Γραμματικές γνώσεις για ειδικές δυνάμεις

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΜΠΟΡΩ???

Δημοσίευση από ΜΠΟΡΩ??? »

Ρε παιδια Μια ερωτησεις μονο και δεν θελω τιποτα αλο Μπορω με χαρτι Γυμνασιου να κατσω μονιμος ε. Δ. Σας παρακαλω απαντηστε μου πρεπει να ξερω ειναι αναγκη. Ευχαριστω εκ τον προτερον

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΠΟΡΩ; έγραψε:Ρε παιδια Μια ερωτησεις μονο και δεν θελω τιποτα αλο Μπορω με χαρτι Γυμνασιου να κατσω μονιμος ε. Δ. Σας παρακαλω απαντηστε μου πρεπει να ξερω ειναι αναγκη. Ευχαριστω εκ τον προτερον

Θα πρέπει να βγει προκήρυξη για να κάτσεις μόνιμος στις ειδικές δυνάμεις η προκήρυξη είναι με μοριοδότηση κατέβασε την περσινή προκήρυξη και δες τι παίζει

εδώ http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2009.pdf
ΜΠΟΡΩ???

Συγνωμη κατι ακομα, Διαβασα και λεει να εχουν τις γραμματικες γνωσεις, που καθοριζονται κατα ειδηκοτητες. Δεν ειδα πουθενα να λει αναλυτηκα τη γραμματικες γνωσεις χρειαζετε για καθε ειδηκοτητα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δίπλα από κάθε ειδικότητα λέει και γραμματικές γνώσεις διάβασε πιο προσεκτικά
10ALELEGOHOME

Δημοσίευση από 10ALELEGOHOME »

Συγνωμη ρε μαγκα κιολας αλλα που πας μονο με γυμνασιο ενετη 2010; Ολοι μα ολοι εχουν ενα λυκειο του πστη... Δυσκολα σε βλεπω πολυ δυσκολα... Κυνηγα να πας για απλη θητεια και γινε οβα μετα και βλεπεις...
μπορω????

Δημοσίευση από μπορω???? »

10ALELEGOHOME έγραψε:Συγνωμη ρε μαγκα κιολας αλλα που πας μονο με γυμνασιο ενετη 2010; Ολοι μα ολοι εχουν ενα λυκειο του πστη... Δυσκολα σε βλεπω πολυ δυσκολα... Κυνηγα να πας για απλη θητεια και γινε οβα μετα και βλεπεις...
Ποιος αξιζει εγω που κανω 100 πους απς 17 χλμ κ. Α. Η καποιος αλος που εχει χαρτι και δεν τα κανει ε; Α και αυτα που σου ειπα τα κανω τωρα φανταζεσε ποσα θα κανω μεχρι να παω στρατο
μπορω????

Δημοσίευση από μπορω???? »

Υπηρετης Α-Τ ΟΠΛΩΝ Ε. Δ και Ειδηκων αποστολων ΕΔ λει να εχουν Τουλαχιστον χαρτι Γυμνασιου μηπως στις σε ενα απο τα δω ειναι και η ΜΥΚ μεσα; Γιατι δεν διαβας πουθενας να λεει ΜΥΚ οι πολπεμικο ναυτικο για τι κυριως ΜΥΚ με ενδιαφερει. Ευχαριστω εκ εον προτερον συγνωμη εαν σε ζαλισα γκρεεκ αρμυ

μπορω???

Δημοσίευση από μπορω??? »

Σε περσκσλω πολυ Grek army πες μου για να ξερω ειναι μεσα και η ΜΥΚ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις /forum/forum_posts.asp?TID=4&PN=1
ΜΠΟΡΩ???

Σε ευχαριστω α και κατι αλο δεν ειμαι αχαριστος αλα εκει ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

μπορω; έγραψε:Υπηρετης Α-Τ ΟΠΛΩΝ Ε. Δ και Ειδηκων αποστολων ΕΔ λει να εχουν Τουλαχιστον χαρτι Γυμνασιου μηπως στις σε ενα απο τα δω ειναι και η ΜΥΚ μεσα; Γιατι δεν διαβας πουθενας να λεει ΜΥΚ οι πολπεμικο ναυτικο για τι κυριως ΜΥΚ με ενδιαφερει. Ευχαριστω εκ εον προτερον συγνωμη εαν σε ζαλισα γκρεεκ αρμυ

Την Σχολή μπορείς να αιτηθείς να την παρακολουθήσεις και ώς στέλεχος του Στρατού Ξηράς με την διαφορά ότι άν βγάλεις το σχολείο απλά καρφώνεις την βατραχοπουλάδα στο στήθος σου χωρίς να μπορείς να σταδιοδρομήσεις στο Πολεμικό Ναυτικό.
Εάν θές να γίνεις μονιμάς στις Ομάδες των Βατραχανθρώπων του ΠΝ τότε ανέμενε προκύρηξη του Πολεμικού Ναυτικού και απο εκεί είτε δηλώνεις ειδικότητα Υποβρύχιου Καταστροφέα ή δηλώνεις μια οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα και ότι επιθυμείς να σταδιοδρομήσεις στα ΟΥΚ ώς στέλεχος με την κατάθεση των δικαιολογητικών σου.
Νομίζω πως σε κάλυψα πλήρως!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες