Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
Ναι εκει θα παω απλως αναρωτιεμαι αν υπαρχει προβλημα επειδη ειναι σε διαφορετικο νοσοκομειο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
gregory-90 έγραψε:Ναι εκει θα παω απλως αναρωτιεμαι αν υπαρχει προβλημα επειδη ειναι σε διαφορετικο νοσοκομειο.
Πάρε τηλέφωνο 210.8041.158,210.8042.437
Συγγνωμη παιδια μια παρατηρηση.
Στην προκυρηξη λεει οτι απαγορευονται οι εκτεταμενες ουλες
Εχω μια ουλη απο δαγκωμα σκυλου περιπου 4εκατοστα στο αριστερο μου χερι.
Αποκλειομαι απτην αστυφυλακων;
Μια υπευθυνη απαντηση παρακαλω γιατι κοντευω να τρελαθω
Στην προκυρηξη λεει οτι απαγορευονται οι εκτεταμενες ουλες
Εχω μια ουλη απο δαγκωμα σκυλου περιπου 4εκατοστα στο αριστερο μου χερι.
Αποκλειομαι απτην αστυφυλακων;
Μια υπευθυνη απαντηση παρακαλω γιατι κοντευω να τρελαθω
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Ουλη ειναι αυτο; Πλακα μου κανεις; Εχεις δει τον tony montana; Αυτος ειναι σημαδεμενος! Εσυ μια χαρα εισαι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ρε παιδια εγω εχω μια ουλη στο αριστερο χερι 4εκατοστα περιπου. Παιζει να με κοψουν?
Γεια σας! Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη Δοκιμων Σημαιοφορων Λιμενικου. Ομως εχω κανει θυρεοειδεκτομη. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν απο τα υγειονομικ αγια αυτο το λογο; Ευχαριστω!
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
οχιKiros έγραψε:Ρε παιδια εγω εχω μια ουλη στο αριστερο χερι 4εκατοστα περιπου. Παιζει να με κοψουν;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 14
annatsili έγραψε:Γεια σας! Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη Δοκιμων Σημαιοφορων Λιμενικου. Ομως εχω κανει θυρεοειδεκτομη. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν απο τα υγειονομικ αγια αυτο το λογο; Ευχαριστω!
εαν εχεις κανει επεμβαση για θυρεοειδη θα σε κοψουν, μπορεις βεβαια να ρωτησεις και καποιον ιατρο του πολεμικου ναυτικου... Γιατι οι εξετασεις ειναι οι ιδιες για τις παραγωγικες σχολες του πν
greko_27 έγραψε:annatsili έγραψε:Γεια σας! Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη Δοκιμων Σημαιοφορων Λιμενικου. Ομως εχω κανει θυρεοειδεκτομη. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν απο τα υγειονομικ αγια αυτο το λογο; Ευχαριστω!
εαν εχεις κανει επεμβαση για θυρεοειδη θα σε κοψουν, μπορεις βεβαια να ρωτησεις και καποιον ιατρο του πολεμικου ναυτικου... Γιατι οι εξετασεις ειναι οι ιδιες για τις παραγωγικες σχολες του πν
Που μπορω θα μπορουσα να βρω μια υπευθυνη απαντηση; Πηρα τηλεφωνα παντου, απο το Υπουργειο, μεχρι το Λιμενικο αλλα κανεις δεν με βοηθησε. Ειναι σιγουρο οτι θα με κοψουν; Ειδα σε ενα ΦΕΚ οτι η περιπτωση μου βγαινει Ι2, πρεπει να εισαι μονο κατηγορια Ι1 για να περασεις;
Με δυσχρωματωψία να μη μπω καν στο κόπο λετε για υπαξ στο λιμενικο ; Δεν παιζει να χει αλλάξει τπτ φετος ;
Για ε. Φ. Απ οτι διαβασα εδω στο τοπικ Δεν υπαρχει προβλημα. Βλεπω 10/10 και απο τα δυο ματια και τα χρωματα κανονικα Αλλά αυτο το μ@μημενο βιβλιο με τους κυκλους δεν μπορω να το διαβασω.
Για ε. Φ. Απ οτι διαβασα εδω στο τοπικ Δεν υπαρχει προβλημα. Βλεπω 10/10 και απο τα δυο ματια και τα χρωματα κανονικα Αλλά αυτο το μ@μημενο βιβλιο με τους κυκλους δεν μπορω να το διαβασω.
annatsili έγραψε:greko_27 έγραψε:annatsili έγραψε:Γεια σας! Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη Δοκιμων Σημαιοφορων Λιμενικου. Ομως εχω κανει θυρεοειδεκτομη. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν απο τα υγειονομικ αγια αυτο το λογο; Ευχαριστω!
Που μπορω θα μπορουσα να βρω μια υπευθυνη απαντηση; Πηρα τηλεφωνα παντου, απο το Υπουργειο, μεχρι το Λιμενικο αλλα κανεις δεν με βοηθησε. Ειναι σιγουρο οτι θα με κοψουν; Ειδα σε ενα ΦΕΚ οτι η περιπτωση μου βγαινει Ι2, πρεπει να εισαι μονο κατηγορια Ι1 για να περασεις;
Παιδιά βρήκα άκρη τελικά δεν περνάς με θυρεοειδεκτομή δυστυχως

Γνωριζει κανεις αν τσεκαρουν ολες τις ιατρικες διαγνωσεις της στρατιωτικης Θητειας Μας μεσω του πιστοποιητικου τυπου Α πληρες Ή απλα ελεγχουν μονο το Ι μας ;
Γεια σας παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με τις εξετασεις του λιμενικου. Εμεις που θα δηλωσουμε και στις 3 προκηρυξεις λογικα θα πρεπει να περασουμε τουλαχιστον 2 φορες υγειονομικες εξετασεις αν γινουμε δεκτοι. Ξερετε τι γινεται με το θεμα της ακτινογραφιας; Αν θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την ακτινογραφια απο τις εξετασεις των σημαιοφορων και στις υπολοιπες προκυρηξεις ακομα και στης πυροσβεστικης που λενε οτι βγαινει; Μην γεμισουμε ακτινοβολια. Ευχαριστω.
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Νομιζω οτι η υγειονομικη εξεταση θα γινει μια φορααν και Εφοσον τα νοσηματα που αποκλειουν την εισαγωγη ειναι ιδια σε ολες τις προκυρηξεις.
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου. Στο δεξί χέρι εκ γεννετής Έχω μια ας την πούμε Μίνι Αγκύλωση στον αγκώνα. Κλείνει κανονικά, αλλά δεν τεντώνει τελείως (για λίγο). Επίσης ο δεξιός ώμος είναι λίγο μικρότερος από τον αριστερό. Το χέρι λειτουργεί μια χαρά και αν δεν υποδείξω εγώ τις "ατέλειες", δεν γίνονται αντιληπτές. Υπάρχει λέτε πιθανότητα να με κόψουν στις υγειονομικές για τους σημαιοφόρους του Λ. Σ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες