Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)
Γιατι φιλε μου απο το κονδυλι των 50 εκατομυριων για πυρομαχικα θα παρουν μιζα. Ενω απο προσληψη εποπ δε παιρνουν τιποτα
Εγώ επειδή έχω άτομο μέσα στο Υπρ. Αμυνας εχς πληροφορίες οτι αναμένετε προκήρυξη για ΕΠΟΠ. Μην κατηγορησετε εμένα για τυχον αντιρρήσεις αλλά λέω οτι περιμένω και μου λενε :)
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Μήπως είναι για Ε. ΕΦ. ΟΠ και όχι για ΕΠ. ΟΠ;
Πάνος έγραψε:Εγώ επειδή έχω άτομο μέσα στο Υπρ. Αμυνας εχς πληροφορίες οτι αναμένετε προκήρυξη για ΕΠΟΠ. Μην κατηγορησετε εμένα για τυχον αντιρρήσεις αλλά λέω οτι περιμένω και μου λενε :)
Δυστυχώς δεν αναμένεται προκύρηξη για ΕΠΟΠ τουλάχιστον για τα επόμενα 2 (ίσως και παραπάνω) χρόνια.
Η πληροφορία είναι απο τον κ. Α/ΓΕΣ σε πρόσφατη επίσκεψή του σε πολύ γνωστό ΚΕΝ/ΕΚΕ

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 65
Χαλασμένο τηλέφωνο έχει ο πάνος
επίσης ίσως δεν είχε σήμα στο τηλέφωνο και αντί για εεφοπ άκουσε εποπ.

Γνωμη μου ειναι οτι θα βγει προκυρηξη εποπ γιατι πιστευω οτι οι εφοπ θα αποτυχουν παταγωδως. Αν οχι το 2012 το 2013 θα εχει βγει αλλα μη περιμενε 2000 ατομα που επαιρναν. Πολυ λιγοτερα και σε ειδικοτητες εξιδικευμενες που εχουν κενα θεσεων.
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Συμφωνώ Με αυτό. Και εγώ το ίδιο Θέλω Να πιστεύω με Δεδομένη Την παταγώδη αποτυχία των Ε. ΕΦ. ΟΠ.
Και εγώ της ιδίας άποψης είμαι (ότι δηλαδή ο συγκεκριμένος θεσμός δεν θα στεφθεί με επιτυχία) , αλλά παρ'όλα αυτά εάν δεν βγεί στον αέρα και δεν δούμε τι ζήτηση θα υπάρξει (σε συνδυασμό επίσης και με την κατακόρυφη άνοδο της [ποσοστιαίας] ανεργίας) καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι. Να σας υπενθυμίσω επίσης ότι τα ίδια λέγανε και για τον θεσμό των ΟΒΑ, αλλά τελικά μια χαρά τα πήγε (όσο κράτησε).
Μα επιτέλους, πόσο %$$!@ είναι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ; Δεν θα ξαναβγεί ποτέ προκήρυξη. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να το καταλάβουν;
Professor έγραψε:Μα επιτέλους, πόσο %$$!@ είναι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ; Δεν θα ξαναβγεί ποτέ προκήρυξη. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να το καταλάβουν;
Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ πάντως μιλάει για μείωση των προσλήψεων ΕΠΟΠ και όχι για κατάργησή τους.
Παράλληλα, δε νομίζω ότι εξαρτάται κάτι από εσένα (εκτός και αν είσαι ο Βενιζέλος) για να λες "τι άλλο πρέπει να κάνουμε".ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟςΛΗΨΕΩΝ ΕΠΟΠ. Πάντως οι ΕΕΦΟΠ αναµένεται να αποτελέσουν µελλοντικά µεγάλη µερίδα «επαγγελµατιών» στρατιωτών καθώς, όπως αφήνεται να εννοηθεί, η κατηγορία αυτή θα αντικαταστήσει σταδιακά και σε µεγάλο βαθµό τον υπάρχοντα θεσµό των ΕΠΟΠ. Οι τελευταίοι, όπως έχει πει ο υπουργός, θα προσλαµβάνονται µόνο για απολύτως απαραίτητες ειδικότητες «πρώτης γραµµής» ή θέσεις υψηλής τεχνικής και τεχνολογικής κατάρτισης. Το «κλειδί» φαίνεται να είναι το γεγονός ότι οι ΕΠΟΠ προσλαµβάνονται µε αρχικό µισθό περίπου 900-1.000
ευρώ υποχρεωτικά για 7 χρόνια, ενώ στη συνέχεια σχεδόν το 95% εξ αυτών µονιµοποιείται (φεύγουν µόνο όσοι θέλουν ή όσοι κριθούν, βάσει νόµου, ακατάλληλοι). Με τους ΕΕΦΟΠ η δαπάνη θα είναι µικρότερη και χωρίς δέσµευση για το µέλλον.
Πάντως για τους υπηρετούντες σήµερα ΕΠΟΠ «δεν τίθεται κανένα απολύτως ζήτηµα απόλυσης», διαβεβαίωσε εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
ΤΑ ΝΕΑ
Ως προς του ΕΕΦΟΠ, ξεκίνησαν οι ' προεγγραφές '...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Βγηκε καποια επισημη ανακοινωση απο το ΓΕΣ που να λεει οτι ο θεσμος εχει πλεον καταργηθει; ΟΧΙ... οποτε καλυτερα να μην λεμε πολλες αερολογιες! Οταν κ αν ποτε βγει επισημη ανακοινωση οτι καταργειται τοτε αν θελετε τους κραζετε...Professor έγραψε:Μα επιτέλους, πόσο %$$!@ είναι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ;Δεν θα ξαναβγεί ποτέ προκήρυξη. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να το καταλάβουν;
Dum spiro spero
Πολυ πιθανο οι εποπ ειναι ακριβοι
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 34
Ποιος εισαι εσυ αυτος που θα χαρακτηρησει τοσους ανθρωπους; Για μαζεψου λιγο... !
Καλή αναμονή για προκήρυξη και πρόσληψη! Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για το στρατό, θα αναμένετε για πάντα.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 34
Εγω προσωπικα δεν περιμενω! Αν ειναι να βγει θα βγει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες