Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

guestv έγραψε:
gregory-90 έγραψε:Ρε παιδια εχω μπερδευτει. Ενα παιδι που εδωσε περσυ μας ελεγε οτι μας γδυνουν τελειως μας ελεγχουν τους ορχεις και την πισω "τρυπα"Εικόνα

Κι ολα αυτα χωρις να εισαι σιγουρος οτι εχεις μπει... Εικόνα
Δεν πιστευω να κοιτανε πισω παντως, τι να τους ενδιαφερει εκει;Εικόνα
εισαι τοσο αγνος ;ΕικόναΕικόναΕικόνα

guestv

Δημοσίευση από guestv »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
guestv έγραψε:
gregory-90 έγραψε:Ρε παιδια εχω μπερδευτει. Ενα παιδι που εδωσε περσυ μας ελεγε οτι μας γδυνουν τελειως μας ελεγχουν τους ορχεις και την πισω "τρυπα"Εικόνα

Κι ολα αυτα χωρις να εισαι σιγουρος οτι εχεις μπει... Εικόνα
Δεν πιστευω να κοιτανε πισω παντως, τι να τους ενδιαφερει εκει;Εικόνα
εισαι τοσο αγνος ;ΕικόναΕικόναΕικόνα

Λυσε μου την απορια ρε μεγαλε γιατι μαλλον ειμαι... Αγνος οπως λες Εικόνα

aAGGELOSs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από aAGGELOSs »

Ρε αλανια εμας περσυ δεν μας εκαναν αυτα που λετε... Μονο με το μποξερακι ημασταν...
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από gregory-90 »

Μηπως διαφερει αναλογα την επιτροπη η εξεταση?
aAGGELOSs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από aAGGELOSs »

gregory-90 έγραψε:Μηπως διαφερει αναλογα την επιτροπη η εξεταση;
δεν ξερω φιλε... Μπορει να ειχαν βαρεθει... Γτ ημαστα τελευταιοι... Τι να πω φιλε...

GiwrgosL

Δημοσίευση από GiwrgosL »

Εγω που εδωσα φετος για στρατο γδυθηκαμε εντελως ενα γρουπ 10-12 ατομα και μας ελεξαν αν εχουμε δυο, μας ειπαν και να σκυψουμε να δουν απο πισω την σπονδυλικη στηλη...
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από G.rider »

... Ρε μαγκες μην πετατε ολο μαλα.@#.*. Ες που σας λενε καποιοι καμενοι... Η εξεταση που σου κανουν στα γενητικα ειναι να δουν αν εισαι φυσιολογικος (ενοω να εχεις 2 καρυδια.) και αν σου πουν να σκυψεις το κανουν για να δουν αν εχεις σχολειοση...
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

G.rider έγραψε:
... Ρε μαγκες μην πετατε ολο μαλα.@#.*. Ες που σας λενε καποιοι καμενοι... Η εξεταση που σου κανουν στα γενητικα ειναι να δουν αν εισαι φυσιολογικος (ενοω να εχεις 2 καρυδια.) και αν σου πουν να σκυψεις το κανουν για να δουν αν εχεις σχολειοση...

Ναι φιλε αυτο ακριβως μας εκαναν. Μας χωρισαν σε ομαδες, υστερα μας φωναζαν, μας εβαζαν ολους σε μια αιθουσα μετρησανε βαρος, υψος και μετα μας λενε γδυθειτεΕικόνα! Επειτα κοιταξανε για σχωλειοση και αν εχουμε 2 ορχεις.
ibiza7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ibiza7 »

gregory-90 έγραψε:
G.rider έγραψε:

Ναι φιλε αυτο ακριβως μας εκαναν. Μας χωρισαν σε ομαδες, υστερα μας φωναζαν, μας εβαζαν ολους σε μια αιθουσα μετρησανε βαρος, υψος και μετα μας λενε γδυθειτεΕικόνα! Επειτα κοιταξανε για σχωλειοση και αν εχουμε 2 ορχεις.
φιλε τοσο νωρις τελειωσες; Ησουν απο τους πρωτους που μπηκες στα υγειονομικα και τελειωσες γρηγορα η ολοι τετοια ωρα τελειωσαν; Γιατι περυσι θυμαμαι ειχαμε αργησει παρα πολυ! Δωσε μας μια ενημερωση πανω σε αυτο!
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ημουν στην δευτερα ομαδα. Καθε ομαδα αποτελουνταν απο περιπου 15 ατομα. Μπορω να πω πως ημουν τυχερος επειδη μπηκα απο τους πρωτους
ibiza7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ibiza7 »

gregory-90 έγραψε:Ημουν στην δευτερα ομαδα. Καθε ομαδα αποτελουνταν απο περιπου 15 ατομα. Μπορω να πω πως ημουν τυχερος επειδη μπηκα απο τους πρωτους
οκ σε ευχαριστω πολυ! Κοψανε ατομα σημερα; Καλη επιτυχια και αυριο στα αθληματα και καλα αποτελεσματα!
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Στην ομαδα κρατησαν ενα παιδι επειδη ειχε προβλημα με τα κιλα του δεν ξερω αν τον εκοψαν τελικα. Παντως απο την γενικοτερη αισθηση που ειχα δεν ειχαν διαθεση να κοψουν ατομα.
johnnYgm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από johnnYgm »

Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν μπορω να περασω τις εξετασεις με δυσχρωματοψια. Κι αν υπαρχει καποια εγκυκλιος που να το αναφερει!

Ειμαι Γ' Μηχανικος απο ΑΕΝ και ενδιαφερομαι για υπαξιωματικους!

Σας ευχαριστω πολυ!

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από greko_27 »

johnnYgm έγραψε:Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν μπορω να περασω τις εξετασεις με δυσχρωματοψια. Κι αν υπαρχει καποια εγκυκλιος που να το αναφερει!

Ειμαι Γ' Μηχανικος απο ΑΕΝ και ενδιαφερομαι για υπαξιωματικους!

Σας ευχαριστω πολυ!

οχι φιλαρακι κοβεσε 1000%...
αντζουλινι

Δημοσίευση από αντζουλινι »

Μπορει καποιος να Μου πει τι ακριβως περιλαμβανουν οι εξετασεις; Εχω ψαξει παντου το ΠΔ και δεν βρισκω κατι συγκεκριμενο... Αν καποιος εχει ελαχιστη σκολιωση και μυωπια παραπνω απο 2 κοβεται ειναι ελαστικοι; Και επισης μεσολαβει αρκετο χρονικο διαστημα απο την ανακοινωση των πρωτων 600 μεχρι τις υγειονομικες; Θα προλαβω να κανω λειζερ που θελει μια εβδομαδα αναρρωση;:)
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες