Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Περασαααα! Με 2450 α ! Συγχαριτρια σε ολοθς και καλη μας επιτυχια στα αθληματα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
Φίλε Μανώλη απάντα εδώ
Δοξα το θεο αερααααααααααααααααααα και σας φαγαμε με πριξατε με τα μορια ειδατε που ειχα δικοιο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Συγχαρητηρια σε ολες τις σειρουλες... Με το καλο να τα πουμε στην σχολη... ¨) greek ευχαριστω για την κατατοπιση.
Μπραβο σε ολους σας παιδια! Καλη σταδιοδρομια να εχετε. Και εμεις οι αποτυχοντες παμε για του χρονου δυνατα!
δοξα τον θεο. Απο τις πιο χαρουμενες μερες να φανταστω της ζωης μας... Να κανουμε αυτο που μας αρεσε ικαι δουλεια. Υπομονη για τις λοιπες εξετασεις... Να φορεσουμε κανονικα και με τον νομο την στολη. Πιστευω ειναι θεμα χρονου. Ο θεος να μας κραταει γερους. Συνχαριτηρια σε ολους 2370 μορια με βοηθησαν να κανω το ονειρο πραγματικοτητα...800ευρω; Δεν πειραζει... Ειναι κατι το οποιο θα το κανουμε με μερακι και οχι απο αγγαρεια. Παιδια μια ερωτηση για αθληματα ποτε θα μας πουνε; Και λοιπες εξετασεις;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 112
Παιδες και εγω 411 μπηκα στην Α'... Αντε τωρα καλη μας επιτυχια για την συνεχεια! Ποτε με το καλο τα υπολοιπα (αθληματα, εξετασεις κ. Α) ;
Παιδια καλο βραδυ σε ολους... Παω για εναν υπνακο γιατι ειμαι κομματια και αυριο με πολυ αντοχη συνεχιζουμε... Ελπιζω να μαθουμε κατι καλο αυριο... !
Παιδια καλο βραδυ σε ολους... Παω για εναν υπνακο γιατι ειμαι κομματια και αυριο με πολυ αντοχη συνεχιζουμε... Ελπιζω να μαθουμε κατι καλο αυριο... !
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Μπραβο μαγκες! Συγχαρητηρια σε ολους σας! Καλο κουραγιο και καλη επιτυχια και με τις επομενες εξετασεις σας!
Λ. Σ, ΕΛ. ΑΣ, Π. Υ. Δεν εχει σημασια, η στολη ειναι στολη, ολοι συναδελφοι ειμαστε!
Λ. Σ, ΕΛ. ΑΣ, Π. Υ. Δεν εχει σημασια, η στολη ειναι στολη, ολοι συναδελφοι ειμαστε!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Παιδια με την σειρα μου να ευχηθω καλη επιτυχια σ ολους και εγω μ 2480 ειμαι μεσα δυναμη και κουραγι γιατι απλα καναμε το πρωτο βημα και ερχεται αλλο ενα δευτερο για να οριστικοποιηθει η εισαγωγη μας!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους μάγκες!23700 (Α) με σειρά 889 τα λέμε Αθήνα Για τα αγωνίσματα !
Συγχαρητηρια σε ολους παιδια! Να δουμε ποτε θα παμε για τα αθληματα. Να κανω μια ερωτηση. Για μια γλωσσα σε αριστο επιπεδο και δευτερη γλωσσα σε επιπεδο πολυ καλο, τα μορια (συμφωνα με την προκηρυξη) δεν ηταν 3+2; Ενημερωτικα, γιατι μου τα μετρησαν σαν 4!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
betty έγραψε:Συγχαρητηρια σε ολους παιδια! Να δουμε ποτε θα παμε για τα αθληματα. Να κανω μια ερωτηση. Για μια γλωσσα σε αριστο επιπεδο και δευτερη γλωσσα σε επιπεδο πολυ καλο, τα μορια (συμφωνα με την προκηρυξη) δεν ηταν 3+2; Ενημερωτικα, γιατι μου τα μετρησαν σαν 4!
Ενημερωτικά είσαι άσχετη (σύμφωνα με την προκήρυξη)
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
betty έγραψε:Συγχαρητηρια σε ολους παιδια! Να δουμε ποτε θα παμε για τα αθληματα. Να κανω μια ερωτηση. Για μια γλωσσα σε αριστο επιπεδο και δευτερη γλωσσα σε επιπεδο πολυ καλο, τα μορια (συμφωνα με την προκηρυξη) δεν ηταν 3+2; Ενημερωτικα, γιατι μου τα μετρησαν σαν 4!
Το ανώτερο που μπορεις να πάρεις από 2 ξένες γλώσσες είναι 400 μόρια και ας τις εχεις και τις δυο άριστες. Την μια θα σου την μετρήσουν για καλή σε όσο καλό επίπεδο και αν είναι.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 15

Ωχχχχχ και παλι ωχ. Τι εχουμε να διαβασουμε παλι στο φορουμ δεν λεγεται

Αντε παλι αγωνια μεχρι να δουμε την ανακοινωση για τις εξετασεις
Δυο μηνες ετσι στο χαλαρο

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης