Εγω που εδωσα φετος για στρατο γδυθηκαμε εντελως ενα γρουπ 10-12 ατομα και μας ελεξαν αν εχουμε δυο, μας ειπαν και να σκυψουμε να δουν απο πισω την σπονδυλικη στηλη...
gregory-90 έγραψε:Ρε παιδια εχω μπερδευτει. Ενα παιδι που εδωσε περσυ μας ελεγε οτι μας γδυνουν τελειως μας ελεγχουν τους ορχεις και την πισω "τρυπα"
... Ρε μαγκες μην πετατε ολο μαλα.@#.*. Ες που σας λενε καποιοι καμενοι... Η εξεταση που σου κανουν στα γενητικα ειναι να δουν αν εισαι φυσιολογικος (ενοω να εχεις 2 καρυδια.) και αν σου πουν να σκυψεις το κανουν για να δουν αν εχεις σχολειοση...
gregory-90 έγραψε:Ρε παιδια εχω μπερδευτει. Ενα παιδι που εδωσε περσυ μας ελεγε οτι μας γδυνουν τελειως μας ελεγχουν τους ορχεις και την πισω "τρυπα"
... Ρε μαγκες μην πετατε ολο μαλα.@#.*. Ες που σας λενε καποιοι καμενοι... Η εξεταση που σου κανουν στα γενητικα ειναι να δουν αν εισαι φυσιολογικος (ενοω να εχεις 2 καρυδια.) και αν σου πουν να σκυψεις το κανουν για να δουν αν εχεις σχολειοση...
Ναι φιλε αυτο ακριβως μας εκαναν. Μας χωρισαν σε ομαδες, υστερα μας φωναζαν, μας εβαζαν ολους σε μια αιθουσα μετρησανε βαρος, υψος και μετα μας λενε γδυθειτε! Επειτα κοιταξανε για σχωλειοση και αν εχουμε 2 ορχεις.
Ναι φιλε αυτο ακριβως μας εκαναν. Μας χωρισαν σε ομαδες, υστερα μας φωναζαν, μας εβαζαν ολους σε μια αιθουσα μετρησανε βαρος, υψος και μετα μας λενε γδυθειτε! Επειτα κοιταξανε για σχωλειοση και αν εχουμε 2 ορχεις.
φιλε τοσο νωρις τελειωσες; Ησουν απο τους πρωτους που μπηκες στα υγειονομικα και τελειωσες γρηγορα η ολοι τετοια ωρα τελειωσαν; Γιατι περυσι θυμαμαι ειχαμε αργησει παρα πολυ! Δωσε μας μια ενημερωση πανω σε αυτο!
Στην ομαδα κρατησαν ενα παιδι επειδη ειχε προβλημα με τα κιλα του δεν ξερω αν τον εκοψαν τελικα. Παντως απο την γενικοτερη αισθηση που ειχα δεν ειχαν διαθεση να κοψουν ατομα.
johnnYgm έγραψε:Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει αν μπορω να περασω τις εξετασεις με δυσχρωματοψια. Κι αν υπαρχει καποια εγκυκλιος που να το αναφερει!
Ειμαι Γ' Μηχανικος απο ΑΕΝ και ενδιαφερομαι για υπαξιωματικους!
Μπορει καποιος να Μου πει τι ακριβως περιλαμβανουν οι εξετασεις; Εχω ψαξει παντου το ΠΔ και δεν βρισκω κατι συγκεκριμενο... Αν καποιος εχει ελαχιστη σκολιωση και μυωπια παραπνω απο 2 κοβεται ειναι ελαστικοι; Και επισης μεσολαβει αρκετο χρονικο διαστημα απο την ανακοινωση των πρωτων 600 μεχρι τις υγειονομικες; Θα προλαβω να κανω λειζερ που θελει μια εβδομαδα αναρρωση;:)