Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Αδελφε κανε τον κοπο κ κοιτα στα προηγουμενα μνμ.250 η 350 μου πηγε! Δεν θυμαμαι καθολου.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από handballer »

δημητρης25 έγραψε: Αδελφε κανε τον κοπο κ κοιτα στα προηγουμενα μνμ.250 η 350 μου πηγε! Δεν θυμαμαι καθολου.
Νομίζω ότι πάει λίγο παραπάνω. Εξαρτάται και με το μέγεθος και τα χρώματα. Τέλος πάντων όπως και να έχει σε ευχαριστώ.[;) ]
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Ναι ειδικα αν ειναι χρωμα ειναι πιο ακριβο! Δεν ειναι καλο να το κανεις το καλοκαιρι γιατι η πληγη θελει προσοχη απο ηλιο και νερο... Καλυτερα φθινοπωρο αλλα αν το προσεχεις εισαι οκ!
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Ιουλιος έγραψε: Ναι ειδικα αν ειναι χρωμα ειναι πιο ακριβο! Δεν ειναι καλο να το κανεις το καλοκαιρι γιατι η πληγη θελει προσοχη απο ηλιο και νερο... Καλυτερα φθινοπωρο αλλα αν το προσεχεις εισαι οκ!
ευχαριστώ φίλος
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Ιουλιος »

handballer έγραψε:
Ιουλιος έγραψε: Ναι ειδικα αν ειναι χρωμα ειναι πιο ακριβο! Δεν ειναι καλο να το κανεις το καλοκαιρι γιατι η πληγη θελει προσοχη απο ηλιο και νερο... Καλυτερα φθινοπωρο αλλα αν το προσεχεις εισαι οκ!
ευχαριστώ φίλος

τιποτα αδερφε!
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Παιδες... Ακουστε. Περυσι βρεθηκα σε ενα τετοιο δικαστηριο που εκανε μια φιλη μου για την αεροπορια λογω υψους ομως... Καθε προκηρυξη επικαλειται νομοθεσιες για τη δομηση της... Υπαρχουν καποιες αλλες προκηρυξεις ομως που τα λεγομενα τους δεν συμπιπτουν 100% με ολες τις νομοθεσιες... Π. Χ. Το ελαχιστο οριο υψους ειναι διαφορετικο για ανδρες κ γυναικες σε σωματα ασφαλειας-ενοπλες δυναμεις... Πραγμα που σημαινει πως σε αυτη την περιπτωση ο δικηγορος επικαλειται τη νομοθεσια... Η νομοθεσια υπερισχυει οποιασδηποτε προκηρυξης και ετσι αθωωνεται ο ενισταμενος... Κατι τετοιο παιζει και με τα τατου... Εικόνα
Μια βάρδια η ζωή μου...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

krhtikos123 έγραψε: Παιδες... Ακουστε. Περυσι βρεθηκα σε ενα τετοιο δικαστηριο που εκανε μια φιλη μου για την αεροπορια λογω υψους ομως... Καθε προκηρυξη επικαλειται νομοθεσιες για τη δομηση της... Υπαρχουν καποιες αλλες προκηρυξεις ομως που τα λεγομενα τους δεν συμπιπτουν 100% με ολες τις νομοθεσιες... Π. Χ. Το ελαχιστο οριο υψους ειναι διαφορετικο για ανδρες κ γυναικες σε σωματα ασφαλειας-ενοπλες δυναμεις... Πραγμα που σημαινει πως σε αυτη την περιπτωση ο δικηγορος επικαλειται τη νομοθεσια... Η νομοθεσια υπερισχυει οποιασδηποτε προκηρυξης και ετσι αθωωνεται ο ενισταμενος... Κατι τετοιο παιζει και με τα τατου... Εικόνα
οκ
Kwstas

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Kwstas »

Εγω ξεκινισα την διαδικασια με λαισερ αλλα δεν θα εχει τελιωσει μεχρι τους γιατρους θα εχω προβλημα;
Άβαταρ μέλους
tryphon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από tryphon »

Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;

krhtikos123

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από krhtikos123 »

tryphon έγραψε:Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;

Δες εδω Καποιες συζητησεις...

Μια βάρδια η ζωή μου...
vag_21

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από vag_21 »

tryphon έγραψε:Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;

φιλε εισαι κομμενοσ, η προκυρηξη το λεει ξεκαθαρα.
vag_21

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από vag_21 »

handballer έγραψε:
krhtikos123 έγραψε: Παιδες... Ακουστε. Περυσι βρεθηκα σε ενα τετοιο δικαστηριο που εκανε μια φιλη μου για την αεροπορια λογω υψους ομως... Καθε προκηρυξη επικαλειται νομοθεσιες για τη δομηση της... Υπαρχουν καποιες αλλες προκηρυξεις ομως που τα λεγομενα τους δεν συμπιπτουν 100% με ολες τις νομοθεσιες... Π. Χ. Το ελαχιστο οριο υψους ειναι διαφορετικο για ανδρες κ γυναικες σε σωματα ασφαλειας-ενοπλες δυναμεις... Πραγμα που σημαινει πως σε αυτη την περιπτωση ο δικηγορος επικαλειται τη νομοθεσια... Η νομοθεσια υπερισχυει οποιασδηποτε προκηρυξης και ετσι αθωωνεται ο ενισταμενος... Κατι τετοιο παιζει και με τα τατου... Εικόνα
οκ

Ακυρο. Ακομα και με την ουλη σε κοβουν. Ετυχε σε δικο μου ατομο

Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από alexantro »

Φίλε μου ήδη έχουν περάσει παιδιά με μαγαλύτερα από το δικό σου τατουάζ, σε προηγούμενες προκυρήξεις... Προσπάθησε το πάντως αν πραγματικά σου αρέσει το σώμα και καλή σου επιτυχία!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

tryphon έγραψε: Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;
1α και έχεις τα μόρια μάζευε λεφτά για τον δικηγόρο, θα μπεις με άλλη προκήρυξη σαν υπεράριθμος .
τζο

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από τζο »

Επειδή ο καθένας λέει ότι του κατέβει διαβάστε http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4590752
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες