Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
Βασικα γινεται να παρω αναλυτικα στοιχεια απο το τοπικο στρατολογικο γραφειο;
Ναι και εγω θα ηθλελα να μαθω μηπως ξερει κανεις να μας πει;
Απόριες για τη ΜΥΚ θα βρείτε εδώ
Παιδια οταν κοψω την αναβολη και δηλωσω πεζοναυτης, υπαρχει περιπτωση να με παρουν κατευθειαν πευκο ή καπου αλλου?
95% θα σε καλεσουν να παρουσιαστεις κατευθειαν στο ΚΕΝ τωμν Πεζοναυτων στην Αυλωνα.alexakis7 έγραψε: Παιδια οταν κοψω την αναβολη και δηλωσω πεζοναυτης, υπαρχει περιπτωση να με παρουν κατευθειαν πευκο ή καπου αλλου;
Κριμα ρε ***** το και ηθελα να παω πευκο... Μετα τουλαχιστον την μεταθεση παιζει να παω πευκο ή ουτε τοτε... ; Σας λεω για πευκο Επειδη θα ειναι ενα φιλαρακι μου οβα, που ηταν στην κανονικη του θητεια λοκ 35μκ στην κυπρο... :P:P
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Μπορείς να πας καταδρομέας τότε.
γμακ θελω πεζοναυτης οχι λοκ...:P δεν ξερω γιατι... σκαλωμα... ισως επειδη πηγε και ο αδερφος μου εκει πριν 3-4 χρονια γι΄αυτο..
Παιδιά 1 ερώτηση.. Στα χαρτιά είμαι για αεροπορία αν και περιοδεύων για αλεξίπτωτα..
Ξέρω βλακεία μου που το άλλαξα για αεροπορία αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έστω και μετά τη τρίπολη μπορώ να πάω για αλεξιπτωτιστής ή υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι άλλο όπλο από το στρατό..
Άν ξέρει κάποιος ας απαντήσει γτ καίγομαι.. Ευχαριστώ!
Ξέρω βλακεία μου που το άλλαξα για αεροπορία αλλά θα ήθελα να ξέρω αν έστω και μετά τη τρίπολη μπορώ να πάω για αλεξιπτωτιστής ή υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι άλλο όπλο από το στρατό..
Άν ξέρει κάποιος ας απαντήσει γτ καίγομαι.. Ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
Δεν μπορείς
Παιδιά καλησπέρα! Μπαίνω το μαιο στρατο και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Κατ'αρχάς μπορώ να δηλώσω ειδικές δυνάμεις στο κέντρο; Πχ ΛΟΚ η καταδρομέας. Επίσης η θητεία μου είναι 8μηνο λόγω τριτεκνίας. Αν μπω ε. Δ θα κάνω πάλι 8μηνο ή παραπάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χιλιάδες φορές τα έχουμε πει αυτά. Δε ρίχνεις μια ματιά πρώτα;
Συγγνώμη φίλε yandr αλλά έψαξα και είδα πιο παλιές αναρτήσεις που λένε πχ ότι παίρνουν πλέον μόνιμους πχ στους αλεξιπτωτιστές και άλλα τέτοια. Επίσης πουθενά δε βρήκα απάντηση στο ερώτημα που έκανα περι 8μήνου. Συγγνώμη και πάλι αν γίνομαι φορτικός απλά έψαξα και όντωςδε βρήκα κάτι.
-
- Στρατηγός
Τακιός έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Μπαίνω το μαιο στρατο και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Κατ'αρχάς μπορώ να δηλώσω ειδικές δυνάμεις στο κέντρο; Πχ ΛΟΚ η καταδρομέας. Επίσης η θητεία μου είναι 8μηνο λόγω τριτεκνίας. Αν μπω ε. Δ θα κάνω πάλι 8μηνο ή παραπάνω;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
1) μπορείς να δηλώσεις περνάει κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων απ'όλα τα κέντρα του στρατού ξηράς και περνάς κάποια αθλήματα.2) θα κάνεις 8μηνο και στις ειδικές δυνάμεις. Καλή θητεία
Tακιός έγραψε:Συγγνώμη φίλε yandr αλλά έψαξα και είδα πιο παλιές αναρτήσεις που λένε πχ ότι παίρνουν πλέον μόνιμους πχ στους αλεξιπτωτιστές και άλλα τέτοια. Επίσης πουθενά δε βρήκα απάντηση στο ερώτημα που έκανα περι 8μήνου. Συγγνώμη και πάλι αν γίνομαι φορτικός απλά έψαξα και όντωςδε βρήκα κάτι.
Μειωμένης θητείας στις ειδικές δυνάμεις
Και μόνιμος μόνο μέσω ΕΠΟΠ ή παραγωγική σχολή.
Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, πραγματικά σου μιλάω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες