Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Αρχες του μηνα που θα μπει θα τα καταθεσουμε τα χαρτια
Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

Καλησπέρα και από μένα. Να επαναφέρω μια ερώτηση άλλου φίλου που δεν απαντήθηκε; Για τους ιδιώτες ισχύει το 60-40 αυτο ομως τι σημαινει; Να πω ενα πχ καποιος με διπλωμα γ εχει 2500 μορια αλλα δεν περναει στην κατηγορια των 60% αρα παει στην κατηγορια των 40% σωστα;\ομως στην κατηγορια αυτη θα παει με 2500 μορια η με 2200 (δηλαδα -300 απο το δῑ πλωμα) ;
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Καλησπερα.
8α μπορουσε να μου διευκρινησει καποιος το παραβολο (15ευρω) που ζηταει η προκυρηξη και εκδιδεται απο την Δ. Ο. Υ ειναι δημοσιου ή χαρτοσημου;

beerman

Δημοσίευση από beerman »

Λογω οτι δν πηρα απαντηση... Θα ξαναρωτησω... Ολοι οσοι κανουν τα χαρτια θα περασουν απο αθλητικες-ψυχοτεχνικες δοκιμασιες ή θα γινει καποιος αποκλεισμος εστω αν ειναι και σωστα τα χαρτια για να περασουν μονο αυτοι στις εξετασεις?
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Οι 600 με τα περισοτερα μορια θα επιλεγουν για τα αθλητικα - ψυχοτεχνικα οσοι κοβονται θα αναπληρωνονται απο επιλαχοντες οσοι κοβονται απο επιλαχοντες θα αναπληρωνονται απο τους επομενους. Γκέγκε; Που μας ελεγε και ο υπολοχαγος ο Ασλανης στη ΣΧΑΛ
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

Πολιτης έγραψε:Καλησπερα.
8α μπορουσε να μου διευκρινησει καποιος το παραβολο (15ευρω) που ζηταει η προκυρηξη και εκδιδεται απο την Δ. Ο. Υ ειναι δημοσιου ή χαρτοσημου;

εγω ειχα παει στην δ. Ο. Υ. Κ τους ζητησα ενα παραβολο των 15 ευρω... Με ρωτησε για τι το ηθελα κ της ειπα για την προκ της πυροσβεστικης κ μ λεει: Αχα, δημοσιου τοτε. Και μ δινει ενα παραβολο των 10 και ενα των 5... Εικόνα

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
beerman

Δημοσίευση από beerman »

Μανώλης έγραψε:Οι 600 με τα περισοτερα μορια θα επιλεγουν για τα αθλητικα - ψυχοτεχνικα οσοι κοβονται θα αναπληρωνονται απο επιλαχοντες οσοι κοβονται απο επιλαχοντες θα αναπληρωνονται απο τους επομενους. Γκέγκε; Που μας ελεγε και ο υπολοχαγος ο Ασλανης στη ΣΧΑΛ
Ευχαριστω φιλε!
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

at your serviceΕικόνα
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Επειδη θα κανω τα χαρτια μου και στη πυροσβεστικη αν περασω εφ ποτε μπορω να πω οτι δε θελω θα παω πυροσβεστικη αν περασω;

πρεπει να το πω πριν τα αθληματα πριν μπω σχολη πριν ορκυστω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

πολιτης 1 έγραψε:Επειδη θα κανω τα χαρτια μου και στη πυροσβεστικη αν περασω εφ ποτε μπορω να πω οτι δε θελω θα παω πυροσβεστικη αν περασω;

πρεπει να το πω πριν τα αθληματα πριν μπω σχολη πριν ορκυστω;

Να περιμένεις να βγεί η προκήρυξη εκεί λογικά θα λέει με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να αποχωρήσεις
costas

Δημοσίευση από costas »

Εγω που ειμαι 23 αν μπω σαν συμβασιουχος για 5χρονια, μετα αφου τελειωσει η συμβαση που θα ειμαι 28 θα εχω διορια ενα χρονο (δλδ μεχρι τα 29) για να συμμετεχω ξανα Ή οι συμβασιουχοι θα εχουμε καποια υπερβαση οριου ;(αφου το οριο στις προκυρηξεις ειναι 29)

ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

costas έγραψε:Εγω που ειμαι 23 αν μπω σαν συμβασιουχος για 5χρονια, μετα αφου τελειωσει η συμβαση που θα ειμαι 28 θα εχω διορια ενα χρονο (δλδ μεχρι τα 29) για να συμμετεχω ξανα Ή οι συμβασιουχοι θα εχουμε καποια υπερβαση οριου ;(αφου το οριο στις προκυρηξεις ειναι 29)

ευχαριστω
διαβασε την προκυρηξη. Το αναφερει προς το τελοσ.
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Μια ερωτιση εχω να κανω ! Την αιτηση συμμετοχης που μπορουμε να την βρουμε; Κατεβασα κανονικα την προκηρυξη αλλα ειναι μεσα οπως ηταν στους ε. Φ ! Εχει κανενας καμια ιδεα;
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Δεν θα ξαναπαιχτει η ιδια ταινια πονηρε εσυΕικόνα
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από john »

Να ρωτησω κατι... Στην προκυρηξη λεει οτι θελει υποχρεωτικα αγγλικα και κομπιουτερ γιατι μου ειπαν. Η δεν ισχυει;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες