Μειωμένη θητεία στις ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ματθαίος
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ματθαίος »

Καλησπερα! Ειμαι 25χρονών, μόλις διεκοψα την αναβολή, κι έχω δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις. Δικαιουμε μειωμενη θητεια. Θα με παρουν; θα υπηρετησω οπως οι άλλοι ή υπαρχουν διαφορες; Θα εχω διαφορετηκη αντιμετοπηση; ...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Ματθαίος έγραψε: Καλησπερα! Ειμαι 25χρονών, μόλις διεκοψα την αναβολή, κι έχω δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις. Δικαιουμε μειωμενη θητεια. Θα με παρουν; θα υπηρετησω οπως οι άλλοι ή υπαρχουν διαφορες; Θα εχω διαφορετηκη αντιμετοπηση; ...

Γιατί να υπηρετήσεις μειωμένη θητεία;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΖΩΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Μ.
... ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

ΜΑΤΑΘΑΙΟΣ έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΖΩΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Μ.
... ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ;

Αυτό τώρα το ανέφερες. Στις ειδικές Δυνάμεις δέχονται μέχρι υπόχρεους 9-μηνης θητείας.

Anonymous

Καλησπερα και συγχαρητηρια για την σελιδα. Μια ερωτηση. Ως μεγαλυτερος απο 3 αδελφια δικαιουμαι 9-μηνη θητεια. Η επιθυμια μου ειναι να παω ειδικες δυναμεις. Μπορω να κανω χρηση της μειωμενης θητειας και να υπηρετησω ειδικες δυναμεις, ή αναγκαστικα δεν παρουσιαζομαι εκει; Το ενδεχομενο να κανω 3 μηνες παραπανω δε με ενθουσιαζει!!!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Παίρνουν και 9-μηνίτες στις ειδικές δυνάμεις.
Anonymous

Και γω παιδιά 9μηνο θα υπηρετήσω. Μπορεί αυτό να είναι λόγος που μια βδομάδα πριν παρουσιαστώ με ειδοποιήσανε από τη Στρατολογία ότι αντί για λοκ παω όπλα; Η μήπως το ότι είμαι γυμνασίου; Η μήπως μου πήρε άλλος τη σειρά που έχει βίσμα;

ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

πολίτης έγραψε: Και γω παιδιά 9μηνο θα υπηρετήσω. Μπορεί αυτό να είναι λόγος που μια βδομάδα πριν παρουσιαστώ με ειδοποιήσανε από τη Στρατολογία ότι αντί για λοκ παω όπλα; Η μήπως το ότι είμαι γυμνασίου; Η μήπως μου πήρε άλλος τη σειρά που έχει βίσμα;

Δεν εχει να κανει το 9μηνο με τα ΛΟΚ , φυσικα και θα μπορουσες να καταταγεις , οπως επισης και το επιπεδο μορφωσης... τωρα οσο αφορα το βυσμα συνηθως οταν δηλωνεις σε παιρνουν... ποιος ξερει; Εικόνα
Anonymous

Αν δεν πάω στην Στρατολογία να μου αλλάξουν την μονάδα στο χαρτί Και πάω να παρουσιαστώ στη μονάδα που γράφει πάνω στα λοκ Δεν θα με δεχτούν θα έχω πρόβλημα;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από kallitexnis »

Οι τρίτεκνοι πρέπει να πάνε στη στρατολογία να ενημερωθούν. Το ίδιο συμβουλεύω και τον φίλο που είπε για τα ΛΟΚ. Τα στρατολογικά θέματα καλύτερα να τα σιγουρεύεις παρά να τ'αφήνεις στην τύχη. Ευχαριστώ.
Anonymous

Γειας μια απλη ερωτηση θελω να κανω αλλα συμαντικη για εμενα. Κανω 9μηνο αλλα ακουσα οτι τα εννιαμηνα στην σειρα του νοεμβριου τα εκοψαν απο τις ειδηκες δυναμεις και κρατανε μονο 12μηνα ισχυει κατι τετοιο; Καλη χρονια να εχετε.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Παιδια γινεται ενας που δικαιουται να υπηρετησει 9μηνο να δηλωσει οτι θελει να κανει 12μηνο;

Anonymous

Δικαιουμαι να κανω 9μηνο αλλα ακουσα οτι τα εννιαμηνα στην σειρα του νοεμβριου τα εκοψαν απο τις ειδηκες δυναμεις και κρατανε μονο 12μηνα ισχυει κατι τετοιο; Ας ΑΠΑΝΤΗΣΗ καποις που ξερει.
Anonymous

Παιδια ξερετε αν περνουν 9μηνο Ε. Δ. ; μπορω να μην κανω χρηση αυτου του δικαιωματος αν το εχω ωστε να παω Ε. Δ. αν δεν γινονται δεχτοι οι 9μινιτες;

πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Ktm εχουν αναφερει παιδια οτι εχουν κοπει 9μηνιτες! Δεν ξερω αν ισχυει απολητα αυτο ή αν σε καποιες εσσο οντως εχει γινει! Ναι μπορεις να το κανεις!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες