ΥΕΑ: Προϋποθέσεις για κατάταξη

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
yandr έγραψε:Όχι. Κάτι matrix test, ψυχολογικά και 'συνέντευξη'.
Νομιζω οτι υπαρχει και υγειονομικη εξεταση;

Υγειονομικές θα περάσεις έτσι κ αλλιώς με την κατάταξη σου στο ΚΕΝ και θα κάνεις και τα απαραίτητα εμβόλια. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να τις περάσεις 600 φορές Εικόνα
Sickdrummer

Δημοσίευση από Sickdrummer »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Παρουσιἀ ζομαι την τριτη στoν Αυλώνα και στο χαρτί μου λέει ότι έχω επιλεγεί για σώμα τεθωρακισμένα (ΥΕΑ) ... Έψαξα και βρήκα πως δεν σε πέρνουν αν δεν κάνεις ολόκληρη θητεία, εγώ είμαι τρίτεκνος και δικαιούμαι 8μηνα και έχω αχρωματοψία... Δεν παίζει να με πάρουν;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pantzos4 »

Sickdrummer έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Παρουσιἀ ζομαι την τριτη στoν Αυλώνα και στο χαρτί μου λέει ότι έχω επιλεγεί για σώμα τεθωρακισμένα (ΥΕΑ) ... Έψαξα και βρήκα πως δεν σε πέρνουν αν δεν κάνεις ολόκληρη θητεία, εγώ είμαι τρίτεκνος και δικαιούμαι 8μηνα και έχω αχρωματοψία... Δεν παίζει να με πάρουν;

Για κανένα λογο όμως φιλε μου Εικόνα

Κρίμα αν το ήθελες πραγματικά

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι 19 χρονών και σκέφτομαι να πάω έφεδρος, γνωρίζω τα κριτήρια. Αυτό που με απασχολεί είναι η ηλικία. Πόσο πρέπει να είμαι για να με δεχτούν?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν θα έχεις πρόβλημα αν πάς στα 19.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papaso
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από papaso »

Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας... Θα ήθελα να ρωτήσω εαν η επιλογή του ΥΕΑ Στο ναυτικό ή στην αεροπορία Γίνεται με τον ίδιο τρόπο 'οπως και στον στρατό ξηράς...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Greek_Army »

papaso έγραψε:Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας... Θα ήθελα να ρωτήσω εαν η επιλογή του ΥΕΑ Στο ναυτικό ή στην αεροπορία Γίνεται με τον ίδιο τρόπο 'οπως και στον στρατό ξηράς...

ΥΕΑ (ΣΕΑ) : Θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό

ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία

bill the greek

Δημοσίευση από bill the greek »

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου διαβεβαιώσετε αν ΔΕΑ μπορείς να γίνεις και με Ι2. Γιατί κάποιος που υπηρετεί μου ειπε ότι μόνο με Ι1 μπαινεις, αλλά δεν μου φανηκε και να γνωριζε στανταρ.
Και κάτι άλλο: Αναφερετε στο site ότι "Η τετράμηνη εκπαίδευση είναι αναμφισβήτητα η χειρότερη εμπειρία που θα έχεις περάσει στη ζωή σου (υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις) ".
Γιατί; Ειναι πολύ δύσκολη η εκπαίδευση; Πιο δύσκολη και από αυτή των ΛΟΚ; Η από αποψη ευθυνών εννοειτε;

Και κάτι άλλο... Ως δόκιμος αξιωματικός γίνεσαι μονο για τις ειδικές δυναμεις ή σε βάζουν σε όποιο σώμα έχουν ανάγκη; Επιλέγεις;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

• Να έχεις κριθεί ικανός πρώτης κατηγορίας ή δευτέρας κατηγορίας, εφόσον όμως είσαι πτυχιούχος ΑEΙ ή ΤΕΙ και η πάθηση σου δεν σε εμποδίζει στην άσκηση των καθηκόντων για τα οποία προορίζεσαι (δεν κατατάσσεσαι στο Πεζικό - Τεθωρακισμένα - Πυροβολικό - Ειδικές Δυνάμεις)
ΔΕΑ η Ειδικές Δυνάμεις;
bill the greek

Δημοσίευση από bill the greek »

Greek_Army έγραψε:
  • Να έχεις κριθεί ικανός πρώτης κατηγορίας ή δευτέρας κατηγορίας, εφόσον όμως είσαι πτυχιούχος ΑEΙ ή ΤΕΙ και η πάθηση σου δεν σε εμποδίζει στην άσκηση των καθηκόντων για τα οποία προορίζεσαι (δεν κατατάσσεσαι στο Πεζικό - Τεθωρακισμένα - Πυροβολικό - Ειδικές Δυνάμεις)
ΔΕΑ η Ειδικές Δυνάμεις;

Μάλιστα! Αν βγω Ι2 λόγω μυωπίας μπορώ να μπω ΔΕΑ; Η θεωρείται πάθηση που εμποδίζει την ασκηση των καθηκοντων ΔΕΑ;
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Οταν λες δεν κατατάσσομαι σε Πεζικό - Τεθωρακισμένα - Πυροβολικό - Ειδικές Δυνάμεις, δηλαδή για παράδειγμα που μπορω να καταταγω; Δεν γινεται να ειμαι ΔΕΑ πεζικου με Ι2;Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, αλλά από την στιγμή που το Ι2 θεωρείται ένοπλο πιστεύω ότι δεν θα σε εμποδίσει2. Από την στιγμή που το λέει το άρθρο...

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Να ρωτησω τα ταττο δεχονται για ΥΕΑ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από D.Y.K »

νικος έγραψε:Να ρωτησω τα ταττο δεχονται για ΥΕΑ;

Ναι.
χαρης

Δημοσίευση από χαρης »

Μια ερώτηση μόνο παιδιά: Αν έχεις δυσχρωματοψία είναι στάνταρ ότι δεν θα σε πάρουν;
VAS

Δημοσίευση από VAS »

Παιδιά καλημερα! Παραδιδω σε λιγους μηνες την πτυχιακή μου για τη σχολή μου και θελω να μπω Αυγουστο ως Δοκιμος. Λογω μυωπιας βγαινω (κοντα στο 6) βγαινω Ι2, ομως με το χαρτι της σχολης μου μπορω να μπω (το κανω κυριως για τα μορια αργοτερα αν χρειαστει πουθενα). Ομως επειδη κανονικά θα ορκιστώ Νοέμβριο-Δεκέμβριο παρότι θα εχω τελειωσει κατα τον Μαϊο, υπαρχει περιπτωση να μην μου μετρησουν το πτυχιο; Με καποια βεβαιωση λογικα οτι τελειωσα, δεν θα εχω προβλημα ετσι;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης