Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
μιμης

Δημοσίευση από μιμης »

Γιατι φιλε μου απο το κονδυλι των 50 εκατομυριων για πυρομαχικα θα παρουν μιζα. Ενω απο προσληψη εποπ δε παιρνουν τιποτα
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Εγώ επειδή έχω άτομο μέσα στο Υπρ. Αμυνας εχς πληροφορίες οτι αναμένετε προκήρυξη για ΕΠΟΠ. Μην κατηγορησετε εμένα για τυχον αντιρρήσεις αλλά λέω οτι περιμένω και μου λενε :)
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από chris85 »

Μήπως είναι για Ε. ΕΦ. ΟΠ και όχι για ΕΠ. ΟΠ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πάνος έγραψε:Εγώ επειδή έχω άτομο μέσα στο Υπρ. Αμυνας εχς πληροφορίες οτι αναμένετε προκήρυξη για ΕΠΟΠ. Μην κατηγορησετε εμένα για τυχον αντιρρήσεις αλλά λέω οτι περιμένω και μου λενε :)

Δυστυχώς δεν αναμένεται προκύρηξη για ΕΠΟΠ τουλάχιστον για τα επόμενα 2 (ίσως και παραπάνω) χρόνια.

Η πληροφορία είναι απο τον κ. Α/ΓΕΣ σε πρόσφατη επίσκεψή του σε πολύ γνωστό ΚΕΝ/ΕΚΕ Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Greek_Army »

Χαλασμένο τηλέφωνο έχει ο πάνος Εικόνα επίσης ίσως δεν είχε σήμα στο τηλέφωνο και αντί για εεφοπ άκουσε εποπ.
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mimis25 »

Γνωμη μου ειναι οτι θα βγει προκυρηξη εποπ γιατι πιστευω οτι οι εφοπ θα αποτυχουν παταγωδως. Αν οχι το 2012 το 2013 θα εχει βγει αλλα μη περιμενε 2000 ατομα που επαιρναν. Πολυ λιγοτερα και σε ειδικοτητες εξιδικευμενες που εχουν κενα θεσεων.
Άβαταρ μέλους
chris85
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από chris85 »

Συμφωνώ Με αυτό. Και εγώ το ίδιο Θέλω Να πιστεύω με Δεδομένη Την παταγώδη αποτυχία των Ε. ΕΦ. ΟΠ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και εγώ της ιδίας άποψης είμαι (ότι δηλαδή ο συγκεκριμένος θεσμός δεν θα στεφθεί με επιτυχία) , αλλά παρ'όλα αυτά εάν δεν βγεί στον αέρα και δεν δούμε τι ζήτηση θα υπάρξει (σε συνδυασμό επίσης και με την κατακόρυφη άνοδο της [ποσοστιαίας] ανεργίας) καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι. Να σας υπενθυμίσω επίσης ότι τα ίδια λέγανε και για τον θεσμό των ΟΒΑ, αλλά τελικά μια χαρά τα πήγε (όσο κράτησε).
Professor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Professor »

Μα επιτέλους, πόσο %$$!@ είναι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ; Δεν θα ξαναβγεί ποτέ προκήρυξη. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να το καταλάβουν;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Professor έγραψε:Μα επιτέλους, πόσο %$$!@ είναι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ; Δεν θα ξαναβγεί ποτέ προκήρυξη. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να το καταλάβουν;

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ πάντως μιλάει για μείωση των προσλήψεων ΕΠΟΠ και όχι για κατάργησή τους.

ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟςΛΗΨΕΩΝ ΕΠΟΠ. Πάντως οι ΕΕΦΟΠ αναµένεται να αποτελέσουν µελλοντικά µεγάλη µερίδα «επαγγελµατιών» στρατιωτών καθώς, όπως αφήνεται να εννοηθεί, η κατηγορία αυτή θα αντικαταστήσει σταδιακά και σε µεγάλο βαθµό τον υπάρχοντα θεσµό των ΕΠΟΠ. Οι τελευταίοι, όπως έχει πει ο υπουργός, θα προσλαµβάνονται µόνο για απολύτως απαραίτητες ειδικότητες «πρώτης γραµµής» ή θέσεις υψηλής τεχνικής και τεχνολογικής κατάρτισης. Το «κλειδί» φαίνεται να είναι το γεγονός ότι οι ΕΠΟΠ προσλαµβάνονται µε αρχικό µισθό περίπου 900-1.000

ευρώ υποχρεωτικά για 7 χρόνια, ενώ στη συνέχεια σχεδόν το 95% εξ αυτών µονιµοποιείται (φεύγουν µόνο όσοι θέλουν ή όσοι κριθούν, βάσει νόµου, ακατάλληλοι). Με τους ΕΕΦΟΠ η δαπάνη θα είναι µικρότερη και χωρίς δέσµευση για το µέλλον.

Πάντως για τους υπηρετούντες σήµερα ΕΠΟΠ «δεν τίθεται κανένα απολύτως ζήτηµα απόλυσης», διαβεβαίωσε εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΤΑ ΝΕΑ
Παράλληλα, δε νομίζω ότι εξαρτάται κάτι από εσένα (εκτός και αν είσαι ο Βενιζέλος) για να λες "τι άλλο πρέπει να κάνουμε".

Ως προς του ΕΕΦΟΠ, ξεκίνησαν οι ' προεγγραφές '...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από illy »

Professor έγραψε:Μα επιτέλους, πόσο %$$!@ είναι οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ;Δεν θα ξαναβγεί ποτέ προκήρυξη. Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να το καταλάβουν;
Βγηκε καποια επισημη ανακοινωση απο το ΓΕΣ που να λεει οτι ο θεσμος εχει πλεον καταργηθει; ΟΧΙ... οποτε καλυτερα να μην λεμε πολλες αερολογιες! Οταν κ αν ποτε βγει επισημη ανακοινωση οτι καταργειται τοτε αν θελετε τους κραζετε...
Dum spiro spero
paoloz
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από paoloz »

Πολυ πιθανο οι εποπ ειναι ακριβοι

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ποιος εισαι εσυ αυτος που θα χαρακτηρησει τοσους ανθρωπους; Για μαζεψου λιγο... !
Professor
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Professor »

Καλή αναμονή για προκήρυξη και πρόσληψη! Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για το στρατό, θα αναμένετε για πάντα.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από dimitris mak »

Εγω προσωπικα δεν περιμενω! Αν ειναι να βγει θα βγει...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης