσιάσθηκαν για υψομέτρηση, σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, αποκλείονται του διαγωνισμού.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Οι καλούμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν την 27-12-2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο Πειραιάς) για Υψομέτρηση Ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Υψομέτρησης, φέροντας απαραιτήτως μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα

Συμπληρωματικός πίνακας καλουμένων υποψ. Δοκίμων Λ/Φ

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Ξερει κανεις τι χαρτια θα πρεπει να εχουμε μαζι μας οταν θα παμε αθηνα για υψομετρηση εκτος απο την ταυτοτητα π ζηταει?
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

chriscc έγραψε:Ξερει κανεις τι χαρτια θα πρεπει να εχουμε μαζι μας οταν θα παμε αθηνα για υψομετρηση εκτος απο την ταυτοτητα π ζηταει;

μονο ταυτοτητα χρειαζεστε και εκει θα σας δωσουν ενα δελτιο συμμετοχης που πρεπει να το εχετε μαζι σας στην συνεχεια στα υπολοιπα.
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Α οκ σε ευχαριστωΕικόνα. μηπως γνωριζεις και ποσο θα χρειαστει να μεινω αθηνα; Θα γινει οπως πριν καθε μερα και διαφορετικη διαδικασια;(ψυχολογικα. υγε... κολυμ... αθληματα)
dionisis25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από dionisis25 »

Φίλε μακάρι να είναι κάθε μέρα για να τελειώνετε γρήγορα, γιατί εμάς μας πήρε 2 εβδομάδες η όλη διαδικασία.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες