Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΛΕΝΑ

Δημοσίευση από ΛΕΝΑ »

ΛΕΝΑ έγραψε:2 φορες εχω δωσει αλλα δεν περασα! Ελπιζω να περασω εαν βγει αυτην την φορα... Εσυ ποσες φορες εχεις δωσει
Νικη?
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

mpampinos έγραψε:
OMEGA έγραψε:
Bill έγραψε:Δεν βγαινει τον αυγουστο που να χτυπιεστε κατω και μην ακουτε τον καθε ασχετο, απο το 2011 ΚΑΙ ΑΝ προκυρηξη
περιμενε και θα δεις φιλε μου !

μας αφησε ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Και εχουμε τον Bill τώρα! Θα βγει απου να ναι σίγουρα, ίσως και τον Αυγουστο! Πρεπει και η παρουσα κυβερνηση να βολεψει τα εκαστοτε ''παιδιά'' της!ΕικόναΕικόνα
δε σας αφησα

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα

Λίνα

Δημοσίευση από Λίνα »

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Αν και όταν βγει κάποια προκύρηξη για ΕΠΟΠ στρατό ξηράς, αεροπορίας, είτε πολεμικού ναυτικού, αυτό που μπορεί κανείς να το πληροφορηθεί; Σε κάποια ιστοσελίδα, σε κάποια εφημερίδα; Σας ευχαριστώ.
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Λίνα έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Αν και όταν βγει κάποια προκύρηξη για ΕΠΟΠ στρατό ξηράς, αεροπορίας, είτε πολεμικού ναυτικού, αυτό που μπορεί κανείς να το πληροφορηθεί; Σε κάποια ιστοσελίδα, σε κάποια εφημερίδα; Σας ευχαριστώ.

μπορεις να δεις στο army.gr και στο διορισμος αλλα και απο δω... Ασε που θα το πει και η εφημεριδα συνηθως το εθνοσ
Λίνα

Δημοσίευση από Λίνα »

Ευχαριστώ πολύ! Καλό διορισμό σε όλους εύχομαι!Εικόνα
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Evi... »

Διαβασα ολη τιν συζητηση γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω να μπω πολυ καιρο ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ αυτο να θυμαστε εγω τωρα θα δωσω 3η φορα! Και μενα με ποναει παρα πολυ η αποριψη που τρωω εδω και 2 χρονια αλλα διστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τπτ μονο να επιμενουμε καιΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ! Ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη ολες /ολοι μας θα τα καταφερουμε!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Evi... έγραψε:Διαβασα ολη τιν συζητηση γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω να μπω πολυ καιρο ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ αυτο να θυμαστε εγω τωρα θα δωσω 3η φορα! Και μενα με ποναει παρα πολυ η αποριψη που τρωω εδω και 2 χρονια αλλα διστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τπτ μονο να επιμενουμε καιΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ! Ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη ολες /ολοι μας θα τα καταφερουμε!
πως κανεις ετσι ρε κοπελια.

Evi...
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Evi... »

Πως εκανα Omega;
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Ευχαριστω πολυ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα! Προσφατα ακουσα οτι η θητεια θα παει 15μηνο κ θα μειωσουν τον ενστολο προσωπικο (εποπ) ελπιζω να βγουνε συντομα γιατι τα περιθωρια στενεουν, πατησα τα 25. ΩΩΩΧΧΧΧ!
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ελενα έγραψε:Ευχαριστω πολυ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα! Προσφατα ακουσα οτι η θητεια θα παει 15μηνο κ θα μειωσουν τον ενστολο προσωπικο (εποπ) ελπιζω να βγουνε συντομα γιατι τα περιθωρια στενεουν, πατησα τα 25. ΩΩΩΧΧΧΧ!

25; Τι ειπες τωρα; Σε εφαγαν τα χρονια. Αντε μωρε προλαβαινεις να και του χρονου να δωσεισ.
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Αν βγει συντομα καλα θα ειναι, σε κανενα 2χρονακια δεν με βλεπω καλα!
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Θα βγει μην ανγχωνεσε. Αλλα οχι τωρα δα. Καλοκαιρακι με φθινοπωρο
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

NIKH.21 έγραψε:Θα βγει μην ανγχωνεσε. Αλλα οχι τωρα δα. Καλοκαιρακι με φθινοπωρο

Απο το στομα σου κ στου θεου του το αφτι! Αν επιτρεπετε τι ειδικοτητα δηλωσες;(ειμαι εκτος θεματος-θα διαγραφω το ξερω) Εικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ελενα έγραψε:
NIKH.21 έγραψε:Θα βγει μην ανγχωνεσε. Αλλα οχι τωρα δα. Καλοκαιρακι με φθινοπωρο

Απο το στομα σου κ στου θεου του το αφτι! Αν επιτρεπετε τι ειδικοτητα δηλωσες;(ειμαι εκτος θεματος-θα διαγραφω το ξερω) Εικόνα

πρωτη φορα πεζικο υπητετης πολυβ. Πυρο. Και στην δευτερη δλδ περυσι τ. Θ πληρωμα αρματοσ.

ευτυχως που προλαβα να γραψω πριν εμφανιστη κανενας στρατοπεδαρχησΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ελενα έγραψε:Ευχαριστω πολυ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα! Προσφατα ακουσα οτι η θητεια θα παει 15μηνο κ θα μειωσουν τον ενστολο προσωπικο (εποπ) ελπιζω να βγουνε συντομα γιατι τα περιθωρια στενεουν, πατησα τα 25. ΩΩΩΧΧΧΧ!

ακουγότανε ότι θα αυξηθεί η θητεία στους 14 μήνες. Αλλά στη Νετ πρόσφατα είπανε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες