ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2012)
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτισω κατι εαν καποιος εχει ενα προβλημα υγειας πχ. Ζαχαρο υπαρχει περιπτοση να μην τον παρουν στην σχολη;
Γεια σας Παιδιά Θέλω Να σας Ρωτήσω Κατή Σας Παρακαλώ Πολύ Κάποιος Να μου Απαντήσει Πάω 1τη Λυκείου Σε ΕΠΑΛ Και Θέλω Να Πάω Στο εμπορικο Ναυτικό Πείτε Μου Πόσα Μόρια Χρειάζεται Για να μπω στην Σχολή Θεσσαλονίκης.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα και απο μενα σε ολη την παρεα! Εχω μερικες ερωτησεις σχετικα με τις αεν, γιατι ενδιαφερομαι να ακολουθησω το επαγγελμα! Καταρχήν, εχω αποφητησει απο τα τοτε τεε το 2008 στον κλαδο οικονομίας και διοίκησης με 14! Δν ξερω ποσο ειναι οι βασεις για να μπεις αλλα κατι ακουσα οτι εχουν ανεβει! Με το απολυτηριο θα με δεχτουν ή θα φαω πορτα;
Εχω επισης το lower και ειμαστε και τριτεκνη οικογενεια! Δν ξερω αν μετρανε αυτα! Επισης ακουσα οτι εχει πεσει η ζητηση στην δουλεια, και εκτος αυτου τωρα ολοι στραφηκαν προς την θαλασσα; Ισχυει αυτο; Οι θεσεις που ανοιγουν καθε χρονια στις σχολες αεν καλυβοντε, ή υπαρχει ελειψη; Ευχαριστώ προκαταβολικα σε οποιον-α απαντησει!
Εχω επισης το lower και ειμαστε και τριτεκνη οικογενεια! Δν ξερω αν μετρανε αυτα! Επισης ακουσα οτι εχει πεσει η ζητηση στην δουλεια, και εκτος αυτου τωρα ολοι στραφηκαν προς την θαλασσα; Ισχυει αυτο; Οι θεσεις που ανοιγουν καθε χρονια στις σχολες αεν καλυβοντε, ή υπαρχει ελειψη; Ευχαριστώ προκαταβολικα σε οποιον-α απαντησει!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Δεν έχει βγει η προκύρηξη ακόμη; Πατάω στο google και μου βγάζει στην προκύρηξη 2011-2012 ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν μέχρι 7-7-2011 (;)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Νικολέτα έγραψε:Δεν έχει βγει η προκύρηξη ακόμη; Πατάω στο google και μου βγάζει στην προκύρηξη 2011-2012 ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν μέχρι 7-7-2011 (;)
ξανά ρώτα μετά τις 15 Μαΐου
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
μα στο σχολείο μας είπαν να έχουμε το νου μας για προκύρηξη που θα βγει μέχρι μέσα Μάρτη, έτσι ώστε να καταθέσουμε δικαιολογητικά. Το μόνο δηλαδή που έχω να κάνω είναι η αίτηση μέχρι τέλος Φλεβάρη;Greek_Army έγραψε:Νικολέτα έγραψε:Δεν έχει βγει η προκύρηξη ακόμη; Πατάω στο google και μου βγάζει στην προκύρηξη 2011-2012 ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν μέχρι 7-7-2011 (;)
ξανά ρώτα μετά τις 15 Μαΐου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Ναι μόνο η αίτηση
Παιδια εγω εχω απολητηριο 15,3 απο ημερησιο ΕΠΑΛ, δεν εχω κανενα πτυχιο απο αγγλικα. Πως με βλεπετε, θα με παρουν?
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 5
Με την ανεργια στα υψη οι βασεις θα ανεβουν... Οποτε δυσκολο να απαντηθει η ερωτηση σου... Θα πρεπει να αποκτησεις οπωσδηποτε τυχιο αγγλικων... η πολυ καλη ή αριστη γνωση αγγλικων ειναι απαραιτητη εαν προκειτε να σταδιοδρομησεις στο συγκεκριμενο επαγγελμαKiriakos έγραψε:Παιδια εγω εχω απολητηριο 15,3 απο ημερησιο ΕΠΑΛ, δεν εχω κανενα πτυχιο απο αγγλικα. Πως με βλεπετε, θα με παρουν;
Καλησπέρα. Εχω απολυτήριο τεχνικού λυκείου 18.7 και ειμαι πολυτεκνη. Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να μπω στην ακδημία εμπορικού ναυτικού. Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει! Ευχαριστώ.
Απο γενικο λυκειο πια κατευθυνση επιλεγεις για αεν; Μπορεις απο ολες να διαλεξεις την σχολη;
- Kalodrei
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
katerinaaaa έγραψε:Καλησπέρα. Εχω απολυτήριο τεχνικού λυκείου 18.7 και ειμαι πολυτεκνη. Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να μπω στην ακδημία εμπορικού ναυτικού. Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει! Ευχαριστώ.
100% εισαι μεσα

kosmas έγραψε:Απο γενικο λυκειο πια κατευθυνση επιλεγεις για αεν; Μπορεις απο ολες να διαλεξεις την σχολη;
η σχολη ειναι στο 4 πεδιο, μπορεις απο ολες εφοσον δωσεις μαθηματικα γενικης αμα εισαι θεωρητικη θα χανεις λιγα μορια... Αν εισαι με το καινουργιο συστημα δεν ξερουμε ακομα πως θα τα κανουν...

γειας σας ειμαι αποφοιτος επαλ με βαθμο 16.7 , ειμαι και τριτεκνος ποσες πιθανοτητες εχω να περασω στις αεν ασπροπυργου πλοιαρχων. ξερει κανεις με ποσο περασε ο τελευταιος περσι στην ιδια σχολη με το απολυτηριο
- Kalodrei
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
ΝΙΚΟΣ έγραψε:γειας σας ειμαι αποφοιτος επαλ με βαθμο 16.7, ειμαι και τριτεκνος ποσες πιθανοτητες εχω να περασω στις αεν ασπροπυργου πλοιαρχων. Ξερει κανεις με ποσο περασε ο τελευταιος περσι στην ιδια σχολη με το απολυτηριο
ο ασπροπυργος εχει τις περισσοτερες θεσεις, οι βασεις ειναι αναλογα με την ζητηση και τις θεσεις, αν θυμαμαι καλα ηταν 14+
Καλησπέρα, πηγαίνω επαλ (τομεας ηλεκτρολογίας) βγάζω 19 και κάτι, θέλω να περάσω αεν πλοιάρχων έχει πολύ θεωρία; Πιστεύεται θα τα καταφέρω η επειδή έχω και κάποιες γνώσεις από ηλεκτρολογικά να διαλέξω να πάω ΑΕΝ μηχανικών; Και κάτι ακόμα έχετε κανένα καινούργιο νέο από ΑΕΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ οι σπουδαστές από ότι έμαθα νοικιάζουν μένουν έξω... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης