Στρατόπεδα Πυροβολικού

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
--κωστας--
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από --κωστας-- »

Γεια σας μολις μπηκα στο site του υπουργιου και ειδα οτι παρουσιαζομαι στο 165 ΜΠΕΠ/ΕΟΔ (Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων-Παρανέστι Δράμας) οπου διαβασα καλα λογια για το κεντρο. Η ερωτηση μου ειναι τι επιλογες εχω μετα κοντα στην Θεσσαλονικη δηλαδη ποια στρατοπεδα πυροβολικου υπαρχουν τριγυρω. Ευχαριστω.
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από TEIN »

Λογικα στην αερομεταφερομενη θα εχει...
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από stathisvas »

Μηπως ξερει κανεις σε ποια μερη της ελλαδας υπαρχουν στρατοπεδα του πυροβολικου;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από Nassos »

Παντού. Εικόνα
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από stathisvas »

Μαλιστα... Και το πιο "καλο";
κώστας

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από κώστας »

Υπάρχει κάπου να διαβάσω που υπάρχουν στρατόπεδα πυροβολικού;

MIXALHS

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από MIXALHS »

Το πιο γνωστο ειναι το ΚΕΠΒ στη ΘΗΒΑ το οποιο ειναι και ΚΕΝ. Γενικοτερα σε ολη την Ελλαδα υπαρχουν παρα πολλα διασπαρτα αν καποιος τα γνωριζει συγκεκριμενα ας τα γραψει... Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PZH

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ PZH »

Κοιτα φιλε μου. Ειμαι απο αθηνα και απο κεπβ με στειλαν στον λαγο εβρου στην 163 α/κ μμπ. Οταν ειδδα την μεταθεση τρελαθικα. Λεω που παω τι να κανω εκει. Ελα που η μοναδα εχει τα πιο αξιολογα στελεχη και διοικητη που εχω γνωρισει. Για αυτο μην σκευτεσαι που θα πας. Αλλα το αν θα ειναι καλλα. Μπορει να εισαι διπλα απο το σπιτι σου και να περνας χαλια
Tsakos_Loutsa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από Tsakos_Loutsa »

Καλησπερα σε ολους. Μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το στρατοπεδο στο λιτοχωρο και ειδικα για την μοναδα πυροβολικου; Οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων
gianniskt
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από gianniskt »

Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι ΣΤ' ΕΣΣΟ και εχω πάρει μετάθεση απο Κεντρο Θηβας για Σάμο στο 164 Τ. Ε. Είμαι 8-μηνος (προστατης οικογ) που σημαινει οτι λογικα μετα απο 3 (ή 4; ) μηνες παιρνω μεταθεση για Αθηνα οπου διαμενω. Μαζευω 182 μορια απο δυσκολία μονάδας και προστατη. Για μεταθέσεις πυροβολικου έχω ακουσει για ΧΩΚ (Αιγαλεω Καπανδριτι, Κυμη και τα σχετικα) που απ οτι ξερω ειναι μαυρα ολα (20-1 πχ) και για Μεγαλο Πευκο Σχολη Πυροβολικου που απ οτι μου ειπαν ειναι καλα εκει. Μπορω να ζητησω να μη παρω μεταθεση κιολας και να μεινω Σαμο (με 5 μερες τιμητικη κιολας). Στη Σαμο στο στρατοπεδο ειναι πολυ καλο 1-1 θα μας παει το χειροτερο λενε. Εχω και σπιτι συγγενους για διανυκτερευσεις. Να το ρισκάρω για Αθήνα ή να κάτσω στα αυγά μου μην και παω κανα Καπανδριτι και βλέπω το σπιτι μου 3 φορες το μήνα; Δε ξερω βεβαια επειδη ειμαι Ι4 (προβλημα με τη μεση) αν επειδη δε κανω ολες τις υπηρεσιες με παει καλα... Για μεταθέσεις πυροβολικου απο παραμεθωριο για Αθήνα έχετε ακουσει τι παίζει γενικά εκτος απ αυτά που είπα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από Greek_Army »

Και αυτά που είπες για το Καπανδρίτι αν διαβάσεις στο σχετικό θέμα θα δεις πως δεν ισχύουν.

180 ΜΚ/Β ΧΩΚ - Καπανδρίτι Αττικής

Γενικά στο φόρουμ έχουμε αρκετά θέματα με στρατόπεδα στην Αθήνα, με μια περιήγηση θα καταλάβεις, όσο αφορά τις μεταθέσεις μπορείς να πας σχεδόν σε όλα τα στρατόπεδα, δηλαδή ΓΕς, ΓΕΕΘΑ κτλπ κτλπ.
gianniskt
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από gianniskt »

Greek_Army έγραψε:Και αυτά που είπες για το Καπανδρίτι αν διαβάσεις στο σχετικό θέμα θα δεις πως δεν ισχύουν.

180 ΜΚ/Β ΧΩΚ - Καπανδρίτι Αττικής

Γενικά στο φόρουμ έχουμε αρκετά θέματα με στρατόπεδα στην Αθήνα, με μια περιήγηση θα καταλάβεις, όσο αφορά τις μεταθέσεις μπορείς να πας σχεδόν σε όλα τα στρατόπεδα, δηλαδή ΓΕς, ΓΕΕΘΑ κτλπ κτλπ.

Καλα ΓΕς, ΓΕΕΘΑ χοντρο-βυσματο-στρατοπεδα οποτε δε παμε εκει περα... Οσοι ειναι πυροβολικο 8-μηνοι μου ειπαν κατα μεγαλο ποσοστο πανε Θηβα για μεταθεση αντε κανα Καπανδριτι,

sav4ver
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από sav4ver »

Παιδια υπάρχει καποιος που να υπηρετεί ή να εχει υπηρετήσει πριν λιγο καιρο σε μοναδα με πυροβολικό στην δυτ. Μακεδονία (Φλωρινα, Αμυνταιο, Κοζάνη, Καστορια) και να ειναι Τους πηγαινει καλα; Γιατι μαθαίνω οτι καποια θεωρούνται πλέον 'μαυρα΄π. Χ Αμυνταιο...
Επισης γνωριζει κανεις ποια ειναι τα στρατοπεδα σε αυτην την περιοχη που υποστηριζουν πυροβολικο;
Ευχαριστώ πολυ...
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από panos2171 »

Μπορείτε να με ενημερώσετε που υπάρχουν πλέον στρατόπερα πυροβολικού στην κεντρική/ανατολική μακεδονία-θράκη?
Δημητρα

Στρατόπεδα Πυροβολικού

Δημοσίευση από Δημητρα »

Μιπως ξερει κανενας αν υπαρχουν ενεργα στρατοπεδα πυροβολικου στην δυτικη θεσσαλονικη και αν εχει ποια ειναι;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες