ΧΑΧΑΧΑΧΑ Απαγορευτηκε το ψαρωμα στα στρατοπεδα και το κανουμε στο forum τωρα; Με έκανες και γέλασα πρωί - πρωί να 'σαι καλά! Πάντως για να λέμε και κάποιες αλήθειες, το έχουνε παρακάνει το πράγμα. Ο στρατός δεν πρέπει να είναι διακοπές. Διακοπές πας σε νησί με την κοπέλα σου και κάνεις τον χαβαλέ σου. Ο στρατός πρέπει να είναι δύσκολος, πρέπει να μαθαίνεις να επιβιώνεις, πρέπει να ξυρίζεσαι με cοca cola (έτυχε μερικές φορές σε άσκηση και είπα να παινευτώ χαχαχα). Ο Στρατός δεν είναι χαβαλές και όσο και αν σας ξενίζει αυτό, καλό θα είναι να προβληματιστείτε γιατί έγινε έτσι.DNT04 έγραψε: Μαύρο με φωνάζουνεμαύρο μπερέ φοράωστο μαύρο το στρατόπεδο μαύρη ζωή περνάω... Χαλάρα μια χαρά θα περάσεις!
Ποιοι είναι αυτοί που τον έκαναν έτσι και για ποιον λόγο, όχι τον φανερό λόγο, τον κρυφό! Μήπως είναι οι ίδιοι που απαγόρευσαν το "Μακεδονία ξακουστή"; Αυτό το μνμ σίγουρα δεν θα μείνει να προλάβουν να το διαβάσουν και πολλοί, σίγουρα θα το σβήσουν. Πάντως, ένα πράγμα πρέπει να ξέρετε. Μπορεί να πέρασα δύσκολα (δύσκολα λέω, όχι άσχημα) στον Ε. Σ. Αλλά είμαι περήφανος για το τι έκανα εκεί, είμαι περήφανος που όταν βγήκε το σισμίκ και ήμασταν στα πρόθυρα πολέμου με την Τουρκία για το ηθικό μας. Γνωρίζαμε πως το πιο πιθανό αν γινόταν πόλεμος να μην ζούσαμε. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος είχε υπεράριθμες δυνάμεις.
Και όμως, "ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ"! Θα μπούμε στην άγκυρα, λέγαμε. Αλλά είχαμε μάθει να ζούμε δύσκολα,(και πάλι πιστεύω πως ήταν λιγοστό). Δεν ζούσαμε σε κολέγιο και δεν μας ενδιέφερε να περνάμε απλά καλά (πάντα σε λογικά πλαίσια αυτό). Το έλεγα τότε που ήμουν 20 το λέω και τώρα που είμαι 45. Το λέω και το φωνάζω. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΠΥ... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό; Ενώ πατάω "ENTER" για να διαχωρίζω τις γραμμές, μου βγάζει το μνμ όλο μαζί. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει, παρακαλώ