Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Περασαααα! Με 2450 α ! Συγχαριτρια σε ολοθς και καλη μας επιτυχια στα αθληματα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε Μανώλη απάντα εδώ
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Δοξα το θεο αερααααααααααααααααααα και σας φαγαμε με πριξατε με τα μορια ειδατε που ειχα δικοιο
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από vag_21 »

Συγχαρητηρια σε ολες τις σειρουλες... Με το καλο να τα πουμε στην σχολη... ¨) greek ευχαριστω για την κατατοπιση.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από toro »

Μπραβο σε ολους σας παιδια! Καλη σταδιοδρομια να εχετε. Και εμεις οι αποτυχοντες παμε για του χρονου δυνατα!

Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

δοξα τον θεο. Απο τις πιο χαρουμενες μερες να φανταστω της ζωης μας... Να κανουμε αυτο που μας αρεσε ικαι δουλεια. Υπομονη για τις λοιπες εξετασεις... Να φορεσουμε κανονικα και με τον νομο την στολη. Πιστευω ειναι θεμα χρονου. Ο θεος να μας κραταει γερους. Συνχαριτηρια σε ολους 2370 μορια με βοηθησαν να κανω το ονειρο πραγματικοτητα...800ευρω; Δεν πειραζει... Ειναι κατι το οποιο θα το κανουμε με μερακι και οχι απο αγγαρεια. Παιδια μια ερωτηση για αθληματα ποτε θα μας πουνε; Και λοιπες εξετασεις;

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Παιδες και εγω 411 μπηκα στην Α'... Αντε τωρα καλη μας επιτυχια για την συνεχεια! Ποτε με το καλο τα υπολοιπα (αθληματα, εξετασεις κ. Α) ;

Παιδια καλο βραδυ σε ολους... Παω για εναν υπνακο γιατι ειμαι κομματια και αυριο με πολυ αντοχη συνεχιζουμε... Ελπιζω να μαθουμε κατι καλο αυριο... !

Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostas17 »

Μπραβο μαγκες! Συγχαρητηρια σε ολους σας! Καλο κουραγιο και καλη επιτυχια και με τις επομενες εξετασεις σας!
Λ. Σ, ΕΛ. ΑΣ, Π. Υ. Δεν εχει σημασια, η στολη ειναι στολη, ολοι συναδελφοι ειμαστε!

ΔΕΑ(ΕΜ)
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΕΑ(ΕΜ) »

Παιδια με την σειρα μου να ευχηθω καλη επιτυχια σ ολους και εγω μ 2480 ειμαι μεσα δυναμη και κουραγι γιατι απλα καναμε το πρωτο βημα και ερχεται αλλο ενα δευτερο για να οριστικοποιηθει η εισαγωγη μας!

Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ »

Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους μάγκες!23700 (Α) με σειρά 889 τα λέμε Αθήνα Για τα αγωνίσματα !
betty

Δημοσίευση από betty »

Συγχαρητηρια σε ολους παιδια! Να δουμε ποτε θα παμε για τα αθληματα. Να κανω μια ερωτηση. Για μια γλωσσα σε αριστο επιπεδο και δευτερη γλωσσα σε επιπεδο πολυ καλο, τα μορια (συμφωνα με την προκηρυξη) δεν ηταν 3+2; Ενημερωτικα, γιατι μου τα μετρησαν σαν 4!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Greek_Army »

betty έγραψε:Συγχαρητηρια σε ολους παιδια! Να δουμε ποτε θα παμε για τα αθληματα. Να κανω μια ερωτηση. Για μια γλωσσα σε αριστο επιπεδο και δευτερη γλωσσα σε επιπεδο πολυ καλο, τα μορια (συμφωνα με την προκηρυξη) δεν ηταν 3+2; Ενημερωτικα, γιατι μου τα μετρησαν σαν 4!

Ενημερωτικά είσαι άσχετη (σύμφωνα με την προκήρυξη)

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

betty έγραψε:Συγχαρητηρια σε ολους παιδια! Να δουμε ποτε θα παμε για τα αθληματα. Να κανω μια ερωτηση. Για μια γλωσσα σε αριστο επιπεδο και δευτερη γλωσσα σε επιπεδο πολυ καλο, τα μορια (συμφωνα με την προκηρυξη) δεν ηταν 3+2; Ενημερωτικα, γιατι μου τα μετρησαν σαν 4!

Το ανώτερο που μπορεις να πάρεις από 2 ξένες γλώσσες είναι 400 μόρια και ας τις εχεις και τις δυο άριστες. Την μια θα σου την μετρήσουν για καλή σε όσο καλό επίπεδο και αν είναι.
Lazaros1985
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Lazaros1985 »

Εικόνα Καλημερα σαςΔιαβασα λιγο το περσυνο θεμα που μας παρεθεσε ο Greek_Army για Τι παιζει, απο δω και περα και ενα εχω να πω

Ωχχχχχ και παλι ωχ. Τι εχουμε να διαβασουμε παλι στο φορουμ δεν λεγεται Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Αντε παλι αγωνια μεχρι να δουμε την ανακοινωση για τις εξετασεις

Δυο μηνες ετσι στο χαλαρο Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες