Αθλητικές Δοκιμασίες Σημαιοφόρων (2013)
Θα κανω τα χαρτια μου και εγω αλλα δυσκολα τα πραγματα με τα αθληματα αν δεν ασχολεισαι καθολου με τη γυμναστικη... Ειδικα για εμας τις γυναικες ειναι ακομα πιο δυσκολα καποια!
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε κάποιο σύλλογο (κατά προτίμηση ανατολική Αττική ή γύρω περιοχές) που να κάνει προπόνηση για τα αθλήματα αυτά; Κυρίως με αγχώνει το μήκος γιατί θέλει συγκεκριμένη τεχνική και το 3.60 δεν είναι και λίγο. Επίσης γνωρίζετε αν είναι πολύ αυστηροί, γιατί είχα δώσει πριν χρόνια στην αστυφυλάκων και ήταν πολύ ελαστικοί σε όλα τα αθλήματα και τα είχα περάσει σχεδόν χωρίς καθόλου προπόνηση.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Σχετικά με σύλλογο για προετοιμασία στα αθλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, μπορώ να συστήσω κάποιον ανεπιφύλακτα. Όποιος ενδιαφέρερεται, μου στέλνει μήνυμα.
xri_ni έγραψε:Επίσης γνωρίζετε αν είναι πολύ αυστηροί, γιατί είχα δώσει πριν χρόνια στην αστυφυλάκων και ήταν πολύ ελαστικοί σε όλα τα αθλήματα και τα είχα περάσει σχεδόν χωρίς καθόλου προπόνηση.
Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ, ανάλογα με το πως θα ξυπνήσουν που λέει ο λόγος. Μπορεί να χαρίσουν αλλά μπορεί να κόψουν και στο χιλιοστό.
Καλησπερα. Στην προκυρηξη λεει οτι η υψομετρηση θα γινει 23/9, ποτε να υπολογιζω τα αθληματα?
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Τα αθλήματα συνήθως είναι τελευταία, πριν τις γραπτές εξετάσεις.shmaioforoi13 έγραψε:Καλησπερα. Στην προκυρηξη λεει οτι η υψομετρηση θα γινει 23/9, ποτε να υπολογιζω τα αθληματα;
-
- Στρατηγός
Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν υγειονομικώς κατάλληλοι, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία της αθλητικής δοκιμασίας της Κολύμβησης,στην οποία θα προσέρχονται φέροντας μαζί τους μαγιό, σκουφάκι κολύμβησης, πετσέτα και σαγιονάρες, ως ακολούθως: ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:
Όλοι οι υποψήφιοι/ες κατά την παρουσίαση τους για αθλητικές δοκιμασίες, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα (ή τη στρατιωτική τους ταυτότητα προκειμένου για στρατεύσιμους, ή το δελτίο υπηρεσιακής τους ταυτότητας προκειμένου για τους εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ. Σ.- Υπαξιωματικούς Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Και Λιμενοφύλακες), καθώς και το Δελτίο Συμμετοχής τους.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΤΟΠΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
02-10-2013
Τετάρτη
08:00
Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
(Βάρη)
Γυναίκες υποψήφιες
02-10-2013
Τετάρτη
11:00
(Βάρη)
Άντρες υποψήφιοι
4.Όσοι εκ των υποψηφίων επιτύχουν στη δοκιμασία της κολύμβησης, σύμφωνα με νεώτερη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ.( www.hcg.gr ) καθώς και με ανάρτηση στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. θα παρουσιαστούν φέροντας αθλητική ενδυμασία και αθλητικά υποδήματα, προκειμένου να υποβληθούν στα υπόλοιπα αγωνίσματα της αθλητικής δοκιμασίας σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη Ως ακολούθως:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΤΟΠΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
04-10-2013
Παρασκευή
(Βάρη)
Άντρες υποψήφιοι
05-10-2013
Σάββατο
(Βάρη)
Γυναίκες υποψήφιες
Όλοι οι υποψήφιοι/ες κατά την παρουσίαση τους για αθλητικές δοκιμασίες, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα (ή τη στρατιωτική τους ταυτότητα προκειμένου για στρατεύσιμους, ή το δελτίο υπηρεσιακής τους ταυτότητας προκειμένου για τους εν ενεργεία μόνιμους Ανθυπασπιστές Λ. Σ.- Υπαξιωματικούς Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Και Λιμενοφύλακες), καθώς και το Δελτίο Συμμετοχής τους.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΤΟΠΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
02-10-2013
Τετάρτη
(Βάρη)
Γυναίκες υποψήφιες
02-10-2013
Τετάρτη
11:00
(Βάρη)
Άντρες υποψήφιοι
4.Όσοι εκ των υποψηφίων επιτύχουν στη δοκιμασία της κολύμβησης, σύμφωνα με νεώτερη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ.( www.hcg.gr ) καθώς και με ανάρτηση στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. θα παρουσιαστούν φέροντας αθλητική ενδυμασία και αθλητικά υποδήματα, προκειμένου να υποβληθούν στα υπόλοιπα αγωνίσματα της αθλητικής δοκιμασίας σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη Ως ακολούθως:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΤΟΠΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
04-10-2013
Παρασκευή
(Βάρη)
Άντρες υποψήφιοι
05-10-2013
Σάββατο
(Βάρη)
Γυναίκες υποψήφιες
Γνωριζει κανεις απο αυτους που εδωσαν ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα; Γιατι εμας δεν μας ειπαν τπτ...
Εφοσον την Τριτη ειναι τα Ψυχοτεχνικα τη Δευτερα λογικα θα βγει ακανοινωση.
Καλησπέρα, ήταν κάποια γυναίκα παρούσα χθες στις αθλητικές δοκιμασίες να μας πει στατιστικά πόσες κόπηκαν-πέρασαν;
Στους άνδρες πάντως, μιας και ήμουν παρών περίπου 50 θα έλεγα.45 πάνω κάτω στο 1000ρι και οι υπόλοιποι μήκος και ύψος. Και όμως υπήρχε άτομο που κόπηκε ύψος... Ενώ 2 άτομα τραυματίστηκαν και δεν συνέχισαν. Θλάση απο το 100ρι, το όποιο ήταν πρώτο αγώνισμα και αν δεν είχες κάνει και καλό ζέσταμα δεν ήταν δύσκολο να την πατήσεις. Τέλος, να αναφέρω ότι στο μήκος δεν έπαιζε να κοπείς απο πάτημα βαλβίδας, μιας και δεν πατούσαμε βαλβίδα! Πατούσαμε απ'ευθείας στο όριο ταρτάν-σκάμα και μετρούσαν από εκεί. Αρκετοί πήγαν εκεί σε δεύτερες και τρίτες προσπάθειες, ενώ υπήρχαν και οι τύποι που μετρούσαν βήματα και όταν πηδούσαν έκαναν με το ζόρι το όριο
Στους άνδρες πάντως, μιας και ήμουν παρών περίπου 50 θα έλεγα.45 πάνω κάτω στο 1000ρι και οι υπόλοιποι μήκος και ύψος. Και όμως υπήρχε άτομο που κόπηκε ύψος... Ενώ 2 άτομα τραυματίστηκαν και δεν συνέχισαν. Θλάση απο το 100ρι, το όποιο ήταν πρώτο αγώνισμα και αν δεν είχες κάνει και καλό ζέσταμα δεν ήταν δύσκολο να την πατήσεις. Τέλος, να αναφέρω ότι στο μήκος δεν έπαιζε να κοπείς απο πάτημα βαλβίδας, μιας και δεν πατούσαμε βαλβίδα! Πατούσαμε απ'ευθείας στο όριο ταρτάν-σκάμα και μετρούσαν από εκεί. Αρκετοί πήγαν εκεί σε δεύτερες και τρίτες προσπάθειες, ενώ υπήρχαν και οι τύποι που μετρούσαν βήματα και όταν πηδούσαν έκαναν με το ζόρι το όριο
Καλημερα, εγω απο αυτα που ειδα προχτες υπολογιζω οτι καπου 30 με 40 γυναικες πρεπει να περασαν! Ηταν πολυ λιγες αυτες που τα περνουσαν ολα! Μακελειο εγινε στην σφαιρα κυριως και στο χιλιαρι!
Περασανε 64 γυναικες και 201 αντρες. Δηλαδη κοπηκανε μονο 21 ανδρες... Πολυ περιεργο αναλογικα...
Καλησπέρα, βγήκαν και τα αποτελέσματα των αθλητικών δοκιμασιών:
Συνεχίζουν 64 γυναίκες (από 174 που αγωνίστηκαν) και 201 άνδρες (από 223 που αγωνίστηκαν).
265 συνολικα
Επιτρέψτε μου να αμφισβητήσω τον λιγοστό αριθμό ανδρών που κόπηκαν μιας και ήμουν παρών... Παρόλο αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Πιο αναλυτικά πιθανότητες εισαγωγής στη σχολή:1 στους 2 για Πολυτεχνείο,1 στους 4 για ΑΕΙ και τα άλλα η αλήθεια είναι πως δεν τα κοίταξα... Χεχε!
Μεγάλη πιθανότητα εισαγωγής για πολύτεκνους και τρίτεκνους... Ασχολίαστο για να μην βγούμε εκτος topic
Συνεχίζουν 64 γυναίκες (από 174 που αγωνίστηκαν) και 201 άνδρες (από 223 που αγωνίστηκαν).
265 συνολικα
Επιτρέψτε μου να αμφισβητήσω τον λιγοστό αριθμό ανδρών που κόπηκαν μιας και ήμουν παρών... Παρόλο αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Πιο αναλυτικά πιθανότητες εισαγωγής στη σχολή:1 στους 2 για Πολυτεχνείο,1 στους 4 για ΑΕΙ και τα άλλα η αλήθεια είναι πως δεν τα κοίταξα... Χεχε!
Μεγάλη πιθανότητα εισαγωγής για πολύτεκνους και τρίτεκνους... Ασχολίαστο για να μην βγούμε εκτος topic
-
- Στρατηγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες