Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις
Νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Υπάρχει και σχετική συζήτηση για την δυσχρωματοψία .
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
297ΙΜΑΚ έγραψε:I δε νομιζω να πεσεις αλλα Υποψηφιος Βατραχος ειμαι 75% σιγουρος οτι δεν θα γινεις...platon έγραψε:Kαλησπερα σε ολους. Ειμαι μαθητης, σκοπευω να περασω ΣΣΕ η ΣΝΔ και να παω μονιμος ΟΥΚ. Μεχρι τωρα θεωρουσα τον εαυτο μου τον τελιο υποψηφιο (εκανα πολυ σκληρη προπονηση, χειμερινα μπανια στη θαλασσα κλπ) , μεχρι προσφατα που εμαθα για 2 προβληματα που εχω.1) Εχω δυσχρωματοψια (ενω ξεχωριζω χρωματα, δεν περναω τα ishihara tests) και 2) Εχω ελλειψη ενζυμου G6PD που με κανει αλλεργικο σε καποια τροφιμα. Αυτα για μενα δεν εχουν καμια σημασια και το γεγονος οτι τα ανακαλυψα προσφατα το αποδεικνυει αυτο. Η ερωτηση ειναι, μηπως εχει προβλημα ο στρατος; Με αυτα τα ''προβληματα'' εισαι Ι1 η μηπως παρακατω; Σας παρακαλω βοηθηστε εναν νεο να σιγουρεψει το μελλον του.
Ευχαριστω πολυ και παρακαλω να απαντησει καποιος που πραγματικα ξερει.
Μα, εφ οσον για να πας ειδικες δυναμεις πρεπει να εισαι Ι1 και εαν με αυτα που εχω ειμαι Ι1, γιατι να μην μπορω να γινω βατραχος; Το θεωρω μεγαλη αδικια να κοψουν εμενα, που απο τα 14 μου εχω αφιερωσει τη ζωη μου στο να ψαχνομαι και να προπονουμαι (για 2 ασημαντα πραγματα) και να παρουν καποιον αλλον λιγοτερο ικανο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Άλλες ιατρικές εξετάσεις κάνουνε για απλή θητεία και άλλες για να γίνεις μόνιμος. Αν διαβάσεις μια προκήρυξη θα καταλάβεις
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Η ΜΥΚ έχει υψηλές απαιτήσεις σε θέματα όρασης οπότε είσαι λίγο χλωμός για εκεί... Κοίτα στις απαιτήσεις των στρατιωτικών σχολών για το τεστ Ishihara...

-
- Υποδεκανέας
Κριμα ρε ***** το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα.. Τελοσπαντων, απο θητεια θα μπορουσα να παω?
Ρωταω μπας και γινει να παω Ο. Ε. Α. λιμενικου, θελει να εχεις υπηρετησει ΕΔ..
Ρωταω μπας και γινει να παω Ο. Ε. Α. λιμενικου, θελει να εχεις υπηρετησει ΕΔ..
-
- Στρατηγός
platon έγραψε:Κριμα ρε #@^&@! Το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα. Τελοσπαντων, απο θητεια θα μπορουσα να παω;
Ρωταω μπας και γινει να παω Ο. Ε. Α. Λιμενικου, θελει να εχεις υπηρετησει ΕΔ.
και εκεί έχει εξετάσεις οπότε.
-
- Υποδεκανέας
Greek_Army έγραψε:platon έγραψε:Κριμα ρε #@^&@! Το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα. Τελοσπαντων, απο θητεια θα μπορουσα να παω;
και εκεί έχει εξετάσεις οπότε.
Στην θητεια η στο λιμενικο?
Στην θητεια μου θα μπορουσα να δηλωσω ΕΔ περαν της ΜΥΚ; Η παντου ειναι προβλημα?
-
- Στρατηγός
Θητεία στις ειδικές δυνάμεις μπορείς να κάνεις μόνο στα ΛΟΚ, σαν αμφίβιος στα αλεξίπτωτα και στους πεζοναύτες. Και για το λιμενικό απάντησα ότι έχει εξετάσεις
-
- Υποδεκανέας
Ευχαριστω πολυΕλπιζω καποτε να γινουμε σωστη χωρα και να μην κρεμομαστε σε λεπτομερειες...
καληνυχτα..
καληνυχτα..
Γεια σας παιδια. Θελω να ρωτησω για το γονατο μου... Εχω παθει μερικη ρηξη χιαστου στο γονατο και δεν εχω κανει χειρουργειο... Εχω κανει αρκετη γυμναστικη ομωσ... Εννοειται οτι δεν πρεπει να το πω για να μη με κοψουν ετσι; Γιατι θα δηλωσω για λοκ οταν παρουσιαστω στην αυλωνα... Επιγονατιδα μπορω να παρω; Αλλα αν τυχει και την δουν θα φαω ποδι ε; Με εχουν διωξει σιγουρα;
-
- Στρατηγός
geo13 έγραψε:Γεια σας παιδια. Θελω να ρωτησω για το γονατο μου... Εχω παθει μερικη ρηξη χιαστου στο γονατο και δεν εχω κανει χειρουργειο... Εχω κανει αρκετη γυμναστικη ομωσ... Εννοειται οτι δεν πρεπει να το πω για να μη με κοψουν ετσι; Γιατι θα δηλωσω για λοκ οταν παρουσιαστω στην αυλωνα... Επιγονατιδα μπορω να παρω; Αλλα αν τυχει και την δουν θα φαω ποδι ε; Με εχουν διωξει σιγουρα;
άνετα θα σε διώξουνε.
Εννοεις οτι αν δουν την επιγονατιδα θα με διωξουν; αρα δεν θα πω ΤΠτ εννοειτε του τυπου οτι εχω το ταδε προβλημα αλλα αθλουμαι κανονικα... δεν τους νοιαζει ε; με κοβουν... αρα το κραταω μυστικο... ευχομαι μονο να μην μου βγει σε καμια ασκηση!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 15
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Για τα Κ. Ε. Α.(οχι ΟΕΑ) του Λιμενικου θελει Καταδρομεας, οχι Βατραχος... Αλλα επειδη για να μπεις στο Σωμα περνας εξερασεις οφθαλμολογικες αντιστοιχες το Π. Ν. Ψαξε αν με τις παθησεις σου μπορεις να μπεις σε Σχολη του Π. Ν. Αν οχι τοτε ξεχνας γενικα...platon έγραψε:Κριμα ρε #@^&@! Το για ψυλλου πηδημα δηλαδη... Μια ζωη παραξενιες αυτος ο στρατος, αφου τα χρωματα τα ξεχωριζω κανονικα, που ειναι το προβλημα; Κανεις δεν τους εχει πει για τα θετικα της δυσχρωματοψιας; Ελεος... Αν ειναι ετσι το συστημα πως να υπαρχει αξιωκρατια, οταν κοβουν παιδια με ονειρα, που εχουν κανει θυσιες γιαυτο, για κατι που δεν εχει νοημα. Τελοσπαντων, απο θητεια θα μπορουσα να παω;
Οσο για τις αδικιες... Καλως ηρθες στον πραγματικο κοσμο! Δεν σου ειπαν οτι η ζωη ειναι αδικη;

-
- Ταξίαρχος
Δεν ξερω ποσο λεπτομερια μπορει να ειναι η οχι η δυσχρωματοψια σε ενα Κλαδο οπως οι Ειδικες Δυναμεις οποιουδηποτε Οπλου η Σωματος Ασφαλειας... Αυτοι που εθεσαν αυτα τα στανταρ σιγουρα ηταν πιο καταρτισμενοι απο τον καθενα...platon έγραψε:Ευχαριστω πολυ Ελπιζω καποτε να γινουμε σωστη χωρα και να μην κρεμομαστε σε λεπτομερειες...
καληνυχτα.
-
- Ταξίαρχος
Μπραβο ρε φιλε! Ωραια μαγκια! Και μολις παθεις κατι να αρχισεις να κατηγορεις τον Ε. Σ. Που δεν σε προσεξε και σε κατεστρεψε και μετα να απαιτεις να σε πληρωνει μια ζωη, γιατι εσυ ηθελες μα κανεις του κεφαλιου σου...geo13 έγραψε:Εννοεις οτι αν δουν την επιγονατιδα θα με διωξουν; Αρα δεν θα πω ΤΠτ εννοειτε του τυπου οτι εχω το ταδε προβλημα αλλα αθλουμαι κανονικα... Δεν τους νοιαζει ε; Με κοβουν... Αρα το κραταω μυστικο... Ευχομαι μονο να μην μου βγει σε καμια ασκηση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης