Λάθος στην καταμέτρηση των μορίων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΚΕΑΠ

Δημοσίευση από ΚΕΑΠ »

Μια ερωτηση θελω να κανο βοηθηστε παιδια. Εχω 2720 στιν β' κατηγορια κανονικα και περνας και δεν μου βαλανε το δηπλωμα αυτοκινιτου το οποιο το ειχα δηλοση και ειμαι με 26200 και δεν παιρναω τορα εγς τι μπορω να κανο και τι πρεπει για να βρω το δικιο μου γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποσ το κανανε παρακαλω απαντιστε μου γιατι υπαρχει αδικια και εχς περασει κανονικα και εχω τρελαθει με αυτο που ειδα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΚΕΑΠ έγραψε:Μια ερωτηση θελω να κανο βοηθηστε παιδια. Εχω 2720 στιν β' κατηγορια κανονικα και περνας και δεν μου βαλανε το δηπλωμα αυτοκινιτου το οποιο το ειχα δηλοση και ειμαι με 26200 και δεν παιρναω τορα εγς τι μπορω να κανο και τι πρεπει για να βρω το δικιο μου γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποσ το κανανε παρακαλω απαντιστε μου γιατι υπαρχει αδικια και εχς περασει κανονικα και εχω τρελαθει με αυτο που ειδα.

Φίλε είσαι σίγουρος ότι κάνανε λάθος αυτοί; Μήπως είχες βεβαίωση και όχι το δίπλωμα; Μήπως έχεις και δίπλωμα φορτηγού;

KEAP

Δημοσίευση από KEAP »

Ειχα την βεβαιωση ι οποια ελεγε οτι περασα στην οδηγησει και ρωτισα αν

θελει να παω το διπλωμα του αυτοκινητου σε δυο μερες που εβγαινε και μου ειπε οχι αρκει ι βεβαιωσει οτι περασες.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

KEAP έγραψε:Ειχα την βεβαιωση ι οποια ελεγε οτι περασα στην οδηγησει και ρωτισα αν

θελει να παω το διπλωμα του αυτοκινητου σε δυο μερες που εβγαινε και μου ειπε οχι αρκει ι βεβαιωσει οτι περασες.

Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό και η προκήρυξη αναφέρει τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα την προσκομίσουν εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται στην παρ.6 του παρόντος κεφαλαίου της προκήρυξης

Λυπάμαι πολύ

εποχικος

Δημοσίευση από εποχικος »

Καλημερα φιλε μου νομιζω οτι εντος δεκα (10) ημερων μπορεις να καταθεσεις ενσταση! Ψαξτολιγο αλλιως ισως χρειαστη να το πας δικαστικα το 8εμα! Που ευχομαι να μην μπλεξεις με τετοια... Κ μια ερωτηςη επιλαχων εισαι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εποχικος μάλλον δεν διάβασες αυτό που παρέθεσε πιο πάνω ο Greek_Army για τις βεβαιώσεις για τα διπλώματα! Και ένσταση να κάνει ο φίλος μας πιο πάνω δεν θα καταφέρει κάτι καθώς η προκήρυξη αναφέρει ξεκάθαρα ότι οφείλεις να προσκομίσεις το ΚΑΝΟΝΙΚΟ δίπλωμα (εφ'όσον έχεις ήδη προσκομίσει βεβαίωση) εντός των χρονικών ορίων μέχρι να λήξει η προθεσμία της κατάθεσης των δικαιολογητικών για τους υποψήφιους.
ιτ

Δημοσίευση από ιτ »

Εγώ παντός που πήγα βεβαίωση μου περάσαν τα μόρια κανονικά χωρίς να πάω το κανονικό δίπλωμα αργότερα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ιτ έγραψε:Εγώ παντός που πήγα βεβαίωση μου περάσαν τα μόρια κανονικά χωρίς να πάω το κανονικό δίπλωμα αργότερα.

Φίλε ανώνυμε δεν παίζει, βέβαια αν θέλεις να μας το αποδείξεις πες μας σε ποια σειρά είσαι στα αποτελέσματα

ΚΕΑΠ

Δημοσίευση από ΚΕΑΠ »

Σημερα πειρα τηλ. Γιατι το εψαξα και εγω και μου ειπαν οτι το λαθος

ειναι δικο τους και δεν φταιω εγω που αργησε 12μερες να βγει το διπλωμα...

του υπουργειου ειναι το λαθος μηλισα με ασεπ και γενικη διευθυνση και εστειλα

την ενσταση αφου το ειχα το δηπλωμα απο 26 αυγουστου κανονικα και μου ειπαν οτι περναω ετσι...

κριμα στο παιδι που θα βγει εκτος και σε μενα που εδωσα παραβολο 50 ευρω λες και μου περισευουν...

τελος καλο ολα καλα...

athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από athis »

Δηλαδη greek οσοι κατεθεσαν βεβαιωσεις και δεν ειχαν παει το διπλωμα μεχρι τς 10 σεπτεμ. Δεν επρεπε να παρουν τα μορια?
ΚΕΑΠ

Δημοσίευση από ΚΕΑΠ »

Σας ειπα τι εγινε και το αναλισαμε λεπτομεροσ... δεν εχω λογο να πω ψεματα ειπα ποιος ειμαι και

μπορειτε να καταλαβετε τωρα εγινε οτι εγινε...

πλεον περιμενουμε τα νεα παντος θα ηταν μεγαλη

αδικια να εμενα εκτος γιατι το δηπλομα το ειχα απο

της 26 αυγουστου.

damianos

Δημοσίευση από damianos »

Φίλε σου εύχομαι καλη επιτυχια στην ένστασή σου στο ΑΣΕΠ... Απλά μην είσαι πολύ σίγουρος... Κράτα μια πισινή... Ειλικρινα εύχομαι να μην καταλήγει κανείς στο ΑΣΕΠ να διορθώνει τέτοιες αδικίες...
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Λοιπον σημερα κοιτωντας τα αποτελεσματα ειδα το εξης περιεργο: Παιδι το οποιο κανουμε προπονηση μαζι και ειναι στους 960 μου ειπε χθες οτι εκανε θητεια 6 μηνων λογω πολυτεκνιας. Κοιταζω το ονομα του και τα μορια και βλεπω οτι εχει μορια 5 λογω εφεδρου αξιωματικου και καθολου μοριας τεκνου πολυτεκνιας. Τι μπορει να συμβαινει;
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Alexandros9 »

kalasnikof13 έγραψε:Λοιπον σημερα κοιτωντας τα αποτελεσματα ειδα το εξης περιεργο: Παιδι το οποιο κανουμε προπονηση μαζι και ειναι στους 960 μου ειπε χθες οτι εκανε θητεια 6 μηνων λογω πολυτεκνιας. Κοιταζω το ονομα του και τα μορια και βλεπω οτι εχει μορια 5 λογω εφεδρου αξιωματικου και καθολου μοριας τεκνου πολυτεκνιας. Τι μπορει να συμβαινει;

όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνεις... Προφνώς στον στρατό όταν μπαίνεις είσαι νεότερος και τα ηλικιακα όρια για την πολυτεκνεία σε πιάνουν. Γτ όμως τόση καχυποψία ρε φίλος. Απλά το παιδί μετά από 1,5 χρόνο φαντάρος δεν δικαιούται τα μόρια της πολυτεκνείας γτ ο καιρός περνάει.

kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Το συγκεκριμενο ατομο ειναι κοντα στα 21 και ειναι ο μεγαλυτερος αδερφος. Και 26 να ηταν παλι τα επαιρνε τα μορια. Η απορια αλλου ειναι οχι εκει,6 μηνες και εφεδρος;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες