ΥΕΑ: Θητεία στη Πολεμική Αεροπορία
Παρακαλώ εάν ξέρει κανείς καμία πληροφορία για Υ. Ε. Α. Αεροπορίας (εάν υπάρχει) και κατά πόσο λέει να πάει κάποιος. Είμαι 26, απόφοιτος Α. Ε. Ι. Και θα μπώ Φεβρουάριο. Επίσης αν ξέρει κανείς καμιά καλή ειδικότητα/μονάδα για αεροπορία να κατευθύνω το βύσμα
(δεν είναι γαλονάς). Θα ήμουν ευγνώμων Να μάθω οτιδήποτε. Πάντως τρελό βύσμα δεν έχω οπότε λογικά Αθήνα αποκλείεται

Αν είναι να πας αεροπορία γιατί να πας ΥΕΑ;
Στη θέση σου θα πήγαινα απλά στρατιώτης και θα κατεύθυνα το βύσμα σε ευνοϊκή μετάθεση.
Στη θέση σου θα πήγαινα απλά στρατιώτης και θα κατεύθυνα το βύσμα σε ευνοϊκή μετάθεση.
Παιδια με ΔΕΑ Αεροποριας τι παιζει; Ακουσα οτι δεν υπαρχουν αθλητικες δοκιμασιες εκει. Αληθευει; Γενικοτερα τι παιζει; Υπαρχουν αλφαδες και βηταδες οπως και στο πεζικο; Ειναι πιο χαλαρα απο πεζικο; Οποιως ξερει κατι ας μου πει.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Ξερει κανεις τι παιζει με ΔΕΑ στην Αεροπορια; Πως μπαινεις, αν ειναι δυσκολη η εκπαιδευση, αν υπαρχουν αλφαδες και βηταδες οπως και στο πεζικο κλπ κλπ ;
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Καταργηθηκε ο θεσμος των εφεδρων στην αεροπορια ρε παλιουρα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Καλησπερα για να παω υεα στην αεροπορια και με ηρθε το χαρτι επρεπε να το λεει πουθενα πανω;
Πρεπει καπου να το αναφερει την ενδειξη υεα στο χαρτι σου αν οχι πιθανον δεν εισαιtomtoup έγραψε:Καλησπερα για να παω υεα στην αεροπορια και με ηρθε το χαρτι επρεπε να το λεει πουθενα πανω;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Απλα ειναι χειρογραφο και δεν εχει καν επιλογη αν εισαι υεα η οχι...
Ειχες καταθεσει χαρτια για υεα; Αν δεν γραφει δεν εισαιtomtoup έγραψε:Απλα ειναι χειρογραφο και δεν εχει καν επιλογη αν εισαι υεα η οχι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ε μαλλον δεν ειμαι... Δεν πειραζει :)
http://www.haf.gr/el/career/stratologia/pdfs/s_katataxis.pdf
Αν ειμουν θα πρεπει να το ελεγε καπου;
http://www.haf.gr/el/career/stratologia/pdfs/s_katataxis.pdf
Αν ειμουν θα πρεπει να το ελεγε καπου;
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω Άμα η πολεμική αεροπορία παίρνει ΥΕΑ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
Πρέπει να έχεις τελείωσει την αντίστοιχη σχολή
Τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα τα έχω δει. Αν γίνεται θα ήθελα περαιτέρω πληροφορίες με το τι παίζει με τους δόκιμους. Στο στρατολογικο γραφειο τους είπα οτι θέλω να παω για δοκιμος και μου είπαν αυτο δεν το δηλώνεις εδω, αλλα στο κεντρο που θα με στείλουν. Οτι γνωσεις έχω τις εγραψα σε ένα χαρτι που μου έδωσαν. Περιμένω το χαρτί να έρθει τώρα. Με το θέμα της αργοπορίας μου όσον αφορά το κόψιμο της αναβολής και αν θα με πάρουν τελικά Αύγουστο υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι παραπάνω; Θα βρω απαντήσεις σε άλλο θέμα του φόρουμ και αν ναι σε ποιό;
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
εμενα φιλε μου με ειπαν να συμπληρωσω μια αιτηση αν θελω να υπηρετησω ως δεα και αρνηθηκα φυσικα γιατι θελω να παω Ε. Δevros21 έγραψε:Τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα τα έχω δει. Αν γίνεται θα ήθελα περαιτέρω πληροφορίες με το τι παίζει με τους δόκιμους. Στο στρατολογικο γραφειο τους είπα οτι θέλω να παω για δοκιμος και μου είπαν αυτο δεν το δηλώνεις εδω, αλλα στο κεντρο που θα με στείλουν. Οτι γνωσεις έχω τις εγραψα σε ένα χαρτι που μου έδωσαν. Περιμένω το χαρτί να έρθει τώρα. Με το θέμα της αργοπορίας μου όσον αφορά το κόψιμο της αναβολής και αν θα με πάρουν τελικά Αύγουστο υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι παραπάνω; Θα βρω απαντήσεις σε άλλο θέμα του φόρουμ και αν ναι σε ποιό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες