Δυσχρωματοψία και Ειδικές Δυνάμεις
-
Anonymous
Ρε παιδια εγω που εχω δυσχρωματοψια θα με παρουν! ;
-
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 1
Αν δεν ξεχωρίζεις τα χρώματα δύσκολα τα πράγματα.
-
Anonymous
Και εγω εχω ρε γαμωτο αλλα θελω παρα πολυ να παω και για τα μορια ποθ δινουν δεν γινετε τπτ; Παντα το ελενχουν αυτο Απαντηστε σας παρακαλω δεν εχς ουτε ενα σπασιμο πας 4 χρονια κικ-βοξ Τρεχω παρα πολυ ολα ολα θα με κοξουν γιαυτο ρε παιδια αν καποιος ξερει ας απαντηση παρακλαω. Ευχαριστω
-
Anonymous
Συγνωμη που γραφω εδω αλλα Ρε γαμωτο εχω δυσχρωματοψια θελω παρα πολυ να παω εδ και για τα μορια που δινουν αλλα και σαν εμπειρια δεν γινετε τπτ; Παντα το ελενχουν αυτο Απαντηστε σας παρακαλω δεν εχω ουτε ενα σπασιμο παω 5 χρονια κικ-βοξ Τρεχω παρα πολυ ειμαι 185 76 κιλα Ολα ολα θα με κοξουν γιαυτο ρε παιδια αν καποιος ξερει ας απαντηση παρακλαω. Ευχαριστω
-
Anonymous
Ααα και υπαρχει τροπος να το κριψω δεν ειναι σοβαρο ρε γαμοτο Και ειναι κριμα...
Φίλε μου σε όλους εξετάζουν δυσχρωματοψία/αχρωματοψία.
-
Anonymous
Και βγαινεις ι2 ρε παιδια; Και με πανε πεζικο; Η γινετε να μεινω συγνωμη αλλα προσπαθω να βρω μια λυση ρε Γαμωτο θελω παρα πολυ να παω...
Ειδικές Δυνάμεις θεωρώ αδύνατο να σε κρατήσουν.
-
Anonymous
Τα χρωματα τα βλεπω κανονικα ρε γαμωτο απλα το τεστακι με τους κυκλους δεν τα παω καλα...
-
Anonymous
Σαν χρωματα κοκκινο κιτρινο πρασινο κτλπ τα βλεπω κανονικα ολα... Δεν εχω αχρωματοψια
-
Anonymous
Παρουσιαζομαι αυγουστο μεγαλο πευκο Αλλα εχω δυσχρωματοψια θα το βρουνε αμα δεν το πω και αν το βρουν γινετε να κανω τπτ για να μην βγω ι2 και να συνεχισω; Τοσο απολυτο ειναι; Θελω πραγματικα να παω... Και σωματικα δεν εχω τπτ αλλο ειμαι αθλητης κανω στιβο Απο 6 χρονον θα με κοψουν;
-
Anonymous
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι Σε κοβουν για δυσχρωματοψια η Γιατι αχρωματοψια απο εδ η και για τα 2; Εγω δεν ηξερα οτι εχω δυσχρωματοψια και πηγα χτες στον γιατρο μετα αφου εκανα το τεστ και μοθ ειπε οτι εχω δυσχρωματοψια Αλλα οτι τα χρωματα μπορω να τα δω κανονικα Οπως τα βλεπουν ολοι... Τι να πω τωρα το καταλαβα ι2 ε;
-
Anonymous
Ξερει κανεις παιδια ειχε κανεις παρομιο προβλημα αν ναι τι εγινε; Ευχαριστω πολυ εκτονπρωτερον
-
Anonymous
Φιλε μου εγω ειχα παει σε στρατιωτικο γιατρο πριν 2 χρονια. Διαβασα ολους τους κυκλους εκτος απο εναν που δεν μπορουσα να τον διακρινω καλα και του το ειπα. Μου λεει δεν πειραζει αμα κατσεις λιγο θα τον βρεις. Και δεν μου ανεφερε τιποτα για δυσχρωματοψια. Δηλαδη αμα στους 10 κυκλους βγαζεις τους 7-8-9/10 τοτε εισαι καλα. Αλλιως εχεις προβλημα. Καλυτερα ομως να πας και εσυ σε εναν στρατιωτικο γιατρο να ρωτησεις εδω στα φορουμς δεν θα καταφερει να σου απαντησει κανενας ευκολα.
-
Anonymous
Παρ 'ολο που έχω δυσχρωματοψία υπηρέτησα χωρίς πρόβλημα στούς πεζοναύτες πριν 25 χρόνια. Και κάτι ακόμα. Νίκο ρε γαμώτο κόψε αυτό το ρε γαμώτο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης