Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις
Η χονδροπαθεια αποτελεί αιτία αποκλεισμού απο τους ειδικούς φρουρούς; Ξέρει κανείς?
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:zaxos έγραψε:οσο αναφορα το ασθμα παιδια; Κοβονται οσοι εχουν ασθμα; Για παραδειγμα εγω εχω ασθμα αλλα πολυ σπανια με πιανει...
αν δεν φαινεται στις ιατρικες εξετασεις που σου ζητανε
και δεν τους αναφερεις τιποτα, τοτε ολα καλα
έτσι ακριβώς
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Χρονια πολλα χριστος Ανεστη ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει περασει τις ιατρικες εξετασεις αν στους υποψηφιους κανουν ακουογραμμα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
BILL2350 έγραψε:Χρονια πολλα χριστος Ανεστη ηθελα να ρωτησω καποιον που εχει περασει τις ιατρικες εξετασεις αν στους υποψηφιους κανουν ακουογραμμα
Αν αναφέρεσαι στους ειδικούς φρουρούς ναι.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν άριστη ακουστική οξύτητα και η επιτρεπόμενη
απώλεια δεν πρέπει να ξεπερνά για κάθε αυτί τα 20 (dΒ) στις συχνότητες 500-
1000-2000 Ηz και από 3000-4000-6000 Ηz η συνολική απώλεια να μην ξεπερνά
τα 180 (dΒ) και στα δύο (2) αυτιά
Παιδια να ρωτισω κατι;
αμα εχω παθει στο παρελθον πολλες οτιτιδες κ εχω κανει ενχειριση λετε να με κοψουν;
απαντιστε μου σας παρακαλωω!
αμα εχω παθει στο παρελθον πολλες οτιτιδες κ εχω κανει ενχειριση λετε να με κοψουν;
-
- Στρατηγός
a8ina έγραψε:Παιδια να ρωτισω κατι;
To ίδιο το έχεις γράψει και στις στρατιωτικές σχολές, βαριέσαι να διαβάσεις την προκήρυξη;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Μαλλον θα φοβαται για την ουλη π εχει πισω απο το αυτι της, καθως μετα απο τυμπανοπλαστικη το αυτακι "κρεμαει".
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ρε παιδια πηγα και συμπληρωσα τα χαρτια και μου εδωσαν ενα αλλο χαρτι με τις ιατρικες εξετασεις... Λοιπον μου ειπαν να παρω τηλεφωνο στο κρατικο νοσοκομειο και να τους πω οτι θελω να κανω εξετασεις για την αστυφυλακων αλλαδενξεραν ποιες πρεπει... Μπορείται να μου πείτε εσεις ποιες ειναι?
Ποσο μυοπια και πανω σε κοβουν
Νομιζω η 3 βαθμοι ειναι η 4 μεσο ορο, δεν ειμαι σιγουρος ομως. Μην αγχωνεσαι παντως πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα μυοπιας για να σε κοψουν.
-
- Στρατηγός
Το όριο στην μυωπία είναι 4,5 βαθμοί σε κάθε μάτι
Ειχα τατουαζ και το αφαιρεσα, παρ'ολα αυτα μου εχει μεινει σημαδι (εγκαυμα 2ου βαθμου) υπαρχει περιπτωση να αντιμετοπισω καποιο προβλημα;
Εγω που εχω ανεβασμενη χοληστερινη και τριγλυκεριδια και ειναι πανω απο το οριο παιζει να εχω καποιο προβλημα και να με κοψουν;
Εγω που εχω ανεβασμενη χοληστερινη και τριγλυκεριδια και ειναι πανω απο το οριο παιζει να εχω καποιο προβλημα και να με κοψουν;
-
- Στρατηγός
Σωτηρης έγραψε:Ειχα τατουαζ και το αφαιρεσα, παρ'ολα αυτα μου εχει μεινει σημαδι (εγκαυμα 2ου βαθμου) υπαρχει περιπτωση να αντιμετοπισω καποιο προβλημα;
Στην προκήρυξη δεν αναφέρει κάτι τέτοιο οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα
Σωτηρης έγραψε:
Διάβασε την προκήρυξη γιατί δεν θυμάμαι
michael17 έγραψε:Ρε παιδια πηγα και συμπληρωσα τα χαρτια και μου εδωσαν ενα αλλο χαρτι με τις ιατρικες εξετασεις... Λοιπον μου ειπαν να παρω τηλεφωνο στο κρατικο νοσοκομειο και να τους πω οτι θελω να κανω εξετασεις για την αστυφυλακων αλλαδενξεραν ποιες πρεπει... Μπορείται να μου πείτε εσεις ποιες ειναι;
Τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις είναι γραμμένες στο παραπεμπτικό σημείωμα
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
Παιδια πηγα στο 401 εκανα ολες τις εξετασεις αλλα δεν εχουν ψυχιατρικο τμημα. Τωρα τι κανω?
-
- Στρατηγός
gregory-90 έγραψε:Παιδια πηγα στο 401 εκανα ολες τις εξετασεις αλλα δεν εχουν ψυχιατρικο τμημα. Τωρα τι κανω;
Ψυχιατρικό τμήμα έχει το 414 στην πεντέλη αλλιώς αναγκαστηκά θα πας σε ιδιωτικό ιατρείο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες