Μειωμένη θητεία στις ειδικές δυνάμεις (2009)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα! Ειμαι 25χρονών, μόλις διεκοψα την αναβολή, κι έχω δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις. Δικαιουμε μειωμενη θητεια. Θα με παρουν; θα υπηρετησω οπως οι άλλοι ή υπαρχουν διαφορες; Θα εχω διαφορετηκη αντιμετοπηση; ...
Ματθαίος έγραψε: Καλησπερα! Ειμαι 25χρονών, μόλις διεκοψα την αναβολή, κι έχω δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις. Δικαιουμε μειωμενη θητεια. Θα με παρουν; θα υπηρετησω οπως οι άλλοι ή υπαρχουν διαφορες; Θα εχω διαφορετηκη αντιμετοπηση; ...
Γιατί να υπηρετήσεις μειωμένη θητεία;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΖΩΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ Μ.
... ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ;
... ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ;
ΜΑΤΑΘΑΙΟΣ έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
... ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ;
Αυτό τώρα το ανέφερες. Στις ειδικές Δυνάμεις δέχονται μέχρι υπόχρεους 9-μηνης θητείας.
Καλησπερα και συγχαρητηρια για την σελιδα. Μια ερωτηση. Ως μεγαλυτερος απο 3 αδελφια δικαιουμαι 9-μηνη θητεια. Η επιθυμια μου ειναι να παω ειδικες δυναμεις. Μπορω να κανω χρηση της μειωμενης θητειας και να υπηρετησω ειδικες δυναμεις, ή αναγκαστικα δεν παρουσιαζομαι εκει; Το ενδεχομενο να κανω 3 μηνες παραπανω δε με ενθουσιαζει!!!
Παίρνουν και 9-μηνίτες στις ειδικές δυνάμεις.
Και γω παιδιά 9μηνο θα υπηρετήσω. Μπορεί αυτό να είναι λόγος που μια βδομάδα πριν παρουσιαστώ με ειδοποιήσανε από τη Στρατολογία ότι αντί για λοκ παω όπλα; Η μήπως το ότι είμαι γυμνασίου; Η μήπως μου πήρε άλλος τη σειρά που έχει βίσμα;
-
- Επιλοχίας
Δεν εχει να κανει το 9μηνο με τα ΛΟΚ , φυσικα και θα μπορουσες να καταταγεις , οπως επισης και το επιπεδο μορφωσης... τωρα οσο αφορα το βυσμα συνηθως οταν δηλωνεις σε παιρνουν... ποιος ξερει;πολίτης έγραψε: Και γω παιδιά 9μηνο θα υπηρετήσω. Μπορεί αυτό να είναι λόγος που μια βδομάδα πριν παρουσιαστώ με ειδοποιήσανε από τη Στρατολογία ότι αντί για λοκ παω όπλα; Η μήπως το ότι είμαι γυμνασίου; Η μήπως μου πήρε άλλος τη σειρά που έχει βίσμα;

Αν δεν πάω στην Στρατολογία να μου αλλάξουν την μονάδα στο χαρτί Και πάω να παρουσιαστώ στη μονάδα που γράφει πάνω στα λοκ Δεν θα με δεχτούν θα έχω πρόβλημα;
-
- Συνταγματάρχης
Οι τρίτεκνοι πρέπει να πάνε στη στρατολογία να ενημερωθούν. Το ίδιο συμβουλεύω και τον φίλο που είπε για τα ΛΟΚ. Τα στρατολογικά θέματα καλύτερα να τα σιγουρεύεις παρά να τ'αφήνεις στην τύχη. Ευχαριστώ.
Γειας μια απλη ερωτηση θελω να κανω αλλα συμαντικη για εμενα. Κανω 9μηνο αλλα ακουσα οτι τα εννιαμηνα στην σειρα του νοεμβριου τα εκοψαν απο τις ειδηκες δυναμεις και κρατανε μονο 12μηνα ισχυει κατι τετοιο; Καλη χρονια να εχετε.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Παιδια γινεται ενας που δικαιουται να υπηρετησει 9μηνο να δηλωσει οτι θελει να κανει 12μηνο;
Δικαιουμαι να κανω 9μηνο αλλα ακουσα οτι τα εννιαμηνα στην σειρα του νοεμβριου τα εκοψαν απο τις ειδηκες δυναμεις και κρατανε μονο 12μηνα ισχυει κατι τετοιο; Ας ΑΠΑΝΤΗΣΗ καποις που ξερει.
Παιδια ξερετε αν περνουν 9μηνο Ε. Δ. ; μπορω να μην κανω χρηση αυτου του δικαιωματος αν το εχω ωστε να παω Ε. Δ. αν δεν γινονται δεχτοι οι 9μινιτες;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Ktm εχουν αναφερει παιδια οτι εχουν κοπει 9μηνιτες! Δεν ξερω αν ισχυει απολητα αυτο ή αν σε καποιες εσσο οντως εχει γινει! Ναι μπορεις να το κανεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης