Yψομέτρηση Δόκιμων Λιμενοφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι ο συγκεντρωτικός πίνακας καλουμένων υποψηφίων δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών) έτους 2011, κατά αλφαβητική σειρά, όπως καταρτίσθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Κατάταξης υποψηφίων δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών) έτους 2011, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής ( www.hcg.gr ), καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 - Ε2.

Οι καλούμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιασθούν την 06/12/2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 Στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο Πειραιάς) για υψομέτρηση ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής υψομέτρησης, φέροντας απαραιτήτως μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Συγκεντρωτικός πίνακας καλουμένων υποψηφίων δοκίμων Λ/Φ

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Οποιος δεν ειναι στον πινακα θα πρεπει να περιμενει να τον φωναξουν για επιλαχων αν τυχει και ειναι επιλαχων σωστα;

dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dalena »

chris νομίζω είναι επιτυχόντες και επιλαχόντες μαζί για αυτό είναι τόσα τα άτομα!(1468)
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Ναι αν καποιος απο αυτους δεν τα καταφερει δεν θα παρουν απο τους αλλους; Επειδη ειμαι στην κατηγορια 401 και ειναι δυσκολα κκοβουν ευκολα
Olmeca

Δημοσίευση από Olmeca »

Ρε παιδιά είμαι σειρά 280. Έχω ελπίδες; Γιατί είμαι απο νησί και δεν θέλω να κατεβαίνω τσάμπα τόσο μακριά

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Σε ποια κατηγορια;

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Πολυ βυσμα παιδια στον πινακα υπαρχουν ατομα με 13000 μορια και αν κοιταξεις τους παλιους πινακες στην κατηγορια που βρισκονται δεν υπαρχουν πουθενα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Olmeca έγραψε:Ρε παιδιά είμαι σειρά 280. Έχω ελπίδες; Γιατί είμαι απο νησί και δεν θέλω να κατεβαίνω τσάμπα τόσο μακριά

Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις, αν το γουστάρεις το επάγγελμα κατεβαίνεις και το πολεμάς, τώρα να βγει κάποιος και να σου πει ότι δεν έχεις ελπίδες και στο τέλος να είσαι μέσα, ο χαμένος της υπόθεσης θα είσαι εσύ

νικ

Δημοσίευση από νικ »

Ρε παιδιά τι έγινε εδω πέρα ας μου εξηγήσει κάποιος γνωστικός... !

Ενώ η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα στο 3. Α)

Ποσοστό 10%

του συνόλου των προκριθέντων θέσεων,δηλ. Είκοσι οχτώ (28) θέσεις

καταλαμβάνονται από τις ακόλουθες (ευεργετούμενες) κατηγορίες υποψηφίων

,σύμφωνα με τη

Σειρά επιτυχίας τους στο διαγωνισμό και ανεξαρτήτως ειδικοτήτων/κατηγοριών

Τι σόι μαγείρεμα είναι αυτό;

Το μόνο καταλαβαίνω όσο τα κοιτώ είναι ότι έχουν καλέσει όλους στις

Λοιπές ειδικότητες 403... Αλλά και πάλι όσων αφορά τις ευεργετικές διατάξεις είναι λάθος

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikosl86 »

Και μενα ρε παιδια 600+ ειμαι στην Γ. Κ. Και με εχουν μεσα. Θα παω αν και τζαμπα το βλεπω. Παλι τα ιδια με τους αξιωματικους...
Olmeca

Δημοσίευση από Olmeca »

Greek_Army έγραψε:
Olmeca έγραψε: Ρε παιδιά είμαι σειρά 280. Έχω ελπίδες; Γιατί είμαι απο νησί και δεν θέλω να κατεβαίνω τσάμπα τόσο μακριά

Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις, αν το γουστάρεις το επάγγελμα κατεβαίνεις και το πολεμάς, τώρα να βγει κάποιος και να σου πει ότι δεν έχεις ελπίδες και στο τέλος να είσαι μέσα, ο χαμένος της υπόθεσης θα είσαι εσύ

Γουστάρω το επάγγελμα αλλά αν κατέβω και δεν περάσω θα κοστίσει. Αυτό επειδή δουλεύω (πολιτικός μηχανικός) και κάνω μεταπτυχιακό παράλληλα με παρουσίες και συχνές εξετάσεις. Τι να κάνω; Ειμαι γεν κατηγορια

Maria2

Δημοσίευση από Maria2 »

Βρε παιδιά στους Υπαξιωματικούς από τα 1035 άτομα που κάλεσαν για υψομέτρηση περάσαν μόνο οι 558.
Πώς έγινε αυτό;
IT
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από IT »

Κανένας από Θεσσαλονίκη για να κατεβούμε παρέα; Λέω να πάω αύριο να κλείσω εισιτήρια με τρένο. Για το που θα μείνουμε δεν έχω ιδέα... Πρώτη φορά πάω Αθήνα.

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikosl86 »

Maria2 έγραψε:Βρε παιδιά στους Υπαξιωματικούς από τα 1035 άτομα που κάλεσαν για υψομέτρηση περάσαν μόνο οι 558.
Πώς έγινε αυτό;

παιζει να μην πατησαν πολλοι που δεν ειχαν πολλα μορια! Αλλα και στην υψομετρηση των αξιωματικων οσοι ηταν οριακα στο υψος τους εκοβαν! Εγω ειμαι 1,83 και με ειχαν βγαλει με το ζορι 1,81!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Olmeca έγραψε:

Γουστάρω το επάγγελμα αλλά αν κατέβω και δεν περάσω θα κοστίσει. Αυτό επειδή δουλεύω (πολιτικός μηχανικός) και κάνω μεταπτυχιακό παράλληλα με παρουσίες και συχνές εξετάσεις. Τι να κάνω; Ειμαι γεν κατηγορια

Την γνώμη μου στην είπα, τώρα αποφασίζεις εσύ Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 11 επισκέπτες