Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
C-SPY
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Ιστορία - Στρατός - Πολιτική - Αθλητισμός - Μουσική - Κινηματογράφος
Επάγγελμα: Στρατιωτικός Αναλυτής
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από C-SPY »

Ύλπιζε προς το θετικό φίλη stranger και μη ερεύνα... Εικόνα
Όπως έχουν πει και παλιότερα κοπέλες εδώ μέσα, αλλά και όχι μόνο, καλόν είναι να είστε φυσιολογικές όσο ο φίλος σας είναι μέσα και να μη του πρήζετε τα "παπάκια", γιατί στις περιπτώσεις των Ειδικών Δυνάμεων του τα πρήζουν ήδη αρκετά, αλλά και εκεί να μην είναι, το πρήξιμο το τρώει με το κουτάλι (της σούπας) παντού. Εικόνα
Πρήξιμο = Ψυχοσωματική πίεση τις περισσότερες φορές και όχι κάτι άλλο.
Οτιδήποτε άλλο αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.
"ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ"
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σε μια σχέση όσο σίγουροι και εάν αισθανόμαστε για το έτερόν μας ήμισυ πάντοτε θα παίζουμε σε ποσοστό 50-50! Να το γνωρίζεις πάντοτε αυτό... Στην περίπτωσή σου πάντως καλό θα είναι να κάνεις υπομονή και με την πρώτη ευκαιρία να το συζητήσεις μαζί του! Θα κλείσω με ένα πολύ γνωστό στιχάκι απο ένα ακόμη πιο γνωστό συγκρότημα :One man's fan is another's hell!Εικόνα

Να σαι καλά!
Άβαταρ μέλους
C-SPY
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ενδιαφέροντα: Ιστορία - Στρατός - Πολιτική - Αθλητισμός - Μουσική - Κινηματογράφος
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από C-SPY »

Σε αυτό το σημείο να σας πω, ότι έχω ακόμα στο κινητό μου τον διάλογο που είχα κάνει με την πρώην μου στις 28/06/11 όταν βλέπαμε την ταινία Jarhead
(ο καθένας από το σπίτι του) όπου κατά την διάρκεια της, μου προέκυψε το ακόλουθο ερώτημα κι έτσι ξεκίνησε το θέμα.:
"Εμένα θα με περιμένεις όσο θα είμαι στον στρατό; Ή θα με ξεχάσεις;Εικόνα"
"Θα σε περιμένω. Εννοείται αυτό. Και θα σε στηρίζω, δε θα σε αφήσω ποτέ"
"Εικόνα"
"Μην ανησυχείς μωρό μου. " "Θέλω να με πάρεις αγκαλιά να μη χωρίσουμε"
"Κι εγώ θέλω να με αγαπάς και να μου το δείχνεις όσο θα είμαι εκεί. "
"Αυτό θα κάνω. "
"Τότε δε θα χωρίσουμε, γιατί αυτό θα είναι πολύ δυνατό και θα μας ενώνει"
"Αγαπημένοι και ενωμένοι μαζί. Έτσι θα 'μαστε"
"Εικόνα"
Μη μακρηγορήσω άλλο, αφού μου ανέβασε απόλυτα το ηθικό με τα επόμενα μηνύματα της, που με Εξιδανίκευε/εκθείαζε ως άντρα, ως σχέση Και με έκανε να είμαι σίγουρος για το μέλλον μαζί της, με χώρισε 07/07/11 επειδή δεν ήξερε, σαφώς, τι της γίνεται. Και, σαφώς, δεν ένιωσε ποτέ τίποτα, αλλά και δεν εκτίμησε πότε τίποτα...
Ατάκα που είπε σε φίλη της και άκουσα με τα αυτιά μου:
"Καλύτερα μόνη μου παρά έτσι. Δε θέλω κανέναν! "
Τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου ήδη υπήρχε ο επόμενος (5-8 χρόνια μεγαλύτερος της, και σαφώς πολύ μεγαλύτερος μου) που έχει τελειώσει με τον στρατό προ πολλού κι από ότι έχω δει ο τύπος είναι μέχρι σήμερα στη ζωή της...

Τα συμπεράσματα δικά σας... Εικόνα
Ελπίζω να βοήθησα περισσότερο απ' όσο κούρασα...

ΥΓ
Να δείτε την ταινία!
Έχει άμεση συσχέτιση με το θέμα μας και θα βοηθήσει και τις 2 πλευρές (φαντάρους - κοπέλες) να συλλογιστούν τι έχουν και τι όχι, ίσως να αναθεωρήσουν για κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει να ωριμάσουν...
Εικόνα
stranger
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από stranger »

D.Y.K. Το έχω ήδη συζητήσει μαζί του και γελάει που κάνω τέτοιες σκέψεις! Εγώ σας είπα, θα περιμένω γιατί έτσι γουστάρω και όχι γιατί πρέπει και απλά ελπίζω να αξίζει τον κόπο και τον πολύτιμό μου χρόνο (του ρίχνω κάτι ψιλά χρονάκια!) Και μην αρχίσετε να λέτε για ανασφάλειες λόγω αυτού... Ξέρω γιατί είμαι μαζί του και τι μπορώ να περιμένω από έναν άνδρα μικρότερο. Αν και να πω την αλήθεια... Θα ήθελα να είναι από τις λίγες εξαιρέσεις! Αν όχι, πάλι δεν πειράζει, αρκεί να περνάμε καλά και αυτά που λέμε να έχουν νόημα και αλήθεια και όχι να είναι "αέρας" εξαιτίας των περιστάσεων. Δεν με ενδιαφέρει μόνο η θετική κατάληξη μιας σχέσης (που για μας συνήθως είναι ο γάμος), περισσότερο με ενδιαφέρει η πορεία της, που για μένα σημαίνει δυνατά συναισθήματα που δεν αλλάζουν ακόμη και αν αλλάξει η σχέση (γι'αυτό άλλωστε μιλάω και με όλους τους πρώην μου!)
Tinaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Tinaki »

Αυτά που λέμε όταν είμαστε ερωτευμένοι δεν τα σκεπτόμαστε και πολύ. και τα δυο φύλα φυσικά! Παρόλα αυτά όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση που έχεις περάσει πολλά με τον άλλον ακόμα και αν κουραστείς πιστεύω πως το παλεύεις. Από την άλλη βεβαία θέλει @@ για να τελειώσεις μια σχέση ετών όταν βλέπεις ότι δεν σου προσφέρει κάτι παρά μόνο άγχος και πίεση. αυτά ισχύουν και για όταν κάποιος είναι φαντάρος αλλά και εκτός στρατού. Παίζει ρολο η ηλικια, οι εμπειριες που εχει καποιος σε σχεσεις και η συναισθηματικη του ωριμοτητα για το να θα αντεξει ή όχι την αποσταση.

Παλια οι αντρες φευγανε για χρονια και στους πολεμους δεν ηξεραν καν ότι θα γυρισουν πισω και όμως σχεσεις αντεξαν και εξελιχτήκαν.. Και εμεις μιλαμε για 9 μηνες που από τους 9 το μεγαλυτερο διαστημα που θα χει να δει μια κοπελα τον φιλο της είναι 3 μηνες.. Μετα μια οι αδειες μια οι μεταθεσεις ε τον βλεπεις κάθε μήνα τον άλλο.

C-SPY, για την κοπελα που συμπεριφερθηκε ετσι εχω να πω προφανως ότι δεν αξιζε για εσενα, ότι ακομα και να ηταν διπλα σου στο φανταριλικι όταν θα γινοταν καποιο άλλο περιστατικο που να την πιεζε πιο πολύ θα εφευγε. υπαρχουν ανθρωποι που απλα δεν αντεχουν, είναι φυσικο και δεν μπορει κανεις να τους κατηγωρησει. εξαλου αν εκανε λαθος ή σωστο που σε αφησε το ξερεις εσυ μεσα σου και αν δεν το ξερεις ακομα θα βρεθει καποια κοπελα που θα σου το δειξει! Είναι θετικο γιατι ανοιγει τον δρομο για κατι ακομα καλυτερο που από μονη της σου ειπε με τις πράξεις της ότι υπάρχει!J Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προχωρήσεις!

Συμφωνω και με τον κυριο D.Y.K. Εχουμε μια ταση εμεις οι γυναικες να κανουμε το τόσο ΤΟΣΟ! Σε όλα!) Χαχα!Και προς D.Y.K.\m/ ετσιιι my friend of misery!)

Janco έγραψε:Εγώ πάλι παίδες μπαίνω τη Δευτέρα 24 Οκτώβρη και με χώρισε πριν 4 μέρες μετά από 7 χρόνια.Εικόνα

Σε χωρισε επειδη θα μπεις φανταρος ή υπαρχουν και αλλοι λογοι;Εικόνα

Άβαταρ μέλους
C-SPY
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από C-SPY »

Stranger Σε βρίσκω πολύ σωστή σε ότι έχεις πει. Μακάρι να σου πάει όπως το θες και να καταλήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πραγματικά στο εύχομαι!(Κι εμένα με περνάει 3 χρόνια η πρώην μου και γενικότερα είχα σχέσεις με κοπέλες που ήταν πιο μεγάλες... ) Εικόνα

Αυτό που έγινε στην δική μου περίπτωση λίγο πολύ όλοι το περνάμε. Άντρες - Γυναίκες. Δεν κάνει διάκριση σε φύλο και ηλικία. Άλλοι το περνάνε σε μικρή ηλικία και άλλοι σε μεγαλύτερη. Όλοι δίνουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας σε έναν άνθρωπο συναίσθημα, δίνουμε τον εαυτό μας και προσφέρουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, ώσπου καταλήγουμε στο τέλος ξέρετε πως και με τι... Εικόνα

Σε μένα ο στρατός ήτανε μια πρόφαση και μάλιστα του κώλου!
Μια άλλη ήτανε η απόσταση (εγώ μένω Αττική εκείνη μένει στο Ρέθυμνο) άσχετα από το ότι ήδη συγκατοικούσαμε εκεί. Λες και για τον στρατό θα έφευγα για αιώνες και θα πήγαινα στο διάστημα και δε θα είχαμε ούτε επικοινωνία, ούτε τίποτα...
Κολέγιο τον έχουμε κάνει το στρατό!9 μήνες = τίποτα!
Το τόσο το κάνουν ΤΟΣΟ οι κοπέλες και ειδικά αυτής της νοοτροπίας όπως της "δικιάς" μου...

Tinaki σαφώς και δεν άξιζε σε εμένα, αλλά και σε κανέναν άλλο. Εκατοντάδες παραδείγματα έχω που το αποδεικνύουν, αλλά μη μεταβάλλω το θέμα από "Στρατός και Σχέση" σε "Σχέσεις στην Σύγχρονη Εποχή"...

Όλοι πιάνεται τι εννοώ!
Εικόνα

Κλείνοντας να πω ότι σε παιδιά σαν κι εμένα, με παρόμοια κατάσταση, ο στρατός δρα στην ψυχολογία αμέσως, διαμορφώνει το ηθικό στον εσωτερικό κόσμο και μας κάνει πιο δυνατούς, γιατί κάπου το χάσαμε στον έξω κόσμο και δείξαμε τις αδυναμίες μας... Στον στρατό δε δείχνεις αδυναμίες, τις καταπολεμάς!

Οπότε το ηθικό αναπτερώνεται και προχωράμε μπροστά χωρίς να έχουμε στο νου μας τα:"που βρίσκεται τώρα; Τι κάνει; Τι δε κάνει; Με ποιον είναι; "...

Ότι κι αν μας συμβαίνει συναισθηματικά, μέσα στο στρατό, αλλά και έξω, θα ορθοποδήσουμε! Διότι επιβάλλεται!

"ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ"
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

stranger έγραψε: (γι'αυτό άλλωστε μιλάω και με όλους τους πρώην μου!)

Ελπίζω βέβαια στην αντίθετη περίπτωση που ενδεχομένως ο δικός σου να μιλάει και με ΟΛΕΣ τις πρώην του να μην έχεις κάποιο θέμα Εικόνα

Εγώ πάντως θα είχα Εικόνα Εικόνα

Ίσως τελικά να φταίει το ότι δεν είμαι τόσο... Προοδευτικός!Εικόνα

Φιλικά πάντα!

ΥΓ : Tinaki πολύ σωστά το βρήκες! Είναι απο το my friend of misery των Metallica!
stranger
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Χαχαχαχα, αν μιλάει μόνο δεν έχω κανένα θέμα... Αρκεί να μην κάνει και τίποτα άλλοΕικόνα. Γιατί άλλο προοδευτικός και άλλο κερατάς! Κοίτα να ξεπεράσεις και εσύ αυτό το πρόβλημα. Να μην φοβάσαι τους πρώην αλλά τους επόμενους! Αλήθεια εσείς που έχετε πάει στρατό, πόσο εύκολο είναι να κερατώσεις την κοπέλα σου;και μια ψυχαναλυτική άποψη... "στρατός=δομή=πατέρας" δηλαδή ένας άντρας που πάει στρατό, αντιλαμβάνεται την δομή της κοινωνίας, ωριμάζει, αναλαμβάνει ευθύνες, υποχρεώσεις και προετοιμάζεται να γίνει πατέρας (με αυτό εννοεί τον άντρα του σπιτιού που λέμε, αυτόν που στηρίζει την οικογένεια και όχι να κάνει παιδί!)

Tinaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Tinaki »

Stranger, πιστευω πως ο στρατος αλλαζει τον αντρα αλλα οχι απαραιτητα προς την ωριμοτητα... Νομιζω ειναι περισσοτερο θεμα χαρακτηρα παρα εμπειριας στον στρατο αν και παιζει σημαντικο βημα... Βεβαια καλυτερα να απαντησει και ενας αντρας σε αυτο... Και το κερατο νομιζω ειναι θεμα ανθρωπου! Αλλα οτι και να λενε πιστευω πως ειναι πολυυυυ ευκολο για τον αντρα στον στρατο να κερατωσει... Παιζει ρολο και το που βρισκεται φυσικα! Βεβαια επιμενω πως ειναι θεμα ανθρωπου οσο ευκολο και δελεαστικο μπορει να ειναι! Εμενα ο φιλος μου και σε τσακωμους χοντρους οσο ειναι μεσα δεν εχει κανει τιποτα γιατι τα συναισθηματα ειναι μεγαλα και εντονα και ειχε απειρες ευκαιριες τις οποιες γνωριζω...

stranger
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Τινάκι, είπα αυτή είναι άποψη ψυχαναλυτή. Και δεν ισχύει 100%. Υπάρχουν και αυτοί που δεν την παλεύουν (εξού και οι απόπειρες αυτοκτονίας κτλ) και υπάρχουν και αυτοί που το βλέπουν απλά σαν κάτι ακόμα που πρέπει να κάνουν (πέρασε και δεν ακούμπησε που λέμε).'Οσο για το κέρατο, έτσι ρωτάω. Ξέρω ότι παίζει ρόλο ο άνθρωπος και μόνο, απλά ποιες είναι οι ευκαιρίες;(εσύ πως είσαι τόσο σίγουρη για τον δικό σου; Θεωρώ ότι κανείς ποτέ δεν ξέρει... )
Tinaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Tinaki »

Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αλλά προσωπικα τυχαινει να ειναι μεσα μαζι με τον κολλητο μου και πιστευω αν ειχε γινει κατι θα μου το ειχε πει. Ενταξει αν δεν ηξερα τον ανθρωπο που μενω μαζι του και ετοιμαζομαι να παντρευτω σε μερικους μηνες τι να πω... Επειδη πιστευω πως οταν καποιος εχει λερωμενη την φωλια του αλλαζει και συμπεριφορες ε νομιζω θα τον καταλαβαινα! Μου ειχε περασει απο το μυαλο οταν ειδα μια περιεργη αλλαγη συπεριφορας και το συζητησα μαζι του και μου ειπε ξεκαθα πως τον πιεζα για πολλα θεματα και αν δεν ηρεμουσα θα με χωριζε αλλα δεν εχει κανει τιποτα γιατι πολυ απλα θελει εμενα... Κατι που εγω το κανω με την δικια μου συμπεριφορα...

Εχω βγει με τα παιδια που ειναι μεσα μαζι, την αντροπαρεα του στρατου, οταν ημουν στην Κω και ειδα πως συμπεριφερονταν και σε εμενα αλλα και σε αλλες κοπελες εκεινοι που ηταν δεσμευμενοι! Ναι το ματι επαιζε αρκετα, μικροπεσιματα σε τουριστριες αλλα μεχρι εκει και σε συζητησεις που ειχαμε μου λεγανε πως ειναι λογικο το παιχνιδι αλλα δεν κανεις αυτο που δεν θες να σου κανουν... Βεβαια οι περισσοτεροι οταν τους ρωταγα αν "επαιζε" η κοπελα τους με τον τροπο που "επαιζαν" εκεινοι αν θα τους πειραζε μου απαντουσαν ναι! Η διαφορα με εμενα και τον φιλο μου και την δικια μας σχεση ειναι οτι δεν καταπιεζομαστε και επειδη Ας πουμε πολυυυυυ ανοιχτομυαλη

Στο "παιχνιδι" αυτο του να κοιτας και να την ψιλοπεφτεις Συμμετεχουμε και οι δυο με πολυ γελιο συνηθως! Η καθε σχεση ειναι διαφορετικη και το ποσο αντεχει ο καθενας υποκειμενικο... Παντως στην Κω το καλοκαιρι αμα θες να κερατωσεις με μια εξοδο μονο μην σου πω και υπερησιακο μια χαρα εχεις ευκαιριες! Ειναι ΠΟΛΥ ευκολες οι τουριστριες...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι για να κερατώσει κάποιος θα πρέπει να περιμένει να πάει φαντάρος!Εικόνα Δεν θέλω να ακούω αηδίες αν μπει σε αυτό το "τρυπάκι" θα σε κερατώσει και με την Γειτόνισά Εικόνα

Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

stranger έγραψε:Χαχαχαχα, αν μιλάει μόνο δεν έχω κανένα θέμα... Αρκεί να μην κάνει και τίποτα άλλοΕικόνα. Γιατί άλλο προοδευτικός και άλλο κερατάς! Κοίτα να ξεπεράσεις και εσύ αυτό το πρόβλημα. Να μην φοβάσαι τους πρώην αλλά τους επόμενους! Αλήθεια εσείς που έχετε πάει στρατό, πόσο εύκολο είναι να κερατώσεις την κοπέλα σου;

Εγώ αναφέρομαι και θα μείνω στα πλαίσια / όρια του προοδευτισμού και όχι του ''κερατά'' διότι όντως εκεί πλέον ξεφεύγει το θέμα και δεν υπάρχει και λόγος να το αναλύουμε!
Προσωπικά εάν ρωτάς εμένα δεν φοβάμαι ούτε τους πρώην αλλά ούτε και τους επόμενους διότι πολύ απλά μετά και πρίν απο μένα το... Χάος Εικόνα Αστειεύομαι φυσικά, θεωρώ εγώ σαν μονάδα ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλάει μια κοπέλα ή ένα αγόρι με τις ή τους πρώην του διότι δεν υπάρχει και λόγος! Δηλαδή άς πούμε τι έχουν να αναλύσουν; Ποιός ο λόγος να υπάρχει ακόμη επικοινωνία; Όταν έχεις ζήσει κάποιες καταστάσεις με ένα άτομο κρατάς απλώς τις καλές αναμνήσεις (εάν φυσικά αυτές υπάρχουν) και προχωράς μπροστά! Ο οπισθοδρομισμός δεν βοηθάει καθόλου την όποια τωρινή σχέση ακόμη και εάν είναι καλοπροαίρετες οι προθέσεις και η επικοινωνία!
Αλήθεια θα ήθελες να μας αναλύσεις εσύ το πόσο δύσκολό είναι να κρατήσεις μία σχέση σαν κοπέλα που είσαι όταν το αγόρι σου κάνει την θητεία του ή εναλλακτικά (εάν θές καλύτερα) πόσο δύσκολο είναι να ΜΗΝ κερατώσετε εσείς τα αγόρια σας ενώ αυτά φυλάνε τα σύνορα;Εικόνα

stranger
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατός και σχέση

D.Y.K. Θα απαντήσω σε όλα σου τα ερωτήματα σαν καλό κορίτσι που είμαι!

1. Ο λόγος που επικοινωνείς με κάποιον άνθρωπο που έχεις αγαπήσει στην ζωή σου, είναι γιατί η αγάπη δεν περνάει! Μπορεί να μην θες να είσαι μαζί του, να απορείς τι σου άρεσε πάνω του, πως ξάπλωνες μαζί του, γενικά να μην υπάρχει ίχνος ερωτισμού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έπαψες να τον σκέφτεσαι σαν άνθρωπο, ότι δεν ενδιαφέρεσαι τι κάνει κτλ. Εμένα πρόσφατα μου προέκυψε μια "επανασύνδεση" με τον πρώην μου, ο οποίος παραλίγον σύζυγος μου Και όταν βρεθήκαμε και μου περιέγραψε τα προβλήματα στον γάμο του, κόντεψα να τρελαθώ! Δεν του άξιζαν σε καμία περίπτωση και είμαι πολύ υπερήφανη και χαρούμενη που τον βοήθησα και τώρα είναι σε πολύ καλό δρόμο.(αμαρτία γιατί έχει παιδάκι και περιμένει δεύτερο). Και να φανταστείς ότι είχαμε κόψει γιατί η γυναίκα του ζήλευε! Φταίω τώρα να της πω πως αν δεν ήμουνα εγώ τώρα μπορεί και να έτρεχε σε δικηγόρους;

2. Προσωπικά δεν ζηλεύω καθόλου γιατί έχω δυο μότο. Α) δεν θα βρεις καλύτερη και β) έχω πάντα δίκιο!

3. Για μένα η μονογαμία είναι δύσκολη για έναν άνθρωπο που δεν ζει απόλυτη αγάπη. Είτε είναι στρατό, είτε είναι στον πόλεμο, είτε είναι στο γραφείο, είτε περιμένει τον άλλον από τον στρατό, τον πόλεμο, το γραφείο. Αν εγώ, λοιπόν, θέλω να είμαι πιστή, θα το κάνω ακόμα και αν ο άλλος είναι στο φεγγάρι. Αν δεν θέλω, θα τον απατήσω ακόμα και από το διπλανό δωμάτιο. Νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους!

Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από giorgosfil13 »

Θα πω καλυτερα πως η πλειονότητα των γυναικων ειναι εκ φυσεως εγωπαθή άτομα οπου το μυαλό τους πιστευει οτι το συμπαν περιστρέφεται γύρω τους. Οταν δεν λαμβανουν την προσοχή που απαιτεί για να σιτιστεί ο εγωισμός τους, τοτε το μυαλο τους γεμιζει ανασφάλειες και φοβίες και παίρνει την απόφαση να χωρίσει το αγόρι της και να βρει κατι πιο απτό και προσβάσιμο.
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης