Επιτρέπονται τα τατουάζ;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 37
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Αδελφε κανε τον κοπο κ κοιτα στα προηγουμενα μνμ.250 η 350 μου πηγε! Δεν θυμαμαι καθολου.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Νομίζω ότι πάει λίγο παραπάνω. Εξαρτάται και με το μέγεθος και τα χρώματα. Τέλος πάντων όπως και να έχει σε ευχαριστώ.[;) ]δημητρης25 έγραψε: Αδελφε κανε τον κοπο κ κοιτα στα προηγουμενα μνμ.250 η 350 μου πηγε! Δεν θυμαμαι καθολου.
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Ναι ειδικα αν ειναι χρωμα ειναι πιο ακριβο! Δεν ειναι καλο να το κανεις το καλοκαιρι γιατι η πληγη θελει προσοχη απο ηλιο και νερο... Καλυτερα φθινοπωρο αλλα αν το προσεχεις εισαι οκ!
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
- handballer
- Συνταγματάρχης
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
ευχαριστώ φίλοςΙουλιος έγραψε: Ναι ειδικα αν ειναι χρωμα ειναι πιο ακριβο! Δεν ειναι καλο να το κανεις το καλοκαιρι γιατι η πληγη θελει προσοχη απο ηλιο και νερο... Καλυτερα φθινοπωρο αλλα αν το προσεχεις εισαι οκ!
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
handballer έγραψε:ευχαριστώ φίλοςΙουλιος έγραψε: Ναι ειδικα αν ειναι χρωμα ειναι πιο ακριβο! Δεν ειναι καλο να το κανεις το καλοκαιρι γιατι η πληγη θελει προσοχη απο ηλιο και νερο... Καλυτερα φθινοπωρο αλλα αν το προσεχεις εισαι οκ!
τιποτα αδερφε!
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Παιδες... Ακουστε. Περυσι βρεθηκα σε ενα τετοιο δικαστηριο που εκανε μια φιλη μου για την αεροπορια λογω υψους ομως... Καθε προκηρυξη επικαλειται νομοθεσιες για τη δομηση της... Υπαρχουν καποιες αλλες προκηρυξεις ομως που τα λεγομενα τους δεν συμπιπτουν 100% με ολες τις νομοθεσιες... Π. Χ. Το ελαχιστο οριο υψους ειναι διαφορετικο για ανδρες κ γυναικες σε σωματα ασφαλειας-ενοπλες δυναμεις... Πραγμα που σημαινει πως σε αυτη την περιπτωση ο δικηγορος επικαλειται τη νομοθεσια... Η νομοθεσια υπερισχυει οποιασδηποτε προκηρυξης και ετσι αθωωνεται ο ενισταμενος... Κατι τετοιο παιζει και με τα τατου... 

Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
οκkrhtikos123 έγραψε: Παιδες... Ακουστε. Περυσι βρεθηκα σε ενα τετοιο δικαστηριο που εκανε μια φιλη μου για την αεροπορια λογω υψους ομως... Καθε προκηρυξη επικαλειται νομοθεσιες για τη δομηση της... Υπαρχουν καποιες αλλες προκηρυξεις ομως που τα λεγομενα τους δεν συμπιπτουν 100% με ολες τις νομοθεσιες... Π. Χ. Το ελαχιστο οριο υψους ειναι διαφορετικο για ανδρες κ γυναικες σε σωματα ασφαλειας-ενοπλες δυναμεις... Πραγμα που σημαινει πως σε αυτη την περιπτωση ο δικηγορος επικαλειται τη νομοθεσια... Η νομοθεσια υπερισχυει οποιασδηποτε προκηρυξης και ετσι αθωωνεται ο ενισταμενος... Κατι τετοιο παιζει και με τα τατου...
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Εγω ξεκινισα την διαδικασια με λαισερ αλλα δεν θα εχει τελιωσει μεχρι τους γιατρους θα εχω προβλημα;
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;
-
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
tryphon έγραψε:Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;
Δες εδω Καποιες συζητησεις...
Μια βάρδια η ζωή μου...
-
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
tryphon έγραψε:Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;
φιλε εισαι κομμενοσ, η προκυρηξη το λεει ξεκαθαρα.
-
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
handballer έγραψε:οκkrhtikos123 έγραψε: Παιδες... Ακουστε. Περυσι βρεθηκα σε ενα τετοιο δικαστηριο που εκανε μια φιλη μου για την αεροπορια λογω υψους ομως... Καθε προκηρυξη επικαλειται νομοθεσιες για τη δομηση της... Υπαρχουν καποιες αλλες προκηρυξεις ομως που τα λεγομενα τους δεν συμπιπτουν 100% με ολες τις νομοθεσιες... Π. Χ. Το ελαχιστο οριο υψους ειναι διαφορετικο για ανδρες κ γυναικες σε σωματα ασφαλειας-ενοπλες δυναμεις... Πραγμα που σημαινει πως σε αυτη την περιπτωση ο δικηγορος επικαλειται τη νομοθεσια... Η νομοθεσια υπερισχυει οποιασδηποτε προκηρυξης και ετσι αθωωνεται ο ενισταμενος... Κατι τετοιο παιζει και με τα τατου...
Ακυρο. Ακομα και με την ουλη σε κοβουν. Ετυχε σε δικο μου ατομο
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Φίλε μου ήδη έχουν περάσει παιδιά με μαγαλύτερα από το δικό σου τατουάζ, σε προηγούμενες προκυρήξεις... Προσπάθησε το πάντως αν πραγματικά σου αρέσει το σώμα και καλή σου επιτυχία!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
1α και έχεις τα μόρια μάζευε λεφτά για τον δικηγόρο, θα μπεις με άλλη προκήρυξη σαν υπεράριθμος .tryphon έγραψε: Παιδια μαζευω πανω απο 2600 μορια. Το θεμα ειναι οτι εχω ενα τατουαζ (μικρο βεβαια) στο στηθος. Λετε να με κοψουν για αυτο;
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Επειδή ο καθένας λέει ότι του κατέβει διαβάστε http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4590752
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες