Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

Νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Υπάρχει και σχετική συζήτηση για την δυσχρωματοψία .
platon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από platon »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
platon έγραψε:Kαλησπερα σε ολους. Ειμαι μαθητης, σκοπευω να περασω ΣΣΕ η ΣΝΔ και να παω μονιμος ΟΥΚ. Μεχρι τωρα θεωρουσα τον εαυτο μου τον τελιο υποψηφιο (εκανα πολυ σκληρη προπονηση, χειμερινα μπανια στη θαλασσα κλπ) , μεχρι προσφατα που εμαθα για 2 προβληματα που εχω.1) Εχω δυσχρωματοψια (ενω ξεχωριζω χρωματα, δεν περναω τα ishihara tests) και 2) Εχω ελλειψη ενζυμου G6PD που με κανει αλλεργικο σε καποια τροφιμα. Αυτα για μενα δεν εχουν καμια σημασια και το γεγονος οτι τα ανακαλυψα προσφατα το αποδεικνυει αυτο. Η ερωτηση ειναι, μηπως εχει προβλημα ο στρατος; Με αυτα τα ''προβληματα'' εισαι Ι1 η μηπως παρακατω; Σας παρακαλω βοηθηστε εναν νεο να σιγουρεψει το μελλον του.

Ευχαριστω πολυ και παρακαλω να απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει.
I δε νομιζω να πεσεις αλλα Υποψηφιος Βατραχος ειμαι 75% σιγουρος οτι δεν θα γινεις...

Μα, εφ οσον για να πας ειδικες δυναμεις πρεπει να εισαι Ι1 και εαν με αυτα που εχω ειμαι Ι1, γιατι να μην μπορω να γινω βατραχος; Το θεωρω μεγαλη αδικια να κοψουν εμενα, που απο τα 14 μου εχω αφιερωσει τη ζωη μου στο να ψαχνομαι και να προπονουμαι (για 2 ασημαντα πραγματα) και να παρουν καποιον αλλον λιγοτερο ικανο...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άλλες ιατρικές εξετάσεις κάνουνε για απλή θητεία και άλλες για να γίνεις μόνιμος. Αν διαβάσεις μια προκήρυξη θα καταλάβεις
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Η ΜΥΚ έχει υψηλές απαιτήσεις σε θέματα όρασης οπότε είσαι λίγο χλωμός για εκεί... Κοίτα στις απαιτήσεις των στρατιωτικών σχολών για το τεστ Ishihara...
platon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από platon »

Κριμα ρε ***** το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα.. Τελοσπαντων, απο θητεια θα μπορουσα να παω?

Ρωταω μπας και γινει να παω Ο. Ε. Α. λιμενικου, θελει να εχεις υπηρετησει ΕΔ..

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

platon έγραψε:Κριμα ρε #@^&@! Το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα. Τελοσπαντων, απο θητεια θα μπορουσα να παω;

Ρωταω μπας και γινει να παω Ο. Ε. Α. Λιμενικου, θελει να εχεις υπηρετησει ΕΔ.

και εκεί έχει εξετάσεις οπότε.
platon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από platon »

Greek_Army έγραψε:
platon έγραψε:Κριμα ρε #@^&@! Το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα. Τελοσπαντων, απο θητεια θα μπορουσα να παω;

και εκεί έχει εξετάσεις οπότε.

Στην θητεια η στο λιμενικο?

Στην θητεια μου θα μπορουσα να δηλωσω ΕΔ περαν της ΜΥΚ; Η παντου ειναι προβλημα?

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θητεία στις ειδικές δυνάμεις μπορείς να κάνεις μόνο στα ΛΟΚ, σαν αμφίβιος στα αλεξίπτωτα και στους πεζοναύτες. Και για το λιμενικό απάντησα ότι έχει εξετάσεις
platon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από platon »

Ευχαριστω πολυΕλπιζω καποτε να γινουμε σωστη χωρα και να μην κρεμομαστε σε λεπτομερειες...

καληνυχτα..

geo13

Δημοσίευση από geo13 »

Γεια σας παιδια. Θελω να ρωτησω για το γονατο μου... Εχω παθει μερικη ρηξη χιαστου στο γονατο και δεν εχω κανει χειρουργειο... Εχω κανει αρκετη γυμναστικη ομωσ... Εννοειται οτι δεν πρεπει να το πω για να μη με κοψουν ετσι; Γιατι θα δηλωσω για λοκ οταν παρουσιαστω στην αυλωνα... Επιγονατιδα μπορω να παρω; Αλλα αν τυχει και την δουν θα φαω ποδι ε; Με εχουν διωξει σιγουρα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

geo13 έγραψε:Γεια σας παιδια. Θελω να ρωτησω για το γονατο μου... Εχω παθει μερικη ρηξη χιαστου στο γονατο και δεν εχω κανει χειρουργειο... Εχω κανει αρκετη γυμναστικη ομωσ... Εννοειται οτι δεν πρεπει να το πω για να μη με κοψουν ετσι; Γιατι θα δηλωσω για λοκ οταν παρουσιαστω στην αυλωνα... Επιγονατιδα μπορω να παρω; Αλλα αν τυχει και την δουν θα φαω ποδι ε; Με εχουν διωξει σιγουρα;

άνετα θα σε διώξουνε.
geo13

Δημοσίευση από geo13 »

Εννοεις οτι αν δουν την επιγονατιδα θα με διωξουν; αρα δεν θα πω ΤΠτ εννοειτε του τυπου οτι εχω το ταδε προβλημα αλλα αθλουμαι κανονικα... δεν τους νοιαζει ε; με κοβουν... αρα το κραταω μυστικο... ευχομαι μονο να μην μου βγει σε καμια ασκηση!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Για τα Κ. Ε. Α.(οχι ΟΕΑ) του Λιμενικου θελει Καταδρομεας, οχι Βατραχος... Αλλα επειδη για να μπεις στο Σωμα περνας εξερασεις οφθαλμολογικες αντιστοιχες το Π. Ν. Ψαξε αν με τις παθησεις σου μπορεις να μπεις σε Σχολη του Π. Ν. Αν οχι τοτε ξεχνας γενικα...

Οσο για τις αδικιες... Καλως ηρθες στον πραγματικο κοσμο! Δεν σου ειπαν οτι η ζωη ειναι αδικη; Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

platon έγραψε:Ευχαριστω πολυ Ελπιζω καποτε να γινουμε σωστη χωρα και να μην κρεμομαστε σε λεπτομερειες...

καληνυχτα.
Δεν ξερω ποσο λεπτομερια μπορει να ειναι η οχι η δυσχρωματοψια σε ενα Κλαδο οπως οι Ειδικες Δυναμεις οποιουδηποτε Οπλου η Σωματος Ασφαλειας... Αυτοι που εθεσαν αυτα τα στανταρ σιγουρα ηταν πιο καταρτισμενοι απο τον καθενα...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

geo13 έγραψε:Εννοεις οτι αν δουν την επιγονατιδα θα με διωξουν; Αρα δεν θα πω ΤΠτ εννοειτε του τυπου οτι εχω το ταδε προβλημα αλλα αθλουμαι κανονικα... Δεν τους νοιαζει ε; Με κοβουν... Αρα το κραταω μυστικο... Ευχομαι μονο να μην μου βγει σε καμια ασκηση!
Μπραβο ρε φιλε! Ωραια μαγκια! Και μολις παθεις κατι να αρχισεις να κατηγορεις τον Ε. Σ. Που δεν σε προσεξε και σε κατεστρεψε και μετα να απαιτεις να σε πληρωνει μια ζωη, γιατι εσυ ηθελες μα κανεις του κεφαλιου σου...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης