Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Δεν επιτρεπονται τα τατου.
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
θα πρεπει να το αφαιρεσεις!μανωλησ έγραψε:παιδια εχω ταττοο και θελω να μπω ειδικος φρουροσ... μπορω;
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Μια ερωτηση μαγκεσ... αν καποιος εχει τατουαζ σε μη εμφανη σημειο, αποριπτεται; στη προηγουμενη προκυρηξη δεν επιτρεπονταν. ξερει κανεις τι θα παιχτει τωρα;
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Θελω να παω ειδικος φρουρος... Αλλα εχω ενα μεγαλο τατοο που φενεται και με ζιβαγκο στο λαιμο. Επισης εχω και ενα μεγαλο τατοο στο δεξι χερι. Κοβομαι τι με κανουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Sotos έγραψε:Θελω να παω ειδικος φρουρος... Αλλα εχω ενα μεγαλο τατοο που φενεται και με ζιβαγκο στο λαιμο. Επισης εχω και ενα μεγαλο τατοο στο δεξι χερι. Κοβομαι τι με κανουν;
εύκολα σε κόβουνε.
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Γιατι να με κοψουνε; Δε καταλαβα; Τι εχω διλαδι; Απο τα τατου διακρινεται ενας αστυνομος?
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Βάση νόμου κόβεσαι φίλε μου, τώρα το γιατί και το πώς δεν θα στο αναλύσουμε εμείς.
Ρώτα τους Νομοθέτες καλύτερα.
Ρώτα τους Νομοθέτες καλύτερα.
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Εχεις καπου να αποδικνιει οτι υπαρχει νομος τετοιος; Για πες μου
-
- Στρατηγός
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
σοτος έγραψε:Εχεις καπου να αποδικνιει οτι υπαρχει νομος τετοιος; Για πες μου
Φίλε από την στιγμή που στην προκήρυξη υπάρχει νόμος που λέει οτι δεν επιτρέπονται τα τατουάζ. Τι να σου κάνουμε; Αν θέλεις τόσο πολύ να γίνεις αστυνομικός βγάλτα
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Δεν γραφει καπου κατι τετοιο...
να τα βγαλω δε γινεται ειναι μεγαλα τατοο και δεν περνουν λειζερ
να τα βγαλω δε γινεται ειναι μεγαλα τατοο και δεν περνουν λειζερ
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Ολες οι προκηρυξεις το λενε καθαρα περι τατου. Αφου ειναι και μεγαλα και δεν μπορεις να τα βγαλεις εχεις λιγες πιθανοτητες
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Μα εχω τα μορια... Περναω ανετα να βαλω μεικ απ πανω; Και αν περασω θα ειναι ολα οκ
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
και μεικ απ να βαλεις παλι θα σε κοψουν. Δυστυχως ετσι οριζει ο νομος. Καλυτερα να ειχες αποφυγει να κανεις τοσο μεγαλαsotos έγραψε:Μα εχω τα μορια... Περναω ανετα να βαλω μεικ απ πανω; Και αν περασω θα ειναι ολα οκ
-
- Στρατηγός
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
sotos έγραψε:Μα εχω τα μορια... Περναω ανετα να βαλω μεικ απ πανω; Και αν περασω θα ειναι ολα οκ
και ο κουφοντίνας έχει τα μόρια φίλε μου αλλά τον κόβουνε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες