ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2012)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
jet

Δημοσίευση από jet »

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτισω κατι εαν καποιος εχει ενα προβλημα υγειας πχ. Ζαχαρο υπαρχει περιπτοση να μην τον παρουν στην σχολη;
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Γεια σας Παιδιά Θέλω Να σας Ρωτήσω Κατή Σας Παρακαλώ Πολύ Κάποιος Να μου Απαντήσει Πάω 1τη Λυκείου Σε ΕΠΑΛ Και Θέλω Να Πάω Στο εμπορικο Ναυτικό Πείτε Μου Πόσα Μόρια Χρειάζεται Για να μπω στην Σχολή Θεσσαλονίκης.
sifissfakia
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sifissfakia »

Καλησπέρα και απο μενα σε ολη την παρεα! Εχω μερικες ερωτησεις σχετικα με τις αεν, γιατι ενδιαφερομαι να ακολουθησω το επαγγελμα! Καταρχήν, εχω αποφητησει απο τα τοτε τεε το 2008 στον κλαδο οικονομίας και διοίκησης με 14! Δν ξερω ποσο ειναι οι βασεις για να μπεις αλλα κατι ακουσα οτι εχουν ανεβει! Με το απολυτηριο θα με δεχτουν ή θα φαω πορτα;

Εχω επισης το lower και ειμαστε και τριτεκνη οικογενεια! Δν ξερω αν μετρανε αυτα! Επισης ακουσα οτι εχει πεσει η ζητηση στην δουλεια, και εκτος αυτου τωρα ολοι στραφηκαν προς την θαλασσα; Ισχυει αυτο; Οι θεσεις που ανοιγουν καθε χρονια στις σχολες αεν καλυβοντε, ή υπαρχει ελειψη; Ευχαριστώ προκαταβολικα σε οποιον-α απαντησει!

Νικολέτα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Δεν έχει βγει η προκύρηξη ακόμη; Πατάω στο google και μου βγάζει στην προκύρηξη 2011-2012 ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν μέχρι 7-7-2011 (;)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Νικολέτα έγραψε:Δεν έχει βγει η προκύρηξη ακόμη; Πατάω στο google και μου βγάζει στην προκύρηξη 2011-2012 ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν μέχρι 7-7-2011 (;)

ξανά ρώτα μετά τις 15 Μαΐου

Νικολέτα
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Νικολέτα »

Greek_Army έγραψε:
Νικολέτα έγραψε:Δεν έχει βγει η προκύρηξη ακόμη; Πατάω στο google και μου βγάζει στην προκύρηξη 2011-2012 ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν μέχρι 7-7-2011 (;)

ξανά ρώτα μετά τις 15 Μαΐου

μα στο σχολείο μας είπαν να έχουμε το νου μας για προκύρηξη που θα βγει μέχρι μέσα Μάρτη, έτσι ώστε να καταθέσουμε δικαιολογητικά. Το μόνο δηλαδή που έχω να κάνω είναι η αίτηση μέχρι τέλος Φλεβάρη;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι μόνο η αίτηση
Kiriakos

Δημοσίευση από Kiriakos »

Παιδια εγω εχω απολητηριο 15,3 απο ημερησιο ΕΠΑΛ, δεν εχω κανενα πτυχιο απο αγγλικα. Πως με βλεπετε, θα με παρουν?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από greko_27 »

Kiriakos έγραψε:Παιδια εγω εχω απολητηριο 15,3 απο ημερησιο ΕΠΑΛ, δεν εχω κανενα πτυχιο απο αγγλικα. Πως με βλεπετε, θα με παρουν;
Με την ανεργια στα υψη οι βασεις θα ανεβουν... Οποτε δυσκολο να απαντηθει η ερωτηση σου... Θα πρεπει να αποκτησεις οπωσδηποτε τυχιο αγγλικων... η πολυ καλη ή αριστη γνωση αγγλικων ειναι απαραιτητη εαν προκειτε να σταδιοδρομησεις στο συγκεκριμενο επαγγελμα

katerinaaaa

Δημοσίευση από katerinaaaa »

Καλησπέρα. Εχω απολυτήριο τεχνικού λυκείου 18.7 και ειμαι πολυτεκνη. Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να μπω στην ακδημία εμπορικού ναυτικού. Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει! Ευχαριστώ.
kosmas

Δημοσίευση από kosmas »

Απο γενικο λυκειο πια κατευθυνση επιλεγεις για αεν; Μπορεις απο ολες να διαλεξεις την σχολη;
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Kalodrei »

katerinaaaa έγραψε:Καλησπέρα. Εχω απολυτήριο τεχνικού λυκείου 18.7 και ειμαι πολυτεκνη. Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να μπω στην ακδημία εμπορικού ναυτικού. Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει! Ευχαριστώ.

100% εισαι μεσα Εικόνα

kosmas έγραψε:Απο γενικο λυκειο πια κατευθυνση επιλεγεις για αεν; Μπορεις απο ολες να διαλεξεις την σχολη;

η σχολη ειναι στο 4 πεδιο, μπορεις απο ολες εφοσον δωσεις μαθηματικα γενικης αμα εισαι θεωρητικη θα χανεις λιγα μορια... Αν εισαι με το καινουργιο συστημα δεν ξερουμε ακομα πως θα τα κανουν... Εικόνα

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

γειας σας ειμαι αποφοιτος επαλ με βαθμο 16.7 , ειμαι και τριτεκνος ποσες πιθανοτητες εχω να περασω στις αεν ασπροπυργου πλοιαρχων. ξερει κανεις με ποσο περασε ο τελευταιος περσι στην ιδια σχολη με το απολυτηριο
Άβαταρ μέλους
Kalodrei
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Kalodrei »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:γειας σας ειμαι αποφοιτος επαλ με βαθμο 16.7, ειμαι και τριτεκνος ποσες πιθανοτητες εχω να περασω στις αεν ασπροπυργου πλοιαρχων. Ξερει κανεις με ποσο περασε ο τελευταιος περσι στην ιδια σχολη με το απολυτηριο

ο ασπροπυργος εχει τις περισσοτερες θεσεις, οι βασεις ειναι αναλογα με την ζητηση και τις θεσεις, αν θυμαμαι καλα ηταν 14+

Tasos

Δημοσίευση από Tasos »

Καλησπέρα, πηγαίνω επαλ (τομεας ηλεκτρολογίας) βγάζω 19 και κάτι, θέλω να περάσω αεν πλοιάρχων έχει πολύ θεωρία; Πιστεύεται θα τα καταφέρω η επειδή έχω και κάποιες γνώσεις από ηλεκτρολογικά να διαλέξω να πάω ΑΕΝ μηχανικών; Και κάτι ακόμα έχετε κανένα καινούργιο νέο από ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ οι σπουδαστές από ότι έμαθα νοικιάζουν μένουν έξω... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες