Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδειά ακουσα οτι το 2010 δεν θα γεινουν προσλιψεις, εκτος απο τα σωματα ασφαλειας την παιδεια και την υγεια... Απο οτι ξερω ο στρατος δεν ανοικει στα σωματα ασφαλειας, οποτε να μην περιμενουμε προκυρηξη εποπ το 2010;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από illy »

Ναι Ηλία, δεν ανήκουν οι εποπ στα σώματα ασφαλείας... Ας ε΄λπίσουμε λοιπόν ότι θα βγάλουν καινούργια προκήρυξη το 2010
Dum spiro spero
Anonymous

Δεν πολυκαταλαβα, τελικα ποτε θα ειναι η επομενη προκηρυξη για εποπ; εγω τον ιουνιο θα παρω απολυτηριο γυμνασιου. θα προλαβω; ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μάριε με μόνο το απολυτήριο γυμνασίου δεν έχεις και πολλές ελπίδες.
Anonymous

Δεν ρωτησα αν εχω ελπιδες. ρωτησα ποτε θ ειναι η επομενη προκηρυξη και αν εγω που θα παρω απολυτηριο γυμνασιου τον ιουνιο θα την προλαβω. ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κανείς δεν ξέρει
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από illy »

Συνήθως Μάριε βγαίνει αφού βγει κ η προκηρυξη με τους επιλαχοντες... Οπως εγινε κ με την προκηρυξη του 2009... Βγηκαν οι επιλαχοντες κ σε λιγες μερες εσκασε μυτη η νεα προκηρυξη
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DinosV »

Illy νομιζω οτι το γεγονος που αναφερεις (το γνωριζω βεβαια) ηταν απλα τυχαιο. Δεν νομιζω οτι θα γινει παλι ετσι. Παιδες υπομονη. Το ΚΑΛΟ για οσους θελουν να μπουν ΣΞ ειναι οτι οσοι ειναι Επιτυχοντες και καταταγουν, παραιτουνται ακομη και απο την 1η μερα τους μεσα, αρα μεσα σε διαστημα 2 Εβδομαδων μπορουν να φυγουν πανω απο 100 ατομα (το αναφερω διοτι γνωριζω περιστατικο προηγουμενο) ακομη και σε "βυσματικες" ειδικοτητες και οχι απλα επιχειρησιακες!

Επισης πιστευω οτι εξαιτιας της ΕΕ που μεχρι το 2012 θα πρεπει να εχουμε εναν αντιπροσωπευτικο αριθμο Στελεχων στις Ενοπλες Δυναμεις προκυρηξη στο ΣΞ θα ξαναβγει λογω αναγκων (και μην ξεχναμε οτι απο τον ΝΕΟ χρονο εχουμε τις Εξετασεις μονιμοποιησης της 2ης σειρας ΕπΟπ, απο την οποια ηδη αρκετοι εχουν κριθει οτι απολυονται εκτος οσων κατεθεσαν αυτεπαγγελτη παραιτηση), αλλα εκτος αυτου να περιμενουμε την ενδυναμωση του ΠΣ, του ΛΣ και της ΕΛ. ΑΣ απο το 2010 τα οποια πυρεσσουν!
Anonymous

Παιδια μηπως γνωριζετ ποτε θα βγει η προκυρηξη εποπ ξηρας 2010 κ αν...
Anonymous

Διαβασα σε μια εφημεριδα οτι προκηρυξη θα βγει Φεβρουαριο με Μαρτιο... Για εποπ κ ειδικους φρουρους... Τωρα θα δουμε... Ολοι αυτο περιμενουμε...
Anonymous

Ρε παιδια ποιος ξερει ποτε βγαινει προκηρυξη για πεζικο;
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lion »

Ρε παιδια, λετε να υπαρξει προβλημα αν καταθεσω τα χαρτια μου και για ΕΠΟΠ 2010 και για Ειδικους Φρουρους 2010; Σκεφτομαι για ΕΠΟΠ λογω του οτι μἀ ρεσει ο στρατος (και ειδικα οι Ειδικες Δυναμεις), αλλα σκεφτομαι και για Ειδικος Φρουρος. Εχω ενα φιλαρακι απο εδω Θεσσαλονικη και ειναι ΕΠΟΠ απο το 2004 στην Ορεστιαδα, και μου λεει καλυτερα να δηλωσω Ειδικους Φρουρους! Ξερετε αν θα υπαρξει κανενα προβλημα αν κανω τα χαρτια μου και για τις 2 Προκυρηξεις; Ελπιζω mariman να εχεις δικιο για τον Φεβρουαριο/Μαρτιο :P
annetaki20
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από annetaki20 »

Οχι δεν υπαρχει προβλημα μπορεις να τα κανεις κ στα δυο... Απλα αν περασεις και στα δυο μπορεις να πας μονο σε ενα... Αλλα τα χαρτια σου μπορεις να τα κανεις για παντου... Ακομα κ αεροπορια να βγει προκηρυξη μπορεις να τα κανεις κ για εκει! Μπορεις με λιγα λογια να δηλωσεις και για 3 προκηρυξεις! Ολα μαζι. Κανενα προβλημα! Απλα εσυ επιλεγεις που θα πας μετα!
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Να'σαι καλα ρε Ανετακι Εικόνα μαλλον ετσι θα πραξω Εικόνα Καλη επιτυχια σε ολους τους διαγωνιζομενους ΕικόναΕικόναΕικόνα
annetaki20
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από annetaki20 »

Τπτ βρε... Να'σαι καλα! Πιο πολυ που θες να πας;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες