Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
-
ΜΑΝΟΣ
Αρχες του μηνα που θα μπει θα τα καταθεσουμε τα χαρτια
-
Φωτης
Καλησπέρα και από μένα. Να επαναφέρω μια ερώτηση άλλου φίλου που δεν απαντήθηκε; Για τους ιδιώτες ισχύει το 60-40 αυτο ομως τι σημαινει; Να πω ενα πχ καποιος με διπλωμα γ εχει 2500 μορια αλλα δεν περναει στην κατηγορια των 60% αρα παει στην κατηγορια των 40% σωστα;\ομως στην κατηγορια αυτη θα παει με 2500 μορια η με 2200 (δηλαδα -300 απο το δῑ πλωμα) ;
-
Πολιτης
Καλησπερα.
8α μπορουσε να μου διευκρινησει καποιος το παραβολο (15ευρω) που ζηταει η προκυρηξη και εκδιδεται απο την Δ. Ο. Υ ειναι δημοσιου ή χαρτοσημου;
8α μπορουσε να μου διευκρινησει καποιος το παραβολο (15ευρω) που ζηταει η προκυρηξη και εκδιδεται απο την Δ. Ο. Υ ειναι δημοσιου ή χαρτοσημου;
-
beerman
Λογω οτι δν πηρα απαντηση... Θα ξαναρωτησω... Ολοι οσοι κανουν τα χαρτια θα περασουν απο αθλητικες-ψυχοτεχνικες δοκιμασιες ή θα γινει καποιος αποκλεισμος εστω αν ειναι και σωστα τα χαρτια για να περασουν μονο αυτοι στις εξετασεις?
-
Μανώλης
Οι 600 με τα περισοτερα μορια θα επιλεγουν για τα αθλητικα - ψυχοτεχνικα οσοι κοβονται θα αναπληρωνονται απο επιλαχοντες οσοι κοβονται απο επιλαχοντες θα αναπληρωνονται απο τους επομενους. Γκέγκε; Που μας ελεγε και ο υπολοχαγος ο Ασλανης στη ΣΧΑΛ
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 28
εγω ειχα παει στην δ. Ο. Υ. Κ τους ζητησα ενα παραβολο των 15 ευρω... Με ρωτησε για τι το ηθελα κ της ειπα για την προκ της πυροσβεστικης κ μ λεει: Αχα, δημοσιου τοτε. Και μ δινει ενα παραβολο των 10 και ενα των 5...Πολιτης έγραψε:Καλησπερα.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
beerman
Ευχαριστω φιλε!Μανώλης έγραψε:Οι 600 με τα περισοτερα μορια θα επιλεγουν για τα αθλητικα - ψυχοτεχνικα οσοι κοβονται θα αναπληρωνονται απο επιλαχοντες οσοι κοβονται απο επιλαχοντες θα αναπληρωνονται απο τους επομενους. Γκέγκε; Που μας ελεγε και ο υπολοχαγος ο Ασλανης στη ΣΧΑΛ
-
πολιτης 1
Επειδη θα κανω τα χαρτια μου και στη πυροσβεστικη αν περασω εφ ποτε μπορω να πω οτι δε θελω θα παω πυροσβεστικη αν περασω;
πρεπει να το πω πριν τα αθληματα πριν μπω σχολη πριν ορκυστω;
-
Greek_Army
- Στρατηγός

- Posts in topic: 61
πολιτης 1 έγραψε:Επειδη θα κανω τα χαρτια μου και στη πυροσβεστικη αν περασω εφ ποτε μπορω να πω οτι δε θελω θα παω πυροσβεστικη αν περασω;
Να περιμένεις να βγεί η προκήρυξη εκεί λογικά θα λέει με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να αποχωρήσεις
-
costas
Εγω που ειμαι 23 αν μπω σαν συμβασιουχος για 5χρονια, μετα αφου τελειωσει η συμβαση που θα ειμαι 28 θα εχω διορια ενα χρονο (δλδ μεχρι τα 29) για να συμμετεχω ξανα Ή οι συμβασιουχοι θα εχουμε καποια υπερβαση οριου ;(αφου το οριο στις προκυρηξεις ειναι 29)
ευχαριστω
ευχαριστω
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 17
διαβασε την προκυρηξη. Το αναφερει προς το τελοσ.costas έγραψε:Εγω που ειμαι 23 αν μπω σαν συμβασιουχος για 5χρονια, μετα αφου τελειωσει η συμβαση που θα ειμαι 28 θα εχω διορια ενα χρονο (δλδ μεχρι τα 29) για να συμμετεχω ξανα Ή οι συμβασιουχοι θα εχουμε καποια υπερβαση οριου ;(αφου το οριο στις προκυρηξεις ειναι 29)
ευχαριστω
Μια ερωτιση εχω να κανω ! Την αιτηση συμμετοχης που μπορουμε να την βρουμε; Κατεβασα κανονικα την προκηρυξη αλλα ειναι μεσα οπως ηταν στους ε. Φ ! Εχει κανενας καμια ιδεα;
Να ρωτησω κατι... Στην προκυρηξη λεει οτι θελει υποχρεωτικα αγγλικα και κομπιουτερ γιατι μου ειπαν. Η δεν ισχυει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης