Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από greko_27 »

Τις προκυρηξεις για πυροσβεστικη ξεχαστε τις για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα
nonamed

Δημοσίευση από nonamed »

Καλημερα σας. Θα η8ελα να κανω μια ερωτιση οσο αφορα το Π. Υ. Και την βαση που εχει στις πανελληνιες. Διαβαζοντας στο φορουμ ειδα οτι απευθυνεται αποκλειστικα σε πυροσβεστες ή σε κατοχους πτυχιων ΑΕΙ με τις ειδικοτητες που λετε σε σχετικο τοπικ σωστα; Διαβαζοντας μια παλαιοτερη προκυρι3η ειδα οτι δεν λεει συγγεκριμενα ΑΕΙ αλλα τριτοβαθμια εκπαιδευση. Δλδ και ΤΕΙ; Εχοντας πτυχιο λογιστικης απο ΤΕΙ, εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις (στις Ε. Δ) και 23 χρονων, μπορω φετος να δωσω παλι πανελληνιες και να δηλωσω την σχολη της Πυροσβεστικης;
Ευχαριστω πολυ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ο μόνος τρόπος εισαγωγής στο Π. Σ. Είναι ΜΕ ΠΡΟ-ΚΗ-ΡΥ-ΞΗ. Είτε για πυροσβέστες είτε για πτυχιούχους αξιωματικούς. Οι πανελλήνιες που ρωτάς είναι ΜΟΝΟ για πυροσβέστες και γι' αυτό η βάση είναι χαμηλή, αφού μιλάμε για μέσο όρο ηλικίας 28-30 χρονών τουλάχιστον ...
Παρασκεύας

Δημοσίευση από Παρασκεύας »

Καλησπέρα είμαι 3 χράνια εθελοντής πυροσβέστης θα μπορέσω να πάρω μέρος στην προκήρυξη τον επικουρικών πυροσβεστών; Που έχει ακουστεί?
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 310LELE »

Τι παιζει με αυτη τη προκυρηξη; Αν βγει! Κριτιρια;
comadopsaro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από comadopsaro »

Τη πυροσβεστικη μαγκες την εχουμε ξεχασει εφορου ζωης, ειναι μονο για οσους εχουν μπαρμπα στη κορωνη!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.Y.K »

310LELE έγραψε:Τι παιζει με αυτη τη προκυρηξη; Αν βγει! Κριτιρια;

Άν και δεν θα βγεί, τα κριτήρια συνήθως τα πληρούν αυτοί που έχουν προσαύξηση 50% βάση μοριοδότησης και προυπηρεσίας ώς εθελοντές ή συμβασιούχοι.
Ελπίζω να σε κάλυψα!
solid

Δημοσίευση από solid »

Καλησπέρα. Λοιπόν, όσον αφορά την προκήρυξη δεν γνωρίζουμε εάν θα βγεί ή όχι. Ακόμα, δεν ονομάζονται επικουρικοί πυροσβέστες και τα κριτήρια δεν έχουν καθοριστεί ως πρός την τελική τους μορφή.

Άβαταρ μέλους
croft
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από croft »

Καλημέρα παιδιά... τι γίνεται με την προκύρηξη της πυροσβεστικής;

έχετε ακούσει κάτι;Εικόνα

stratos.
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από stratos. »

Η εφημεριδα ελευθερος τυπος γραφει για προκηρυξη που θα βγει την ανοιξη για 4000 πυροσβεστες. Αυτες οι θεσεις θα καλυφθουν απο συμβασιουχους δασοπυροσβεστες, εθελοντες πυροσβεστες αλλα και απο νεους πολιτες.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

stratos. έγραψε:Η εφημεριδα ελευθερος τυπος γραφει για προκηρυξη που θα βγει την ανοιξη για 4000 πυροσβεστες. Αυτες οι θεσεις θα καλυφθουν απο συμβασιουχους δασοπυροσβεστες, εθελοντες πυροσβεστες αλλα και απο νεους πολιτες.
προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο ελευθερος τυπος γραφει ***** ελευθερα. Μεσα σε αυτη την κριση κ γραφει για 4000 μονιμους; Ελατε τωρα, αληθεια. Δεν πιστευω να το καταπιατε αμασητο...

fireman

Δημοσίευση από fireman »

Οκ παιδιά λογικό ειναι να μην πάρουν τόσα άτομα... Μήπως έχει κανείς καμιά παλιά προκήρυξη για να μάθουμε πια είναι τα σχετικά προσόντα Και πώς μοριοδοτουμαστε... ;(μηχανή, αυτοκίνητο, Γ κατηγορίας διπλώματα κ. Τ. Λ. Π)
TAKIS

Δημοσίευση από TAKIS »

Καλησπερα παιδια. Ειμαι καινουργιος στο φορυμ και θελω να ρωτησω σε ποια κατηγορια συμφωνα με την παλια προκηρυξη μπορω να κανω τα χαρτια μου. Εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου,ecdl, εχω Διπλωματα απο αυτοκινητο, μηχανης απεριοριστου, φορτηγου, ημουν δοκιμος του μηχανικου και εχω τελειωσει δημοσιο ιεκ τοπογραφιας. Μπορει να γινομαι κουραστικος και ζητω συγγνωμη γι' αυτο. Απλα θελω να μου πειτε και αν εχω ελπιδες. Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

fireman έγραψε:Οκ παιδιά λογικό ειναι να μην πάρουν τόσα άτομα... Μήπως έχει κανείς καμιά παλιά προκήρυξη για να μάθουμε πια είναι τα σχετικά προσόντα Και πώς μοριοδοτουμαστε... ;(μηχανή, αυτοκίνητο, Γ κατηγορίας διπλώματα κ. Τ. Λ. Π)

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c97045/attach/prokyrixi_aitisi_el_GR.pdf
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hackertom »

Greek_Army έγραψε:
fireman έγραψε:Οκ παιδιά λογικό ειναι να μην πάρουν τόσα άτομα... Μήπως έχει κανείς καμιά παλιά προκήρυξη για να μάθουμε πια είναι τα σχετικά προσόντα Και πώς μοριοδοτουμαστε... ;(μηχανή, αυτοκίνητο, Γ κατηγορίας διπλώματα κ. Τ. Λ. Π)

http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c97045/attach/prokyrixi_aitisi_el_GR.pdf

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Το έψαχνα και εγώ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες