Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από gregory-90 »

Ναι εκει θα παω απλως αναρωτιεμαι αν υπαρχει προβλημα επειδη ειναι σε διαφορετικο νοσοκομειο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

gregory-90 έγραψε:Ναι εκει θα παω απλως αναρωτιεμαι αν υπαρχει προβλημα επειδη ειναι σε διαφορετικο νοσοκομειο.

Πάρε τηλέφωνο 210.8041.158,210.8042.437
Kiros

Δημοσίευση από Kiros »

Συγγνωμη παιδια μια παρατηρηση.
Στην προκυρηξη λεει οτι απαγορευονται οι εκτεταμενες ουλες
Εχω μια ουλη απο δαγκωμα σκυλου περιπου 4εκατοστα στο αριστερο μου χερι.
Αποκλειομαι απτην αστυφυλακων;
Μια υπευθυνη απαντηση παρακαλω γιατι κοντευω να τρελαθω
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ουλη ειναι αυτο; Πλακα μου κανεις; Εχεις δει τον tony montana; Αυτος ειναι σημαδεμενος! Εσυ μια χαρα εισαι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Kiros

Δημοσίευση από Kiros »

Ρε παιδια εγω εχω μια ουλη στο αριστερο χερι 4εκατοστα περιπου. Παιζει να με κοψουν?
annatsili
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από annatsili »

Γεια σας! Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη Δοκιμων Σημαιοφορων Λιμενικου. Ομως εχω κανει θυρεοειδεκτομη. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν απο τα υγειονομικ αγια αυτο το λογο; Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Kiros έγραψε:Ρε παιδια εγω εχω μια ουλη στο αριστερο χερι 4εκατοστα περιπου. Παιζει να με κοψουν;
οχι

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από greko_27 »

annatsili έγραψε:Γεια σας! Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη Δοκιμων Σημαιοφορων Λιμενικου. Ομως εχω κανει θυρεοειδεκτομη. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν απο τα υγειονομικ αγια αυτο το λογο; Ευχαριστω!

εαν εχεις κανει επεμβαση για θυρεοειδη θα σε κοψουν, μπορεις βεβαια να ρωτησεις και καποιον ιατρο του πολεμικου ναυτικου... Γιατι οι εξετασεις ειναι οι ιδιες για τις παραγωγικες σχολες του πν
annatsili

greko_27 έγραψε:
annatsili έγραψε:Γεια σας! Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη Δοκιμων Σημαιοφορων Λιμενικου. Ομως εχω κανει θυρεοειδεκτομη. Ξερει κανεις αν θα με κοψουν απο τα υγειονομικ αγια αυτο το λογο; Ευχαριστω!

εαν εχεις κανει επεμβαση για θυρεοειδη θα σε κοψουν, μπορεις βεβαια να ρωτησεις και καποιον ιατρο του πολεμικου ναυτικου... Γιατι οι εξετασεις ειναι οι ιδιες για τις παραγωγικες σχολες του πν

Που μπορω θα μπορουσα να βρω μια υπευθυνη απαντηση; Πηρα τηλεφωνα παντου, απο το Υπουργειο, μεχρι το Λιμενικο αλλα κανεις δεν με βοηθησε. Ειναι σιγουρο οτι θα με κοψουν; Ειδα σε ενα ΦΕΚ οτι η περιπτωση μου βγαινει Ι2, πρεπει να εισαι μονο κατηγορια Ι1 για να περασεις;
Λεφτα υπαρχουν

Δημοσίευση από Λεφτα υπαρχουν »

Με δυσχρωματωψία να μη μπω καν στο κόπο λετε για υπαξ στο λιμενικο ; Δεν παιζει να χει αλλάξει τπτ φετος ;

Για ε. Φ. Απ οτι διαβασα εδω στο τοπικ Δεν υπαρχει προβλημα. Βλεπω 10/10 και απο τα δυο ματια και τα χρωματα κανονικα Αλλά αυτο το μ@μημενο βιβλιο με τους κυκλους δεν μπορω να το διαβασω.

annatsili

annatsili έγραψε:
greko_27 έγραψε:

Που μπορω θα μπορουσα να βρω μια υπευθυνη απαντηση; Πηρα τηλεφωνα παντου, απο το Υπουργειο, μεχρι το Λιμενικο αλλα κανεις δεν με βοηθησε. Ειναι σιγουρο οτι θα με κοψουν; Ειδα σε ενα ΦΕΚ οτι η περιπτωση μου βγαινει Ι2, πρεπει να εισαι μονο κατηγορια Ι1 για να περασεις;

Παιδιά βρήκα άκρη τελικά δεν περνάς με θυρεοειδεκτομή δυστυχωςΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Λεφτα Υπαρχουν

Δημοσίευση από Λεφτα Υπαρχουν »

Γνωριζει κανεις αν τσεκαρουν ολες τις ιατρικες διαγνωσεις της στρατιωτικης Θητειας Μας μεσω του πιστοποιητικου τυπου Α πληρες Ή απλα ελεγχουν μονο το Ι μας ;
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikosl86 »

Γεια σας παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με τις εξετασεις του λιμενικου. Εμεις που θα δηλωσουμε και στις 3 προκηρυξεις λογικα θα πρεπει να περασουμε τουλαχιστον 2 φορες υγειονομικες εξετασεις αν γινουμε δεκτοι. Ξερετε τι γινεται με το θεμα της ακτινογραφιας; Αν θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την ακτινογραφια απο τις εξετασεις των σημαιοφορων και στις υπολοιπες προκυρηξεις ακομα και στης πυροσβεστικης που λενε οτι βγαινει; Μην γεμισουμε ακτινοβολια. Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Νομιζω οτι η υγειονομικη εξεταση θα γινει μια φορααν και Εφοσον τα νοσηματα που αποκλειουν την εισαγωγη ειναι ιδια σε ολες τις προκυρηξεις.

slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από slm »

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου. Στο δεξί χέρι εκ γεννετής Έχω μια ας την πούμε Μίνι Αγκύλωση στον αγκώνα. Κλείνει κανονικά, αλλά δεν τεντώνει τελείως (για λίγο). Επίσης ο δεξιός ώμος είναι λίγο μικρότερος από τον αριστερό. Το χέρι λειτουργεί μια χαρά και αν δεν υποδείξω εγώ τις "ατέλειες", δεν γίνονται αντιληπτές. Υπάρχει λέτε πιθανότητα να με κόψουν στις υγειονομικές για τους σημαιοφόρους του Λ. Σ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες