Νικη?ΛΕΝΑ έγραψε:2 φορες εχω δωσει αλλα δεν περασα! Ελπιζω να περασω εαν βγει αυτην την φορα... Εσυ ποσες φορες εχεις δωσει
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
δε σας αφησαmpampinos έγραψε:μας αφησε ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Και εχουμε τον Bill τώρα! Θα βγει απου να ναι σίγουρα, ίσως και τον Αυγουστο! Πρεπει και η παρουσα κυβερνηση να βολεψει τα εκαστοτε ''παιδιά'' της!OMEGA έγραψε:περιμενε και θα δεις φιλε μου !Bill έγραψε:Δεν βγαινει τον αυγουστο που να χτυπιεστε κατω και μην ακουτε τον καθε ασχετο, απο το 2011 ΚΑΙ ΑΝ προκυρηξη
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Αν και όταν βγει κάποια προκύρηξη για ΕΠΟΠ στρατό ξηράς, αεροπορίας, είτε πολεμικού ναυτικού, αυτό που μπορεί κανείς να το πληροφορηθεί; Σε κάποια ιστοσελίδα, σε κάποια εφημερίδα; Σας ευχαριστώ.
Λίνα έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Αν και όταν βγει κάποια προκύρηξη για ΕΠΟΠ στρατό ξηράς, αεροπορίας, είτε πολεμικού ναυτικού, αυτό που μπορεί κανείς να το πληροφορηθεί; Σε κάποια ιστοσελίδα, σε κάποια εφημερίδα; Σας ευχαριστώ.
μπορεις να δεις στο army.gr και στο διορισμος αλλα και απο δω... Ασε που θα το πει και η εφημεριδα συνηθως το εθνοσ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Διαβασα ολη τιν συζητηση γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω να μπω πολυ καιρο ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ αυτο να θυμαστε εγω τωρα θα δωσω 3η φορα! Και μενα με ποναει παρα πολυ η αποριψη που τρωω εδω και 2 χρονια αλλα διστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τπτ μονο να επιμενουμε καιΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ! Ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη ολες /ολοι μας θα τα καταφερουμε!
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
πως κανεις ετσι ρε κοπελια.Evi... έγραψε:Διαβασα ολη τιν συζητηση γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω να μπω πολυ καιρο ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ αυτο να θυμαστε εγω τωρα θα δωσω 3η φορα! Και μενα με ποναει παρα πολυ η αποριψη που τρωω εδω και 2 χρονια αλλα διστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τπτ μονο να επιμενουμε καιΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ! Ειμαι σιγουρη οτι καποια στιγμη ολες /ολοι μας θα τα καταφερουμε!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Πως εκανα Omega;
Ευχαριστω πολυ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα! Προσφατα ακουσα οτι η θητεια θα παει 15μηνο κ θα μειωσουν τον ενστολο προσωπικο (εποπ) ελπιζω να βγουνε συντομα γιατι τα περιθωρια στενεουν, πατησα τα 25. ΩΩΩΧΧΧΧ!
Ελενα έγραψε:Ευχαριστω πολυ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα! Προσφατα ακουσα οτι η θητεια θα παει 15μηνο κ θα μειωσουν τον ενστολο προσωπικο (εποπ) ελπιζω να βγουνε συντομα γιατι τα περιθωρια στενεουν, πατησα τα 25. ΩΩΩΧΧΧΧ!
25; Τι ειπες τωρα; Σε εφαγαν τα χρονια. Αντε μωρε προλαβαινεις να και του χρονου να δωσεισ.
Αν βγει συντομα καλα θα ειναι, σε κανενα 2χρονακια δεν με βλεπω καλα!
Θα βγει μην ανγχωνεσε. Αλλα οχι τωρα δα. Καλοκαιρακι με φθινοπωρο
NIKH.21 έγραψε:Θα βγει μην ανγχωνεσε. Αλλα οχι τωρα δα. Καλοκαιρακι με φθινοπωρο
Απο το στομα σου κ στου θεου του το αφτι! Αν επιτρεπετε τι ειδικοτητα δηλωσες;(ειμαι εκτος θεματος-θα διαγραφω το ξερω)

Ελενα έγραψε:NIKH.21 έγραψε:Θα βγει μην ανγχωνεσε. Αλλα οχι τωρα δα. Καλοκαιρακι με φθινοπωρο
Απο το στομα σου κ στου θεου του το αφτι! Αν επιτρεπετε τι ειδικοτητα δηλωσες;(ειμαι εκτος θεματος-θα διαγραφω το ξερω)
πρωτη φορα πεζικο υπητετης πολυβ. Πυρο. Και στην δευτερη δλδ περυσι τ. Θ πληρωμα αρματοσ.
ευτυχως που προλαβα να γραψω πριν εμφανιστη κανενας στρατοπεδαρχησ

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Ελενα έγραψε:Ευχαριστω πολυ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα! Προσφατα ακουσα οτι η θητεια θα παει 15μηνο κ θα μειωσουν τον ενστολο προσωπικο (εποπ) ελπιζω να βγουνε συντομα γιατι τα περιθωρια στενεουν, πατησα τα 25. ΩΩΩΧΧΧΧ!
ακουγότανε ότι θα αυξηθεί η θητεία στους 14 μήνες. Αλλά στη Νετ πρόσφατα είπανε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες